ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Κινηθείτε με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ! Γεμίστε δώρα!
Αυτοκίνητο Nissan Juke και άλλα 200 μεγάλα δώρα στη νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Ένα αυτοκίνητο και άλλα 200 δώρα υψηλής τεχνολογίας θα μοιράσει στους πελάτες της η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από τη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη, προωθητική της ενέργεια!

Περισσότερα
Προσφορά ελαστικών Bridgestone με δώρο καύσιμα!
4 ελαστικά Bridgestone = δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platinum+!

Η προωθητική ενέργεια οργανώνεται και διεξάγεται από την εταιρεία Bridgestone (Lefkaritis Bros Ltd) σε συνεργασία με την Petrolina (Holdings) Public Ltd.

H Bridgestone κάνει ακόμη πιο ελκυστική και συμφέρουσα την αγορά ελαστικών, με μια εξαιρετική προσφορά που θα σας βγάλει στον δρόμο ακόμη πιο κερδισμένους! Με την αγορά 4 ελαστικών Bridgestone, παίρνετε δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platimum+. Aν για παράδειγμα αγοράσετε 4 ελαστικά συνολικής αξίας €500, θα πάρετε δωρεάν καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €50.

Περισσότερα
Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni
Μόνο €3,50 ανά λίτρο το ανώτερης ποιότητας λιπαντικό eni i-Base 15W-40

Ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, δύναμη και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την eni, η Πετρολίνα προσφέρει στην ειδική τιμή των €3,50 ανά λίτρο το λιπαντικό eni i-Base 15W-40.

Περισσότερα
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγατε για McDonalds™ και Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό
Σκέφτομαι καλοκαίρι, σκέφτομαι ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε συνεργασία με τα McDonalds™ και το Fasouri Watermania Waterpark σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα διπλό κουπόνι με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ένα cheeseburger από τα εστιατόρια McDonalds™ και έκπτωση 30% στο Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό.
Περισσότερα
Κερδίστε δωρεάν ψώνια γεμίζοντας από τα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP
• 200 τυχεροί κάθε βδομάδα θα κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας €50
• 10 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας €500

Η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, «Γέμισε και Ψώνισε», προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να συμμετάσχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με 200 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας €50 για δωρεάν ψώνια από συγκεκριμένες υπεραγορές. Στη μεγάλη κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγή αξίας €500 για δωρεάν ψώνια.

Περισσότερα
Page 4 of 7First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  Next   Last