Στο MyPetrolina app 2 Nissan X-trail e-power σου… κλείνουν το μάτι!
14 Μαρτίου 2024

Το MyPetrolina app επιβραβεύει τις συναλλαγές σου και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα από τα 2 Nissan X-trail e-power αξίας 46,100 ευρώ το καθ’ ένα!  

Από τις 14 Μαρτίου μέχρι τις 6 Ιουνίου 2024, χρησιμοποίησε το MyPetrolina app με κάθε σου συναλλαγή άνω των €10 σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax(Unleaded 95/98, Eurodiesel) και Autogas στα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και διεκδίκησε ένα από τα 2 μεγάλα δώρα.

Επίσης μέσω της εφαρμογής, μπορείς να μαζεύεις βαθμούς και να τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, να επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και να βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική εκστρατεία έχουν αποκλειστικά τα μέλη του MyPetrolina App.

 

Όροι και Προυποθέσεις εκστρατείας:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  14/03/2024 έως 06/06/2024

ΔΩΡΑ: 2 Nissan X-Trail e-power αξίας 46,100 ευρώ το καθ’ ένα

 

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

1. Οι 2 νικητές (2 νικητές και 2 επιλαχόντες)  θα επιλεγούν με κληρώσεις οι οποίες θα διεξαχθούν μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας της Εταιρείας στις ακόλουθες ημερομηνίες ή σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ορίσει η Εταιρεία και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς εντός 7 ημερών από την ημερομηνία επιλογής τους:

1.1 Στις 25 Απριλίου 2024

1.2 Στις 7 Ιουνίου 2024

 

2. Κατά την επιλογή κάθε νικητή, θα διασφαλίσουμε ότι κάθε νικητής πληροί τα σχετικά κριτήρια. Σε περίπτωση άκυρης ή ελλιπούς συμμετοχής, θα επιλέξουμε άλλον νικητή. Επιφυλάσσουμε το δικαίωμα μας να αρνηθούμε να παραδώσουμε οποιοδήποτε δώρο σε οποιονδήποτε δεν πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας.

 

3. Οι νικητές πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και μέλη του MyPetrolina app.

 

4. Το αυτοκίνητο μπορεί να διαφέρει από το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται στη διαφημιστική επικοινωνία..

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά τα μέλη του MyPetrolina App.

 

Επίσης με την εφαρμογή, μπορείς να συλλέγεις βαθμούς και να τους εξαργυρώνεις με επώνυμα προϊόντα, να επωφελείσαι τις αποκλειστικές προσφορές και να βρίσκεις πληροφορίες για το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina, Agip και Eni.

 

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

MyPetrolina app & βγες πολλαπλά κερδισμένος!