Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού #IslandAdventuresCy by Petrolina
07 Αυγούστου 2020

Έτοιμοι για μοναδικές περιπέτειες και εξορμήσεις στην Κύπρο, είναι οι οκτώ νικητές του διαγωνισμού IslandAdventuresCy by Petrolina, που διήρκησε από τις 2-30 Ιουλίου.


Ένας μεγάλος νικητής κέρδισε ένα μάθημα ιστιοπλοΐας από τον ολυμπιονίκη ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη, μαζί με ένα άτομο της επιλογής του. Την εμπειρία της πτήσης με ανεμόπτερο, θα ζήσουν άλλα τέσσερα άτομα παρέα με ακόμη ένα άτομο που θα επιλέξουν, ενώ καύσιμα αξίας €100 από την Πετρολίνα για ταξίδια και εκδρομές σε όλη την Κύπρο, θα κερδίσουν τρία άτομα.


Για την ανάδειξη των νικητών πραγματοποιήθηκε τυχαία κλήρωση την Παρασκευή 31 Ιουλίου όλων των χρηστών που ακολούθησαν τις οδηγίες του διαγωνισμού στο Facebook και στο Instagram. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό κατά τη διάρκεια του Ιουλίου ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να δείχνει το ενδιαφέρον του για να λάβει μέρος από τις πρώτες κιόλας μέρες της έναρξης του.


Ο διαγωνισμός στο Instagram πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας της Πετρολίνα, της κυπριακής εταιρείας πετρελαιοειδών, για προώθηση του εσωτερικού τουρισμού και της εξερεύνησης του όμορφου νησιού μας.


Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε τις διακοπές μας στην Κύπρο με #IslandAdventuresCy by Petrolina.