ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Εξοικονόμηση με καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+
Από το 2008, η Petrolina διαθέτει στην αγορά τα πρωτοποριακά καύσιμα κίνησης Platinum+, με τον υγρό καταλύτη Green Plus, μειώνοντας σημαντικά το κόστος κατανάλωσης των καυσίμων κίνησης.
Περισσότερα
Γέμισε στη Petrolina… και έφυγες για τα Ocean Basket!
Την ευκαιρία να απολαύσετε sushi, θαλασσινά και ότι άλλο λαχταρά η ψυχή σας, σας προσφέρει η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα εστιατόρια Ocean Basket, προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια.
Περισσότερα
Κίνηση ελπίδας από την ΟΠΑΠ Κύπρου και την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Σε μια εποχή που η ελπίδα είναι η κινητήριος δύναμη της καθημερινότητας μας, η ΟΠΑΠ Κύπρου σε συνεργασία με την Πετρολίνα κάνουν κίνηση ελπίδας, δίνοντας στο κοινό της Κύπρου την δυνατότητα να διεκδικήσει και να κερδίσει χιλιάδες ευρώ.
Περισσότερα
Αυτά τα Χριστούγεννα στην ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ το γέμισμα… φέρνει δώρα!
Την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα σας δίνει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε τέσσερις μεγάλες κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο. Δεκάδες iPad 2, iPhone 4, iPod nano, τηλεοράσεις, Samsung Galaxy S II, GPS, επώνυμες φωτογραφικές μηχανές κάθε εβδομάδα και ένα BMW 116i σε ξεχωριστή κλήρωση.
Περισσότερα
Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ ψώνια γεμίζοντας από τα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP
«Γέμισε και Ψώνισε» ονομάζεται η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €20 να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με 100 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίζουν κουπόνια αξίας €50 για ΔΩΡΕΑΝ ψώνια από επιλεγμένες υπεραγορές. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Πετρολίνα και AGIP και θα είναι διάρκειας οκτώ περίπου εβδομάδων.
Περισσότερα
Page 5 of 7First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  Next   Last