ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με Πετρολίνα!
Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα, μέσω επιλεγμένων πρατηρίων Πετρολίνα και Agip, σε συνεργασία με τα McDonald’s™, Αθλοκίνηση και Νατιώτης, σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα (1) σετ με τέσσερα κουπόνια:

• 1ο κουπόνι: Συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση όπου ένας τυχερός θα κερδίσει ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στην Βραζιλία. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια για αγώνες και την Τελετή Λήξης.

• 2ο κουπόνι: 1 Δωρεάν Cheeseburger στα εστιατόρια ή drive-thru McDonald’s™

• 3ο κουπόνι: 1 Δωρεάν Chickenburger με ηλεκτρονική (online) παραγγελία €5 και άνω από McDelivery™

• 4ο κουπόνι: €10 έκπτωση με αγορές €40 - €79.99 ή €20 έκπτωση με αγορές €80 και άνω από τα καταστήματα Αθλοκίνηση και Νατιώτης.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν και οι πελάτες του σχεδίου καρτών PetrolinaCardScheme.

Ισχύουν οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις.
Περισσότερα
Κερδίστε καύσιμα κίνησης από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP! 4 Πασχαλινές εβδομαδιαίες κληρώσεις
Κάθε εβδομάδα 200 τυχεροί κερδίζουν καύσιμα κίνησης αξίας €50 και 10 τυχεροί καύσιμα κίνησης αξίας €200

Την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι καταναλωτές ανταποδίδει μέσω της νέας, πασχαλινής, προωθητικής της ενέργειας, η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Η προωθητική ενέργεια θα προσφέρει στους τυχερούς των 4 εβδομαδιαίων κληρώσεων δωρεάν καύσιμα κίνησης από πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP.

Περισσότερα
Κινηθείτε με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ! Γεμίστε δώρα!
Αυτοκίνητο Nissan Juke και άλλα 200 μεγάλα δώρα στη νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Ένα αυτοκίνητο και άλλα 200 δώρα υψηλής τεχνολογίας θα μοιράσει στους πελάτες της η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από τη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη, προωθητική της ενέργεια!

Περισσότερα
Προσφορά ελαστικών Bridgestone με δώρο καύσιμα!
4 ελαστικά Bridgestone = δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platinum+!

Η προωθητική ενέργεια οργανώνεται και διεξάγεται από την εταιρεία Bridgestone (Lefkaritis Bros Ltd) σε συνεργασία με την Petrolina (Holdings) Public Ltd.

H Bridgestone κάνει ακόμη πιο ελκυστική και συμφέρουσα την αγορά ελαστικών, με μια εξαιρετική προσφορά που θα σας βγάλει στον δρόμο ακόμη πιο κερδισμένους! Με την αγορά 4 ελαστικών Bridgestone, παίρνετε δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platimum+. Aν για παράδειγμα αγοράσετε 4 ελαστικά συνολικής αξίας €500, θα πάρετε δωρεάν καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €50.

Περισσότερα
Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni
Μόνο €3,50 ανά λίτρο το ανώτερης ποιότητας λιπαντικό eni i-Base 15W-40

Ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, δύναμη και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την eni, η Πετρολίνα προσφέρει στην ειδική τιμή των €3,50 ανά λίτρο το λιπαντικό eni i-Base 15W-40.

Περισσότερα
Page 3 of 6First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  Next   Last