Πετρολίνα: Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni
14 Δεκεμβρίου 2020

Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Spiegelau με έκπτωση έως και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος. 

Πρόκειται για νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (Continuity program) το οποίο θα έχει διάρκεια 15 εβδομάδων. Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης, P-EnergyMax, €10 σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni θα δίνεται ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας 8 κουπόνια στο ειδικό φυλλάδιο που θα δίνεται στα πρατήρια, οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν αγοράζοντας με έκπτωση, μέχρι και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή, ένα προϊόν Spiegelau.

Η σειρά αποτελείται από 6 είδη της προϊόντων Spiegelau. 4 διαφορετικά είδη ποτηριών και 1 τσαγέρα φτιαγμένα από διπλό γυαλί, κατάλληλα για κρύα και ζεστά ροφήματα και 1 καράφα. Η συγκέντρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει μέχρι τις 14  Μαρτίου 2021, ενώ η εξαργύρωσή τους μέχρι τις 20 Μαρτίου 2021. 

Η εταιρία Spiegelau δραστηριοποιείται από το 1521, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής γυαλιού για την παρασκευή εξαιρετικής ποιότητας ποτηριών και άλλων γυάλινων σκευών, που ταιριάζουν ιδανικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.petrolina.com.cy