Όροι και Προϋποθέσεις: 1 ταξιδιωτικό πακέτο για 2 στην Αθήνα και κάθε εβδομάδα 4 δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

Κλήρωση Οκτωβρίου: 03/10/2022 έως 31/10/2022

 

ΔΩΡΑ: 16 δωροκουπόνια των 250 ευρώ το καθένα για καύσιμα αυτοκινήτων από τα πρατήρια καυσίμων Petrolina, Agip και Eni (τα Δωροκουπόνια) και ένα ταξιδιωτικό πακέτο για 2 άτομα στην Αθήνα (το Μεγάλο Δώρο).

 

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

 1. Η πρώτη ομάδα των 4 νικητών (4 νικητές και 4 επιλαχόντες) των Δωροκουπονιών θα επιλεγεί με κλήρωση η οποία θα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας της Εταιρείας στις 10 Οκτωβρίου 2022 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ορίσει η Εταιρεία και θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς εντός 7 ημερών από την ημερομηνία επιλογής τους.
 2. Η δεύτερη ομάδα των 4 νικητών (4 νικητές και 4 επιλαχόντες) των Δωροκουπονιών θα επιλεγεί με κλήρωση η οποία θα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας της Εταιρείας στις 17 Οκτωβρίου 2022 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί από την Εταιρεία και θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς εντός 7 ημερών από την ημερομηνία επιλογής τους.
 3. Η τρίτη ομάδα των 4 νικητών (4 νικητές και 4 επιλαχόντες) των κουπονιών θα επιλεγεί με κλήρωση η οποία θα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας της Εταιρείας στις 24 Οκτωβρίου 2022 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ορίσει η Εταιρεία και θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς εντός 7 ημερών από την ημερομηνία επιλογής τους.
 4. Η τέταρτη ομάδα των 4 νικητών (4 νικητές και 4 επιλαχόντες) των Δωροκουπονιών καθώς και ο νικητής του Μεγάλου Δώρου (1 νικητής και 1 επιλαχών) θα επιλεγούν με κλήρωση η οποία θα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας της Εταιρείας στη 1 Νοεμβρίου 2022 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ορίσει η Εταιρεία και θα ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς εντός 7 ημερών από την ημερομηνία επιλογής τους.
 5. Μόλις επιλεγεί ο νικητής, θα διασφαλίσουμε ότι κάθε νικητής πληροί τα σχετικά κριτήρια. Σε περίπτωση άκυρης ή ελλιπούς συμμετοχής, θα επιλέξουμε άλλον νικητή. Επιφυλάσσουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε, να αναστείλουμε, ή να τροποποιήσουμε την προωθητική ενέργεια σε οποιονδήποτε δεν πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας.
 6. Για το ταξιδιωτικό πακέτο: Οι νικητές πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Το ταξιδιωτικό πακέτο θα περιλαμβάνει τα εξής:
  1. αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα- Αθήνα- Λάρνακα,
  2. 1 αποσκευή και 1 χειραποσκευή ανά άτομο,
  3. διαμονή 3 ημερών στην Αθήνα σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.

 

Το ταξιδιωτικό πακέτο έχει μέγιστη αξία 550 ευρώ ανά άτομο και μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Η τελική αξία του πακέτου εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης και τις υπηρεσίες που ζητά ο νικητής. Ο νικητής ενδέχεται να χρειαστεί να καταβάλει οποιοδήποτε επιπλέον ποσό πάνω από την αξία του πακέτου που καλύπτεται από την Petrolina.

 

Σημειώνεται ότι οι υπόλοιποι Όροι και Προϋποθέσεις της Εφαρμογής ισχύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους πλήρεις όρους, παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στους Όρους και Προϋποθέσεις της Εφαρμογής.