Όμιλος Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας
Αιμοδοσία εις μνήμη Κίκη Λευκαρίτη
14 Δεκεμβρίου 2023

Πιστή στη διαχρονική κοινωνική της δράση για στήριξη των συνανθρώπων μας, όπως και στα ιδεώδη του εθελοντισμού, ο Όμιλος Πετρολίνα διοργάνωσε με επιτυχία την δεύτερη γι’ αυτή την χρονιά, καθιερωμένη αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου.

Η αιμοδοσία, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κίκη Λευκαρίτη, εκ των ιδρυτών του Ομίλου Πετρολίνα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στη Λάρνακα.

Η μαζική και με προθυμία ανταπόκριση του προσωπικού του Ομίλου Πετρολίνα καθώς και των εργαζομένων στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni, ήταν συγκινητική, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το αίσθημα ανιδιοτέλειας και προσφοράς που τους διακρίνει.

Οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Πετρολίνα ίδρυσε, από το 1998, Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που εξυπηρετεί, κατά προτεραιότητα, τους αιμοδότες και συγγενείς πρώτου βαθμού των αιμοδοτών καθώς επίσης και το κοινό.