ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγατε για McDonalds™ και Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό
Σκέφτομαι καλοκαίρι, σκέφτομαι ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε συνεργασία με τα McDonalds™ και το Fasouri Watermania Waterpark σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα διπλό κουπόνι με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ένα cheeseburger από τα εστιατόρια McDonalds™ και έκπτωση 30% στο Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό.
Περισσότερα
Κερδίστε δωρεάν ψώνια γεμίζοντας από τα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP
• 200 τυχεροί κάθε βδομάδα θα κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας €50
• 10 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας €500

Η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, «Γέμισε και Ψώνισε», προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με 200 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας €50 για δωρεάν ψώνια από συγκεκριμένες υπεραγορές. Στη μεγάλη κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας €500 για δωρεάν ψώνια.

Περισσότερα
Σκέφτομαι οικονομικά, γιορτάζω με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Δωρεάν καύσιμα κίνησης προσφέρει η νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι καταναλωτές ανταποδίδει μέσω της νέας, χριστουγεννιάτικης, προωθητικής της ενέργειας, η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Περισσότερα
Εξοικονόμηση με καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+
Από το 2008, η Petrolina διαθέτει στην αγορά τα πρωτοποριακά καύσιμα κίνησης Platinum+, με τον υγρό καταλύτη Green Plus, μειώνοντας σημαντικά το κόστος κατανάλωσης των καυσίμων κίνησης.
Περισσότερα
Γέμισε στη Petrolina… και έφυγες για τα Ocean Basket!
Την ευκαιρία να απολαύσετε sushi, θαλασσινά και ότι άλλο λαχταρά η ψυχή σας, σας προσφέρει η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα εστιατόρια Ocean Basket, προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια.
Περισσότερα
Page 4 of 6First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  Next   Last