ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ ψώνια γεμίζοντας από τα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP
«Γέμισε και Ψώνισε» ονομάζεται η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €20 να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με 100 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίζουν κουπόνια αξίας €50 για ΔΩΡΕΑΝ ψώνια από επιλεγμένες υπεραγορές. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Πετρολίνα και AGIP και θα είναι διάρκειας οκτώ περίπου εβδομάδων.
Περισσότερα
Και αυτά τα Χριστούγεννα στην ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ… το γέμισμα φέρνει δώρα!
Την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα σας προσφέρει και φέτος η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε τέσσερις μεγάλες εβδομαδιαίες κληρώσεις. iPhone 5, iPhone 4s, iPad 3, iPod shuffle, τηλεοράσεις 32”, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Tab 2, Prestigio Tablets, Sony φωτογραφικές μηχανές και Panasonic cordless τηλέφωνα θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα. Και ένας σούπερ τυχερός θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο VW Polo 1.2 Trendline.
Περισσότερα
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγαμε για ΔΩΡΕΑΝ burger στα McDonalds™
Η νέα προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα σε συνεργασία με τα McDonalds™ σας δίνει την ευκαιρία με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €30 και άνω να εξασφαλίσετε κουπόνι με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ένα δωρεάν double cheeseburger ή chicken burger από τα εστιατόρια McDonalds™. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Πετρολίνα και AGIP.
Περισσότερα
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και αποκτήστε προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ
Η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε συνεργασία με τα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε προϊόντα τεχνολογίας σε απίστευτες τιμές!
Περισσότερα
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ γιορτάζει: Κερδίστε καύσιμα αξίας μέχρι €1000
Με ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» προς τον Κύπριο καταναλωτή γιορτάζει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ τη σύμπληρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της.
Περισσότερα
Page 6 of 7First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  Next   Last