ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με Πετρολίνα!

Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα, μέσω επιλεγμένων πρατηρίων Πετρολίνα και Agip, σε συνεργασία με τα McDonald’s™, Αθλοκίνηση και Νατιώτης, σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα (1) σετ με τέσσερα κουπόνια:

 

1ο  κουπόνι: Συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση όπου ένας τυχερός θα κερδίσει ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στην Βραζιλία. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια για αγώνες και την Τελετή Λήξης.

2ο  κουπόνι: 1 Δωρεάν Cheeseburger στα εστιατόρια ή drive-thru McDonald’s™

3ο  κουπόνι: 1 Δωρεάν Chickenburger με ηλεκτρονική (online) παραγγελία €5 και άνω από McDelivery™

4ο  κουπόνι: €10 έκπτωση με αγορές €40 - €79.99 ή €20 έκπτωση με αγορές €80 και άνω από τα καταστήματα Αθλοκίνηση και Νατιώτης.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν και οι πελάτες του σχεδίου καρτών PetrolinaCardScheme.

 

Ισχύουν οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το κουπόνι ΡΙΟ 2016


1. Ο διαγωνισμός οργανώνεται και διεξάγεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd («Εταιρεία»).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στο διαγωνισμό («Αγορά Συμμετοχής»).

3. Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών (“Κουπόνια”), όπως προσδιορίζεται πιο κάτω, και θα δικαιούται να συμμετάσχει σε κλήρωση για κάθε τέτοιο Κουπόνι, νοουμένου ότι (α) συμπληρώνει ορθά το Κουπόνι, (β) απαντά ορθά στην ερώτηση του Κουπονιού, και (γ) παραδίδει το Κουπόνι σε χώρο που υποδεικνύεται προς τούτο σε κάθε πρατήριο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.  

4. Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

5. Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

6. Σε περίπτωση Αγοράς Συμμετοχής που γίνεται από χρηματοδέκτη, το Κουπόνι ή τα Κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

7. Κάθε Κουπόνι που παραδίδεται νόμιμα και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα συμμετέχει στη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει έναν τυχερό, ο οποίος θα κερδίσει ένα πακέτο φιλοξενίας για 2 άτομα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία («Μεγάλη Κλήρωση»). 

8. Το πακέτο φιλοξενίας που θα κληρωθεί περιλαμβάνει:
• Αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα στο Ρίο, στη Βραζιλία με ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο (15/8/2016 – 28/8/2016).
• Διαμονή σε ξενοδοχείο για 10 βράδια στο Ρίο (16-26/8/2016)
• Διαμονή σε ξενοδοχείο για 2 βράδια στο Λονδίνο (15/8/2016 & 27/8/2016)
• Εισιτήρια για να παρακολουθήσει ημερίδες ή αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων  2016 καθώς και την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

9. Η Μεγάλη Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ως ήθελε καθορίσει η Εταιρεία.

10. Ο τυχερός θα πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών.

11. Ο τυχερός υποχρεούται να παραλάβει το δώρο του το αργότερο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της Μεγάλης Κλήρωσης στην οποία έχει κληρωθεί.  Σε αντίθετη περίπτωση, το Κουπόνι καθίσταται άκυρο και δεν νομιμοποιεί τον δικαιούχο του σε δώρο. Σε περίπτωση που ο τυχερός αδυνατεί να παραλάβει ή να δεχθεί το δώρο του ή δεν παρουσιαστεί να παραλάβει το δώρο του εντός της καθορισμένης προθεσμίας, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να δώσει το δώρο σε επιλαχόντα τυχερό. 

12. Η Εταιρεία δύναται να μεταβάλει ή να επανακαθορίσει τις ημερομηνίες ταξιδιού κατά την κρίση της.

13. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται καθ’ οιοδήποτε τρόπο αναφορικά την επιλογή ή με την παροχή υπηρεσιών από την αεροπορική εταιρεία ή από το ξενοδοχείο ή από οποιοδήποτε άλλο πάροχο που θα παράσχει τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του δώρου στον τυχερό και στο πρόσωπο που θα τον συνοδεύσει ως μέρος του δώρου.

14. Σε περίπτωση ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων ή οποιουδήποτε αγωνίσματος για οποιαδήποτε αιτία ή λόγο, ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρεία.

15. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

16. Η συμμετοχή προσώπου στο διαγωνισμό συνιστά αποδοχή προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού που τυχόν θα διοργανώσει η Εταιρεία.

17. Το όνομα, καθώς και η φωτογραφία ή μαγνητοσκόπηση του τυχερού που θα κερδίσει στην Μεγάλη Κλήρωση θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.petrolina.com.cy ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης για προωθητικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς.

18. Με την παράδοση του δώρου στον τυχερό της Μεγάλης Κλήρωσης, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και αποδέχεται ότι η Εταιρεία δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ τυχερού και παρόχων των υπηρεσιών που αποτελούν μέρος του δώρου ή/και των σχετικών μερών.

19. Ο διαγωνισμός μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι του χωρίς προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη της Εταιρείας.

20. Η συμμετοχή προσώπου στο διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων.

21. Για πληροφορίες, www.petrolina.com.cy.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  για το κουπόνι στα εστιατόρια ή drive-thru McDonald’s™ για 1 ΔΩΡΕΑΝ CHEESBURGER


1. Η προωθητική ενέργεια διοργανώνεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd (“Petrolina”) και την Family Restaurants Andreou Co. Ltd (“McDonald’s™”).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια («Αγορά Συμμετοχής»).

3. Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών (“Κουπόνια”), όπως προσδιορίζεται πιο κάτω:   

(α) Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

(β) Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

4. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το Κουπόνι ή Κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

5. Κάθε Κουπόνι προσφέρει δωρεάν 1 cheeseburger σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-thru McDonald’s™.

6. Το Κουπόνι θα νομιμοποιεί τον νόμιμο κάτοχο στην προσφορά μόνο εφόσον παρουσιαστεί πριν την παραγγελία σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-thru McDonald’s™.

7. Ο μέγιστος αριθμός Κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν από νόμιμο κάτοχο ανά πελάτη / ανά επίσκεψη σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-thru McDonald’s™ είναι δύο.

8. Η προωθητική ενέργεια λήγει στις 15/7/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των Κουπονιών και μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη των Petrolina και McDonald’s™.

9. Η εξαργύρωση των Κουπονιών θα ισχύει μέχρι 30/9/2016. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, τα κουπόνια είναι άκυρα και δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.

10. Το Κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

11. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά αποδοχή προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια που τυχόν θα διοργανώσει η Petrolina.

12. Με την παράδοση του Κουπονιού στον καταναλωτή, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Petrolina απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και αποδέχεται ότι η Petrolina δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ καταναλωτή και των καταστημάτων McDonald’s™.

13. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων.

14. Για πληροφορίες, www.petrolina.com.cy

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το κουπόνι McDelivery™ με online παραγγελία €5 και άνω για 1 CHICKENBURGER


1. Η προωθητική ενέργεια διοργανώνεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd (“Petrolina”) και την Family Restaurants Andreou Co. Ltd (“McDonald’s™”).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια («Αγορά Συμμετοχής»).

3. Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών (“Κουπόνια”), όπως προσδιορίζεται πιο κάτω:   

(α) Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται 1 (ένα) Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται 2 (δύο )Κουπόνια το μέγιστο.

(β) Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

4. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το Κουπόνι ή Κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

5. Κάθε Κουπόνι δίδει το δικαίωμα σε νόμιμο κάτοχο να λάβει 1 δωρεάν Chickenburger με παραγγελία κατ’ οίκον παράδοσης (delivery) που γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.mcdelivery.com.cy (McDonald’s™ Κύπρου) ύψους άνω των 5 Ευρώ (ελάχιστη χρέωση). Η αυτόματη χρέωση των McDonald’s™ αναφορικά με την αποστολή της παραγγελίας (σήμερα 2 Ευρώ) δε συμπεριλαμβάνεται στο ποσό αυτό.

6. Τονίζεται ότι κάθε νόμιμος κάτοχος μπορεί να εξαργυρώσει το Κουπόνι με παραγγελία που γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.mcdelivery.com.cy. Το Κουπόνι αυτό δεν ισχύει για παραγγελίες που γίνονται στα εστιατόρια ή μέσω τηλεφωνικού κέντρου.

