Εντυπωσιακό το 4o πρατήριο Eni στην Λάρνακα
Στη λεωφ. Γρίβα Διγενή το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο
17 Μαΐου 2018

Στην Λάρνακα λειτουργεί από τις 23 Απριλίου το 4ο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρεία Πετρολίνα.

Το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο Eni προσφέρει καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Eni. Eπιπρόσθετα παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, και κατάστημα Eni.

Η ένταξη του νέου πρατηρίου στο δίκτυο πρατηρίων της Eni εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd και του ιταλικού κολοσσού Εni S.p.A. 

Η αναβάθμιση βασίζεται στα νέα πρότυπα εμφάνισης της Eni διεθνώς στη λιανική αγορά. Το πρατήριο με καινούργιες δεξαμενές και διασωληνώσεις καθώς και τελευταίας γενεάς εξοπλισμούς πληροί τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, λειτουργικότητας,  περιβάλλοντος και εμφάνισης.

Στην Λάρνακα λειτουργεί ακόμα ένα πρατήριο με την ονομασία Eni στον δρόμο Δεκελείας ενώ τα άλλα δύο πρατήρια βρίσκονται στη Λευκωσία και Λεμεσό.