3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα: Με το μήνυμα «Μαζί βάζουμε Γκολ στη Ζωή»
Παράδοση επιταγής €15000 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και χιλιάδων επισκεπτών
26 Σεπτεμβρίου 2017

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας και την παρουσία του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε, με πλήρη επιτυχία, το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού - Εθελοντικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή».

Με το μήνυμα «Μαζί βάζουμε Γκολ στη Ζωή», η Λάρνακα έζησε υπέροχες στιγμές σε μια από τις μεγαλύτερες ψυχαγωγικές και συνάμα φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της χρονιάς. Με τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ενθουσιώδη δράση των 300 και πλέον εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών, το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, πέτυχε με το παραπάνω τον σκοπό του, συνδράμοντας στην υλοποίηση των στόχων του «Γκολ στη Ζωή». 

Πέρα από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, η εκδήλωση συνδύαζε δεκάδες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες. Στον χώρο, λειτούργησαν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχώρισε για την ποιότητα και την πολυμορφία του. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ το Φεστιβάλ έκλεισαν πανηγυρικά με συναυλία οι ΟΝΙΡΑΜΑ ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.  

Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν δωρεάν ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για το έργο του «Γκολ στη Ζωή». Επίσης, η Πετρολίνα στήριξε το έργο του «Γκολ στη Ζωή» με το επιπλέον ποσό των €15,000, το οποίο παραδόθηκε στον πρόεδρό του, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου,  ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα κ. Φώτης Φωτίου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιαννάκης Γιαννάκη, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτές, οι δήμαρχοι Λάρνακας και Αραδίππου, πρόεδροι σωματείων και πολλοί άλλοι επίσημοι. Επίσης, στον χώρο του Φεστιβάλ, παρευρέθηκαν αγαπημένοι ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους. 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση συνεχάρη την Πετρολίνα η οποία όπως ανέφερε πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, διοργανώνει εκδηλώσεις και συμβάλλει σημαντικά στην ικανοποίηση των αναγκών των συνανθρώπων μας. Ευχαριστίες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε προς τους εθελοντές αλλά και τον κόσμο, που έδωσαν «πραγματικά στήριξη και ζωή σε αυτή την προσπάθεια της Πετρολίνα».

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, διοικητικός σύμβουλος της Πετρολίνα, στον χαιρετισμό της στο Φεστιβάλ, τόνισε ότι «ο εθελοντισμός έχει υιοθετηθεί με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, από όλα τα μέλη του προσωπικού της Πετρολίνα και έχει δώσει τεράστια δείγματα ανθρωπιάς και αγάπης, σε δεκάδες δράσεις μας προς την κυπριακή κοινωνία». Η κ. Λευκαρίτη ευχαρίστησε τον Δήμο Λάρνακας ο οποίος στήριξε και το φετινό Φεστιβάλ, τις εταιρείες PPT Aviation Services Ltd και Bridgestone και τους δεκάδες συνεργάτες και εταιρείες, που στήριξαν την όλη προσπάθεια. 

Φιλμάκι: 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα