ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Πασχαλινά ψώνια από την Πετρολίνα
Κουπόνια για αγορές €50,€20,€10 από υπεραγορές και Πασχαλινές συνταγές

 

Με τη νέα πασχαλινή προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κουπόνια για ψώνια από επιλεγμένες υπεραγορές ή δωρεάν συνταγές μαγειρικής από την Αθηνά Λοϊζίδη!

 

Η προωθητική ενέργεια θα προσφέρει φακέλους με κουπόνια για αγορές αξίας €50, €20, €10 ή δωρεάν συνταγές μαγειρικής. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω, για αυτοκίνητα κοινού τύπου, από επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια.

 

Η προωθητική ενέργεια θα έχει διάρκεια μέχρι τις 24 Απριλίου 2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των φακέλων. Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου 2017.

Καλό Πάσχα με κουπόνια για ψώνια και νόστιμες συνταγές από την Πετρολίνα!

 

Ισχύουν οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις.

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 
1. Η προωθητική ενέργεια «Πετρολίνα Πάσχα 2017» οργανώνεται και διεξάγεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd («Εταιρεία»). 
2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν (α) σε σχέση με κοινού τύπου ιδιωτικά οχήματα, σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω, ή (β) σε σχέση με φορτηγά ή λεωφορεία, €100 και άνω, σε μια συναλλαγή από επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip και θα λαμβάνουν ένα (1) τυχερό φάκελο (ο «Φάκελος»).  
3. Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών θα βρουν μέσα στο Φάκελο, κουπόνι για δωρεάν αγορές αξίας €10, €20 ή €50 από επιλεγμένες υπεραγορές (το «Κουπόνι»)
4. Σε περίπτωση προμήθειας καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, ο καταναλωτής θα μπορεί να παραλάβει το Φάκελο κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης. 
5. Τα Κουπόνια που κερδίζουν δεν θα ανταλλάσσονται με μετρητά και θα μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο στην υπεραγορά που αναγράφεται στο Κουπόνι. 
6. Η εξαργύρωση των Κουπονιών ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου 2017. Σε αντίθετη περίπτωση, τα Κουπόνια θα θεωρούνται άκυρα και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 
7. Η προωθητική ενέργεια θα έχει διάρκεια μέχρι τις 24 Απριλίου 2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των Φακέλων. 
8. Η προωθητική ενέργεια μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς ευθύνη της Εταιρείας.
9. Συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων ως επίσης και αποδοχή οποιασδήποτε προβολής της προωθητικής ενέργειας και των νικητών από την Εταιρεία.