ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Κινηθείτε με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ! Γεμίστε δώρα!

Αυτοκίνητο Nissan Juke και άλλα 200 μεγάλα δώρα στη νέα, χριστουγεννιάτικη, προωθητική ενέργεια της εταιρείας

Ένα αυτοκίνητο και άλλα 200 δώρα υψηλής τεχνολογίας θα μοιράσει στους πελάτες της η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αυτά τα Χριστούγεννα, μέσα από τη μεγάλη, χριστουγεννιάτικη, προωθητική της ενέργεια!

Όσοι λαμβάνουν μέρος στην προωθητική ενέργεια «Κινηθείτε με Πετρολίνα! Γεμίστε δώρα!», έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Nissan Juke 1.2 DIG-T M/T και 200 άλλα δώρα, που περιλαμβάνουν κινητά τηλέφωνα iPhone 6s και Samsung Galaxy S6 Edge, ipads Mini 4 και Air, Tablet Samsung Galaxy Tab A, Action Cams KitVision και GoPro Hero4, και τηλεοράσεις 32” (Samsung, LG, Panasonic).

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή (για αυτοκίνητα κοινού τύπου) από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2015. Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή/και στον ημερήσιο Τύπο. Για περισσότερες πληροφορίες και τους κανονισμούς μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
(1) Ο διαγωνισμός οργανώνεται και διεξάγεται από την Petrolina (Holdings) PublicLtd («Εταιρεία»).

(2) Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25και άνω σε μια συναλλαγή από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στο διαγωνισμό («Αγορά Συμμετοχής»).

(3) Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών (“Κουπόνια”), όπως προσδιορίζεται πιο κάτω, και θα δικαιούται να συμμετέχει σε κλήρωση για κάθε τέτοιο Κουπόνι, νοουμένου ότι (α) συμπληρώνει ορθά το Κουπόνι, (β) απαντά ορθά στην ερώτηση του Κουπονιού, και (γ) παραδίδει το Κουπόνι σε χώρο που υποδεικνύεται προς τούτο σε κάθε πρατήριοκατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.   

(4) Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε Αγορά Συμμετοχήςαξίας €25και άνω θα προσφέρεται 1 Kουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €50και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

(5) Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται 1 Κουπόνι. Για κάθε Αγορά Συμμετοχής αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται 2 Κουπόνια το μέγιστο.

(6) Σε περίπτωση Αγοράς Συμμετοχής που γίνεται από χρηματοδέκτη, το Κουπόνιή τα Κουπόνιαθα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

(7) Κάθε Κουπόνι που παραδίδεται νόμιμα και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα συμμετέχει στη μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει 200 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν τα δώρα του διαγωνισμού που θα καθοριστούν από την Εταιρεία (η «Μεγάλη Κλήρωση»).  Η Μεγάλη Κλήρωση θα αναδείξει επιπρόσθετα έναν τυχερό, ο οποίος θα κερδίσει  ένα αυτοκίνητο NISSAN JUKE ACENTA 1.2 DIG-T M/T.

(8) Η Μεγάλη Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου2015 ή οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ως ήθελε καθορίσει η Εταιρεία.

(9) Τα Κουπόνια που κερδίζουν δεν θα ανταλλάσσονται με μετρητά και ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

(10) Η συμμετοχή προσώπου στο διαγωνισμό συνιστά αποδοχή προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού που τυχόν θα διοργανώσει η Εταιρεία.

(11) Τα ονόματα των τυχερών που θα κερδίσουν στην Μεγάλη Κλήρωση θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.petrolina.com.cy ή/και στον ημερήσιο τύπο.

(12) Οι τυχεροί υποχρεούνται να παραλάβουν τα δώρα τους το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της Μεγάλης Κλήρωσης στην οποία έχουν κληρωθεί.  Σε αντίθετη περίπτωση, το Κουπόνι καθίσταται άκυρο και δεν νομιμοποιεί τον δικαιούχο του σε δώρο.

(13) Η συμμετοχή προσώπου στο διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων.