Η Petrolina Racing Team στις 4 πρώτες θέσεις του Palm Trees Rally
Τσουλόφτας και Ηλία νικητές του αγώνα
23 Ιουλίου 2020

Επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της στον εγχώριο μηχανοκίνητο αθλητισμό και βάζοντας γερές βάσεις στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος Ράλι 2020, η Petrolina Racing Team επικράτησε στον δεύτερο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020.  Στον αγώνα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 -19 Ιουλίου τα αγωνιστικά πληρώματα της Petrolina Racing Team, κατάφεραν να κατακτήσουν τις 4 πρώτες θέσεις.  

Συγκεκριμένα νικητής του Palm Trees Rally αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία και αυτοκίνητο VW Polo R5. Tη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και αυτοκίνητο VW Polo R5 και την τρίτη θέση ο Χρίστος Δημοσθένους με συνοδηγό τον Κωνσταντίνο Παύλου και αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer EVO IX. Στην τέταρτη θέση ακολούθησε ο Παναγιώτης Γιάγκου με συνοδηγό τον Παναγιώτη Κυριάκου με Hyundai i20 R5, ενώ στην επίσης τιμητική 8η θέση τερμάτισε o Κώστας Λαός με συνοδηγό τον Μιχάλη Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO IX.

Η ανακήρυξη των νικητών έγινε πανηγυρικά στον χώρο των Φοινικούδων όπου πραγματοποιήθηκε η απονομή. Το Palm Trees Rally διοργανώθηκε από το σωματείο «Σύνδεσμός Αυτοκινήτου Λάρνακας» υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βαθμολογία και τη διοργάνωση επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου www.webcfm.com.

Η εταιρεία συγχαίρει τους νικητές, τους διοργανωτές και όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν. 

Φωτογραφία: S&M PICS