ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Προσφορά ελαστικών Bridgestone με δώρο καύσιμα!
4 ελαστικά Bridgestone = δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platinum+!

Η προωθητική ενέργεια οργανώνεται και διεξάγεται από την εταιρεία Bridgestone (Lefkaritis Bros Ltd) σε συνεργασία με την Petrolina (Holdings) Public Ltd.

H Bridgestone κάνει ακόμη πιο ελκυστική και συμφέρουσα την αγορά ελαστικών, με μια εξαιρετική προσφορά που θα σας βγάλει στον δρόμο ακόμη πιο κερδισμένους! Με την αγορά 4 ελαστικών Bridgestone, παίρνετε δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platimum+. Aν για παράδειγμα αγοράσετε 4 ελαστικά συνολικής αξίας €500, θα πάρετε δωρεάν καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €50.

Περισσότερα
Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni
Μόνο €3,50 ανά λίτρο το ανώτερης ποιότητας λιπαντικό eni i-Base 15W-40

Ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, δύναμη και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την eni, η Πετρολίνα προσφέρει στην ειδική τιμή των €3,50 ανά λίτρο το λιπαντικό eni i-Base 15W-40.

Περισσότερα
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγατε για McDonalds™ και Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό
Σκέφτομαι καλοκαίρι, σκέφτομαι ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε συνεργασία με τα McDonalds™ και το Fasouri Watermania Waterpark σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα διπλό κουπόνι με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ένα cheeseburger από τα εστιατόρια McDonalds™ και έκπτωση 30% στο Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό.
Περισσότερα
Κερδίστε δωρεάν ψώνια γεμίζοντας από τα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP
• 200 τυχεροί κάθε βδομάδα θα κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας €50
• 10 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας €500

Η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, «Γέμισε και Ψώνισε», προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με 200 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας €50 για δωρεάν ψώνια από συγκεκριμένες υπεραγορές. Στη μεγάλη κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας €500 για δωρεάν ψώνια.

Περισσότερα
Σκέφτομαι οικονομικά, γιορτάζω με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Δωρεάν καύσιμα κίνησης προσφέρει η νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι καταναλωτές ανταποδίδει μέσω της νέας, χριστουγεννιάτικης, προωθητικής της ενέργειας, η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Περισσότερα
Page 4 of 7First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  Next   Last