ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Χριστούγεννα με Πετρολίνα
Ξύστε και κερδίστε καύσιμα κίνησης και θέρμανσης
Μεγάλη κλήρωση για ένα Audi A1 Sportback

Δωρεάν καύσιμα προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αυτά τα Χριστούγεννα σε χιλιάδες τυχερούς, με αποκορύφωμα ένα μεγάλο τυχερό που θα κερδίσει, μέσω κλήρωσης, ένα AUDI Α1 Sportback αυτόματο.
Περισσότερα
“Mε ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στα Marks & Spencer Λευκωσίας”
Φθινόπωρο με προσφορές ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Νέα προσφορά της Πετρολίνα στη Λευκωσία. Φέτος το φθινόπωρο αποκτήστε δωροκουπόνια για ψώνια από τα καταστήματα Marks & Spencer Λευκωσίας, στο Marks & Spencer HΟΜΕ και εκπτωτικά κουπόνια από τα Café la Mode.
Περισσότερα
Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά eni από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και συμμετέχετε στην κλήρωση για πέντε Vespa PX 125 70 years
Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία πέντε τυχεροί να κερδίσουν από μία επετειακή Vespa PX 125 70 years!
Περισσότερα
Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με Πετρολίνα!
Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα, μέσω επιλεγμένων πρατηρίων Πετρολίνα και Agip, σε συνεργασία με τα McDonald’s™, Αθλοκίνηση και Νατιώτης, σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα (1) σετ με τέσσερα κουπόνια:

• 1ο κουπόνι: Συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση όπου ένας τυχερός θα κερδίσει ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στην Βραζιλία. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια για αγώνες και την Τελετή Λήξης.

• 2ο κουπόνι: 1 Δωρεάν Cheeseburger στα εστιατόρια ή drive-thru McDonald’s™

• 3ο κουπόνι: 1 Δωρεάν Chickenburger με ηλεκτρονική (online) παραγγελία €5 και άνω από McDelivery™

• 4ο κουπόνι: €10 έκπτωση με αγορές €40 - €79.99 ή €20 έκπτωση με αγορές €80 και άνω από τα καταστήματα Αθλοκίνηση και Νατιώτης.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν και οι πελάτες του σχεδίου καρτών PetrolinaCardScheme.

Ισχύουν οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις.
Περισσότερα
Κερδίστε καύσιμα κίνησης από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP! 4 Πασχαλινές εβδομαδιαίες κληρώσεις
Κάθε εβδομάδα 200 τυχεροί κερδίζουν καύσιμα κίνησης αξίας €50 και 10 τυχεροί καύσιμα κίνησης αξίας €200

Την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι καταναλωτές ανταποδίδει μέσω της νέας, πασχαλινής, προωθητικής της ενέργειας, η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Η προωθητική ενέργεια θα προσφέρει στους τυχερούς των 4 εβδομαδιαίων κληρώσεων δωρεάν καύσιμα κίνησης από πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP.

Περισσότερα
Page 3 of 7First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  Next   Last