7. Για κάθε online παραγγελία McDelivery™ μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο ένα κουπόνι.

8. Το Κουπόνι θα νομιμοποιεί τον νόμιμο κάτοχο στην προσφορά μόνο εφόσον πληκτρολογήσει στην έξοδο παραγγελίας στην ιστοσελίδα McDelivery™ τον αναφερόμενο κωδικό, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος του κουπονιού.

9. Το Κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

10. Η προωθητική ενέργεια λήγει στις 15/7/2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των Κουπονιών και μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη των Petrolina και McDonald’s™.

11. Η εξαργύρωση των Κουπονιών θα ισχύει μέχρι 30/9/2016. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, τα Κουπόνια είναι άκυρα και δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.

12. Η υπηρεσία McDelivery™ καλύπτει περιορισμένες περιοχές και ίσως να μην καλύπτει την περιοχή του καταναλωτή.

13. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά αποδοχή προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια που τυχόν θα διοργανώσει η Petrolina.

14. Με την παράδοση του Κουπονιού στον καταναλωτή, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Petrolina απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και αποδέχεται ότι η Petrolina δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ καταναλωτή και των καταστημάτων McDonald’s™.

15. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων.

16. Για πληροφορίες, www.petrolina.com.cy

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το εκπτωτικό κουπόνι ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ & ΝΑΤΙΩΤΗΣ


1. Η προωθητική ενέργεια διοργανώνεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd (“Petrolina”) και την Vassos Christoforou Ltd (“Athlokinisi”) και την D & E NATIOTIS LTD (“Natiotis”).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια («Αγορά Συμμετοχής»).

3. Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών (“Κουπόνια”), όπως προσδιορίζεται πιο κάτω:   

(α) Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

(β) Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

4. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το Κουπόνι ή Κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

5. Κάθε κουπόνι προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις από επιλεγμένα καταστήματα Athokinisi και Natiotis:
• €10 έκπτωση για αγορές αξίας €40 μέχρι €79.99  ή
• €20 έκπτωση για αγορές αξίας €80 και άνω

6. Το κουπόνι θα νομιμοποιεί τον νόμιμο κάτοχο στην προσφορά μόνο εφόσον παρουσιαστεί πριν την αγορά προϊόντων από τα επιλεγμένα καταστήματα Athokinisi και Natiotis.  

7. Μόνο ένα κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ανά πελάτη / ανά επίσκεψη στα επιλεγμένα καταστήματα Athokinisi και Natiotis.

8. Τα επιλεγμένα καταστήματα Athokinisi και Natiotis που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια και ισχύουν για εξαργύρωση Κουπονιού είναι:

Αθλοκίνηση
• Αρχ. Κυπριανού 32, τηλ. 25878508, Λεμεσός
• Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, τηλ. 25564572, Λεμεσός
• Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 114, τηλ. 25822414, Λεμεσός
• Στρατηγού Τιμάγια 10, τηλ. 24821029, Λάρνακα
• Λεωφόρος 1ης Απριλίου 49, τηλ. 23825113, Παραλίμνι

Νατιώτης
• Περικλέους 101, τηλ. 22429200, Στρόβολος
• Λεωφόρος Ελλάδος 26, τηλ. 26912555, Πάφος
• Ευαγόρα Παλληκαρίδη 47, τηλ. 26944165, Πάφος
• Μακαρίου 23, τηλ. 26936290, Πάφος

9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

10. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά αποδοχή προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια που τυχόν θα διοργανώσει η Petrolina.

11. Η προωθητική ενέργεια λήγει στις 15/7/2016 ή και μέχρι εξαντλήσεως των Κουπονιών και μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη των Petrolina, Athlokinisi και Natiotis.

12. Η εξαργύρωση των Κουπονιών θα ισχύει μέχρι 31/08/2016. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, τα κουπόνια είναι άκυρα και δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.

13. Με την παράδοση του Κουπονιού στον καταναλωτή, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Petrolina απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και αποδέχεται ότι η Petrolina δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ καταναλωτή και των καταστημάτων Athlokinisi και Natiotis.

14. Η συμμετοχή προσώπου στο διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων.

15. Για πληροφορίες, www.petrolina.com.cy.