Εγκαίνια νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στη Λευκωσία
11 Ιανουαρίου 2017

Νέο εκσυγχρονισμένο  πρατήριο  εγκαινίασε  η Πετρολίνα. Το πρατήριο βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λεμεσού 9, Αγλαντζιά και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας. 

Τα εγκαίνια του νέου πρατηρίου Πετρολίνα τέλεσε ο κ. Κωστάκης Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πελάτες, φίλοι, συνεργάτες και στελέχη της Εταιρείας. Το εν λόγω πρατήριο λειτουργεί υπό την διαχείριση της Εταιρείας. Η αναβάθμιση του  έγινε με βάση τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, λειτουργικότητας κι εμφάνισης. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με βάση τους ενδεδειγμένους κανονισμούς, οι αντλίες του πρατηρίου διαθέτουν το σύστημα ανάκτησης ατμών βενζίνης κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού μηχανοκίνητων οχημάτων (vapour recovery stage ΙΙ). 

Το παλιό πρατήριο Πετρολίνα αποτέλεσε στο παρελθόν μέρος του αρχικού κορμού του δικτύου των πρατηρίων της Εταιρείας στην επαρχία Λευκωσίας στα πρώτα της βήματα τη δεκαετία του 1970. Σήμερα, εκσυγχρονισμένο και αναβαθμισμένο,  προσφέρει τις υπηρεσίες του, πλήρως εναρμονισμένο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. 

Το πρατήριο προσφέρει τα τρία καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά eni. Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, είδη περιπτέρου και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Επίσης, λειτουργεί πλυντήριο για όλους τους τύπους οχημάτων. 

H Πετρολίνα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο, με 99 πρατήρια παγκυπρίως. Στόχος η πλήρης εφαρμογή του προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας,  για ακόμη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών της.