Διπλή νίκη της Petrolina Racing Team στο CMF Rally
Στην πρώτη και δεύτερη θέση
21 Νοεμβρίου 2022

Νέα θριαμβευτική νίκη για την ομάδα της Petrolina Racing Team στο CMF Rally of Cyprus, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Νοεμβρίου 2022. Εκτός από την πρώτη και δεύτερη θέση του αγώνα αντίστοιχα, η Petrolina Racing Team κέρδισε ανεπίσημα και τον τίτλο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022.

Μεγάλος νικητής του CMF Rally of Cyprus ήταν ο Χρίστος Δημοσθένους με συνοδηγό του τον Κύπρο Χριστοδούλου και αυτοκίνητο Skoda Fabia R5.  Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σίμος Γαλαταριώτης, με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου, με VW Polo GTI R5. Το πλήρωμα με τους Παναγιώτη Γιάγκου και Άριστο Νικολάου περιορίστηκε στην έβδομη θέση.

Με την ολοκλήρωση του πέμπτου και έκτου Πρωταθλήματος Ράλι 2022, οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, έχουν κλειδώσει και τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή, ένα αγώνα πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το CMF Rally of Cyprus, που αποτελούσε τον πέμπτο και έκτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2022, διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Αποτελείτο από οκτώ ειδικές διαδρομές συνολικής απόστασης 160.96 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Σημείο εκκίνησης ήταν το Μακάριο Στάδιο στη Λευκωσία, ενώ ο τερματισμός έγινε στον χώρο της κρατικής έκθεσης.

Η Πετρολίνα, η οποία στηρίζει διαχρονικά τον Αθλητισμό, πρωταγωνιστεί και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω της συνεχούς δυναμικής παρουσίας της Petrolina Racing Team.

Η Πετρολίνα συγχαίρει τους νικητές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν.

Φωτογραφίες: S&M PICS.