4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα»
Παράδοση επιταγής €25000 παρουσία του Προέδρου της Βουλής και χιλιάδων επισκεπτών
24 Σεπτεμβρίου 2018

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας και την παρουσία επισήμων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα». 

Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα», η Λάρνακα έζησε υπέροχες στιγμές σε μια από τις μεγαλύτερες ψυχαγωγικές και συνάμα φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της χρονιάς. Με την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου αλλά και την ενθουσιώδη δράση των 300 και πλέον εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών, το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς της Πετρολίνα,  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, συνδράμοντας στην υλοποίηση των στόχων του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα».  

Πέραv από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, η εκδήλωση συνδύαζε δεκάδες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες. Στον χώρο, λειτούργησαν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχώρισε για την ποιότητα και την πολυμορφία του. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ το Φεστιβάλ έκλεισε με συναυλία από τις Melisses, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.  

Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν δωρεάν ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για το έργο του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα». Επίσης, η Πετρολίνα στήριξε το έργο του Συνδέσμου με το επιπλέον ποσό των €25,000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρό του, κ. Στέλλα Κυριακίδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Λαμπρή παρουσία στο Φεστιβάλ, ο Ολυμπιονίκης και Παγκοσμιονίκης Παύλος Κοντίδης, με το δικό του laser boat, σε χώρο όπου μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να τον γνωρίσουν από κοντά. Με τις δικές τους επίσης παρουσίες ξεχώρισαν ο Πρωταθλητής ράλλυ, Σίμος Γαλαταριώτης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Γκολ στη ζωή» Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, καθώς και άλλοι πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές, που είχαν επίσης την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα.  

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός  Σύμβουλος της Πετρολίνα, στο χαιρετισμό της, απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές που για άλλη μια χρονιά δούλεψαν ακούραστα και με ενθουσιασμό, δείχνοντας ότι «ο εθελοντισμός έχει υιοθετηθεί από όλα τα μέλη του προσωπικού της Πετρολίνα και έχει δώσει δείγματα ανθρωπιάς και αγάπης σε δεκάδες δράσεις προς την Κυπριακή κοινωνία».  

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Πετρολίνα κ. Ντίνος Λευκαρίτης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα», κ. Στέλλα Κυριακίδου, ο Πρόεδρος της Βουλής και Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Συλλούρης, η Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας καθώς και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Δήμαρχοι, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.  

Φιλμάκι: 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα