4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Στις 23 Σεπτεμβρίου, με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα ενισχύουμε τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»
14 Σεπτεμβρίου 2018

Τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα για την ενίσχυση και στήριξη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, ανακοίνωσε σε διάσκεψη τύπου η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα. Tο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, από τις 3:00μ.μ. -11:00μ.μ. με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα».

Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ χαράς και προσφοράς για όλη την οικογένεια με ζωντανή μουσική, πολλά παιχνίδια, φαγητό και διαγωνισμούς. Με την παρουσία του θα τιμήσει την εκδήλωση ο Ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης, ο Πρωταθλητής ράλλυ Σίμος Γαλαταριώτης και αγαπημένοι ποδοσφαιριστές από τον Εθελοντικό Σύνδεσμο «Γκολ στη Ζωή» οι οποίοι θα βρίσκονται στα περίπτερα του Φεστιβάλ, θα φωτογραφίζονται και θα μοιράζουν αυτόγραφα. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, ο Ανδρόνικος και θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία από τις Melisses.

Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια είναι δωρεάν. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών, θα διατεθούν για την ενίσχυση τoυ Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα».

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στον χαιρετισμό της τόνισε ότι «η καθιέρωση του Φεστιβάλ ως θεσμός οφείλεται στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ενθουσιώδη δράση των εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών». «Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι αξίες που η Πετρολίνα πάντα προτάσσει και μοιράζεται», ανέφερε η κ. Λευκαρίτη. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η Πλατεία Ευρώπης θα πλημμυρίσει από την αγάπη του κόσμου, για τα «Μωρά Θαύματα». Ευχαριστίες απηύθυνε στο Δήμο Λάρνακας και στους υπόλοιπους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση.

Σε χαιρετισμό του, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Κωστάκης Λευκαρίτης, εξέφρασε υπερηφάνεια που το Φεστιβάλ προσφοράς της Πετρολίνα, το οποίο αποτελεί το επιστέγασμα της Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας έχει καθιερωθεί ως θεσμός. Σημείωσε ακόμη ότι διαρκής στόχος της Πετρολίνα είναι να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει ο Κύπριος καταναλωτής όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώντας από την πλευρά της την Πετρολίνα η Πρόεδρος του Συνδέσμου, «Μωρά Θαύματα», βουλευτής κ. Στέλλα Κυριακίδου, αναφέρθηκε στο στόχο του Συνδέσμου να υλοποιήσει την ανέγερση της νέας Σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Μακάριο Νοσοκομείο. «Ενέργειες, όπως το 4ο Φεστιβάλ, μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό τον στόχο», τόνισε η κ. Κυριακίδου η οποία πρόσθεσε ότι «με βάση τους σχεδιασμούς του Συνδέσμου, από το πρώτο τρίμηνο του 2019, το όραμα αυτό θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα».

Στο δικό του χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν για την αναβάθμιση της πόλης της Λάρνακας τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν αναδειχθεί ως πόλος έλξης για οικογένειες απ’ όλη την Κύπρο.