Δυναμικά στο Ράλι Ακρόπολις η Petrolina Racing Team
Συμμετέχει με τον περσινό Πρωταθλητή Ελλάδας, Αλέξανδρο Τσουλόφτα
08 Σεπτεμβρίου 2022

Για μια δυναμική παρουσία στο πολυαναμενόμενο WRC EKO Acropolis Rally Greece που πραγματοποιείται το τετραήμερο 8-11 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, ετοιμάζεται η Petrolina Racing Team, η οποία συμμετέχει και φέτος στον παγκοσμίου φήμης αγώνα με τον περσινό Πρωταθλητή Ελλάδας, Αλέξανδρο Τσουλόφτα και συνοδηγό του τον Ross Whittock.

Μεγάλοι χορηγοί του πληρώματος των Τσουλόφτα – Whittock, οι οποίοι αγωνίζονται με αυτοκίνητο Volkswagen Polo GTI R5, είναι η Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρεία Silk Oil, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

Το WRC EKO Acropolis Rally Greece αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου) και προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων απ’ όλο τον κόσμο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει εντυπωσιακά με το Super Special Stage, την Υπερ-ειδική διαδρομή συνολικής απόστασης 1,95χλμ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ειδικές διαδρομές από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή που θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Το φετινό Ράλι Ακρόπολις, στο οποίο συμμετέχουν 70 πληρώματα από 31 χώρες, θα περιλαμβάνει 16 ειδικές διαδρομές απόστασης 303.30 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός περιλαμβάνεται διαχρονικά στις δράσεις της Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Η Πετρολίνα εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα!