ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Σκέφτομαι οικονομικά, γιορτάζω με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Δωρεάν καύσιμα κίνησης προσφέρει η νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι καταναλωτές ανταποδίδει μέσω της νέας, χριστουγεννιάτικης, προωθητικής της ενέργειας, η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Περισσότερα
Εξοικονόμηση με καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+
Από το 2008, η Petrolina διαθέτει στην αγορά τα πρωτοποριακά καύσιμα κίνησης Platinum+, με τον υγρό καταλύτη Green Plus, μειώνοντας σημαντικά το κόστος κατανάλωσης των καυσίμων κίνησης.
Περισσότερα
Γέμισε στη Petrolina… και έφυγες για τα Ocean Basket!
Την ευκαιρία να απολαύσετε sushi, θαλασσινά και ότι άλλο λαχταρά η ψυχή σας, σας προσφέρει η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα εστιατόρια Ocean Basket, προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια.
Περισσότερα
Κίνηση ελπίδας από την ΟΠΑΠ Κύπρου και την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Σε μια εποχή που η ελπίδα είναι η κινητήριος δύναμη της καθημερινότητας μας, η ΟΠΑΠ Κύπρου σε συνεργασία με την Πετρολίνα κάνουν κίνηση ελπίδας, δίνοντας στο κοινό της Κύπρου την δυνατότητα να διεκδικήσει και να κερδίσει χιλιάδες ευρώ.
Περισσότερα
Αυτά τα Χριστούγεννα στην ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ το γέμισμα… φέρνει δώρα!
Την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα σας δίνει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε τέσσερις μεγάλες κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο. Δεκάδες iPad 2, iPhone 4, iPod nano, τηλεοράσεις, Samsung Galaxy S II, GPS, επώνυμες φωτογραφικές μηχανές κάθε εβδομάδα και ένα BMW 116i σε ξεχωριστή κλήρωση.
Περισσότερα
Page 5 of 7First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  Next   Last