ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Αυτό το καλοκαίρι, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ μας οδηγεί στα Public!

Δωροκουπόνια €10 σε σχολικά και άλλα είδη

 

Δωροκουπόνι 10 ευρώ για αγορές στα καταστήματα Public προσφέρει η Πετρολίνα σ’επιλεγμένα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και Agip, με καύσιμα κίνησης 25 ευρώ και άνω.

 

Το δωροκουπόνι των 10 ευρώ μπορεί να εξαργυρωθεί με αγορές 50 ευρώ και άνω σε όλα τα καταστήματα Public στα ακόλουθα προϊόντα:  σχολικά είδη όπως Eastpack, Kipling και άλλες σχολικές τσάντες, γραφική ύλη, βιβλία, παιγνίδια, μουσική και dvd/bluray.

 

H προωθητική ενέργεια λήγει στις 23 Αυγούστου ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών,  ενώ η  εξαργύρωσή τους σε όλα τα καταστήματα Public - σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο θα ισχύει μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Αυτό το καλοκαίρι, γέμισε Πετρολίνα και έφυγες για Public!


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Η προωθητική ενέργεια διοργανώνεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd (“Petrolina”) και την ITC Publicworld Ltd («Καταστήματα Public»).
2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum + αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή από πρατήρια Petrolina και Agip σε όλη την Κύπρο, που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια («Αγορά Συμμετοχής»).
3. Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών (“Κουπόνια”), όπως προσδιορίζεται πιο κάτω:   
α) Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται ένα (1) Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται δύο (2) Κουπόνια το μέγιστο.
β) Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται ένα (1) Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται δύο (2) Κουπόνια το μέγιστο.
4. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το Κουπόνι ή Κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.
5. Κάθε Κουπόνι προσφέρει €10 έκπτωση από τα Καταστήματα Public το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο με αγορές άνω των €50 στα ακόλουθα προϊόντα· σχολικά είδη, (Εastpak, Κipling και άλλες σχολικές τσάντες, γραφική ύλη), βιβλία, παιχνίδια, μουσική και dvd/bluray.
6. Το Κουπόνι θα νομιμοποιεί τον νόμιμο κάτοχο στην προσφορά μόνο εφόσον παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε Κατάστημα Public στις επαρχίες Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, πριν από την πληρωμή των προϊόντων που ο καταναλωτής επιθυμεί να αγοράσει.
7. Μόνο ένα Κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ανά συναλλαγή στα Καταστήματα Public.
8. Τα Καταστήματα Public που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια και ισχύουν για εξαργύρωση Κουπονιού είναι:
α) Public Λευκωσίας, The Mall of Cyprus, Βεργίνας 3, 2025 Στρόβολος, 22782542
β) Public Λεμεσού, My Mall, Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285, 3150 Λεμεσός, 25826926
γ) Public Λάρνακας, Λ. Βύρωνος 23 και Γαλιλαίου 6-8, 6023 Λάρνακα, 24020040
δ) Public Πάφος, Kings Avenue Mall, Τάφοι Βασιλέων 2, 8046 Πάφος, 26023030
9. Η προωθητική ενέργεια λήγει στις 23/8/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των Κουπονιών και μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη της Petrolina και των Καταστημάτων Public.
10. Η εξαργύρωση των Κουπονιών θα ισχύει μέχρι 4/9/2017. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, τα κουπόνια είναι άκυρα και δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.
11. Τα Κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με μετρητά και ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση ή Kουπόνι.
12. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά αποδοχή προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια που τυχόν θα διοργανώσει η Petrolina.
13. Με την παράδοση του Κουπονιού στον καταναλωτή, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Petrolina απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και αποδέχεται ότι η Petrolina δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ καταναλωτή και των Καταστημάτων Public.
14. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων.