Η Πετρολίνα έδωσε ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ
Petrolina Energy Race & Petrolina Energy Day
23 Μαρτίου 2017

Για άλλη μια χρονιά, η Πετρολίνα ήταν Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.  Τα εγκαίνια της όλης διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Μαρτίου, τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης. 

Η Petrolina 10km Energy Race αποτέλεσε την πολυπληθέστερη αγωνιστική διαδρομή από πλευράς συμμετοχών.  Πέραν από την Petrolina 10km Energy Race, η Πετρολίνα παρουσίασε, την Petrolina Energy Day!

Η Petrolina Energy Day αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών επισκεπτών καθώς ήταν μια από τις πιο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. 

Περιελάμβανε μια σειρά από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Παρασχέθηκαν μεταξύ άλλων δωρεάν συμβουλές για διατροφή, φυσικοθεραπεία, μετρήσεις BMI, γενικές συμβουλές υγείας όπως εξετάσεις σφυγμού/πίεσης και ζάχαρου από ειδικευμένους γιατρούς. Επίσης, παρουσιάστηκαν προγράμματα fitness, yoga και παιδικά αθλητικά παιχνίδια, με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων. 

Στο αγωνιστικό μέρος του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις και νέα ρεκόρ διαδρομής ενώ συνολικά στην διοργάνωση έλαβαν μέρος περίπου 15.000 δρομείς. 

Η Πετρολίνα, στο πλαίσιο της χορηγίας της, έδωσε δυναμικό παρόν και μεταξύ των δρομέων με τη συμμετοχή Διευθυντικών Στελεχών και προσωπικού. Για την Πετρολίνα είναι ιδιαίτερη τιμή που αποτέλεσε, για άλλη μια φορά, πηγή ενέργειας στη διαδρομή προς την καταξίωση και την προβολή του τόπου μας διεθνώς.