H Πετρολίνα «βάζει», «Γκολ στη Ζωή»
Μεγάλος Χορηγός στον φιλανθρωπικό οργανισμό των ποδοσφαιριστών
19 Μαΐου 2017

Η Πετρολίνα, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, είναι ένας εκ των μεγαλύτερων χορηγών του νεοσύστατου Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών με την επωνυμία ‘Γκολ στη Ζωή’. 

Με αστείρευτο πηγαίο ενδιαφέρον για τα κοινά και μεγάλη δράση σε φιλανθρωπικό έργο τις τελευταίες δεκαετίες, η Πετρολίνα επέλεξε να στηρίξει το ‘Γκολ στη Ζωή’, ένα οργανισμό που συστάθηκε πρόσφατα για να ενισχύσει τις ευάλωτες ομάδες της Κυπριακής κοινωνίας, μεγαλώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το κοινωνικό της έργο. 

Η επίσημη τελετή παρουσίασης του Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών  ‘Γκολ στη Ζωή’ πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, το βράδυ της 15 Μαΐου. Εκ μέρους της Πετρολίνα παρευρέθηκαν ο Ντίνος Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Σύμβουλος Οικονομικών, η Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος, και ο Δημήτρης Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Σύμβουλος, οι οποίοι και παρέλαβαν τιμητική πλακέτα για την δέσμευση της εταιρείας για στήριξη του νέου αυτού Φιλανθρωπικού Οργανισμού. 

Ο Ντίνος Λευκαρίτης, δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι:  ‘ο λόγος ο οποίος με πολλή θέρμη αποφασίσαμε ως Πετρολίνα να στηρίξουμε τον νέο αυτό Φιλανθρωπικό – Εθελοντικό Οργανισμό είναι γιατί ως οντότητες έχουμε κοινό στόχο:  να ενισχύσουμε ευάλωτες ομάδες της Κυπριακής κοινωνίας, στέλνοντας το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο και η κυπριακή επιχειρηματικότητα μπορούν μαζί να προσφέρουν πολλά παραπάνω από αθλητικό θέαμα, όπως συμβαίνει με άλλες αθλητικές μας χορηγίες’.  

Στην μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη κυβερνητικών οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, οι πρόεδροι και προπονητές των ομάδων μας καθώς επίσης πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές εν ενεργεία και παλαίμαχοι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τo «Γκολ στη Ζωή» έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη της UEFA, μέσω του UEFA Foundation for Children.

Για το υπόλοιπο του 2017 το «Γκολ στη Ζωή έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που θα κορυφωθούν με τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού All Star Game/ Fan Day, τον προσεχή Δεκέμβριο.  στις οποίες η Πετρολίνα θα λάβει ενεργό μέρος προσφέροντας οικονομική στήριξη, εθελοντική παρουσία και παράλληλες εκδηλώσεις.