Πετρολίνα: Δυναμικά και στο Πρωτάθλημα Ράλι 2020
13 Φεβρουαρίου 2020

Δυναμικά συμμετέχει και φέτος η Πετρολίνα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την ομάδα της Petrolina Racing Team να αποτελείται από έξι αγωνιστικά πληρώματα.

Συγκεκριμένα, η αυλαία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020 ανοίγει με τον αγώνα East Safari Rally, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο, 15-16 Φεβρουαρίου. 

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σωματείο Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, ενώ οι υψηλές ταχύτητες και ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών είναι μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η Petrolina Racing Team θα λάβει μέρος στο East Safari Rally με τρία πληρώματα:

  • Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου, με VW Polo R5
  • Παναγιώτης Γιάγκου - Παναγιώτης Κυριάκου, με Hyundai i20 R5
  • Χρίστος Δημοσθένους - Κωνσταντίνος Παύλου, με Mitsubishi Lancer EVO IX

Ο αγώνας περιλαμβάνει 12 ειδικές διαδρομές, με την εκκίνηση και τον τερματισμό να πραγματοποιούνται μπροστά από το οίκημα της ΣΕΚ στο Παραλίμνι. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.webcfm.com.

Η Πετρολίνα, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά τον Αθλητισμό και τις πρωτοβουλίες που προάγουν και διαδίδουν τα αθλητικά ιδεώδη. Η Εταιρεία εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Φωτογραφία: S&M PICS.