ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Προσφορά ελαστικών Bridgestone με δώρο καύσιμα!

4 ελαστικά Bridgestone = δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platinum+!

Η προωθητική ενέργεια οργανώνεται και διεξάγεται από την εταιρεία Bridgestone (Lefkaritis Bros Ltd)  σε συνεργασία με την Petrolina (Holdings) Public Ltd.

H Bridgestone κάνει ακόμη πιο ελκυστική και συμφέρουσα την αγορά ελαστικών, με μια εξαιρετική προσφορά που θα σας βγάλει στον δρόμο ακόμη πιο κερδισμένους! Με την αγορά 4 ελαστικών Bridgestone, παίρνετε δώρο το 10% της αξίας τους, σε καύσιμα κίνησης Petrolina platimum+.  Aν για παράδειγμα αγοράσετε 4 ελαστικά συνολικής αξίας €500, θα πάρετε δωρεάν καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €50.

Η Bridgestone είναι ο Νο.1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο και προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ελαστικά σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.  Τα ελαστικά Bridgestone  συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία, ανθεκτικότητα και πάνω απ’ όλα ασφάλεια. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε ελαστικά χαμηλότερης ποιότητας με κίνδυνο την ασφάλειά σας, ενώ μπορείτε να έχετε κορυφαία ποιότητα σε πολύ λογικές τιμές;

Στην Κύπρο τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από την Lefkaritis Bros Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα συμμετέχοντα συνεργεία στην προωθητική ενέργεια μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Bridgestone www.bridgestone.com.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24 848 200.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015 Bridgestone - Petrolina

1. Η προωθητική ενέργεια Χειμώνας 2015 Bridgestone - Petrolina οργανώνεται και διεξάγεται από τις εταιρείες Lefkaritis Bros Ltd  (“LBL”) και Petrolina (Holdings) Public Ltd (“PHL”).
2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν μόνο καταναλωτές (φυσικά πρόσωπα). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οποιαδήποτε νομικά πρόσωπα ή εμπορικοί πελάτες της LBL.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια αποκτάται με την αγορά 4 ελαστικών Bridgestone (επιβατικών, 4Χ4, ημιφορτηγών (εμπορικών) που αναφέρονται στον εκάστοτε επίσημο τιμοκατάλογο της LBL) είτε από την LBL είτε από επιλεγμένα συνεργεία/συνεργάτες της LBL που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια (βλέπε πίνακα συμμετεχόντων συνεργείων) (η «Αγορά Συμμετοχής»). Δεν αποκτάται δικαίωμα συμμετοχής για ελαστικά που δεν εισήχθησαν στη Κύπρο από την LBL.
4. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια αποκτάται μόνο με Αγορές Συμμετοχής που διενεργούνται και ολοκληρώνονται μεταξύ 7/10/2015 – 7/12/2015.  Σε περίπτωση αμφιβολίας, ισχύει η ημερομηνία του τιμολογίου αγοράς.
5. Με κάθε Αγορά Συμμετοχής, ο καταναλωτής θα δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ καύσιμα κίνησης από την PHL, αντίστοιχης αξίας με το 10% της αξίας των ελαστικών που έχει αγοράσει, με βάση το τιμολόγιο αγοράς και θα λαμβάνει φάκελο πού θα περιέχει οδηγίες, έντυπο προς συμπλήρωση και κάρτα καυσίμων Bridgestone Promo Card (Fuel Card).
6. Για να ενεργοποιηθεί η Bridgestone Promo Card (Fuel Card), ο καταναλωτής θα πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο που συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο που του δίνεται κατά την Αγορά Συμμετοχής και να το παρουσιάσει σε οποιοδήποτε από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PHL (βλέπε πίνακα κέντρα εξυπηρέτησης), μαζί με το όχημα στο οποίο έγινε η τοποθέτηση/αλλαγή των ελαστικών και το πρωτότυπο τιμολόγιο αγοράς των ελαστικών.
7. Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την πιο πάνω παρουσίαση και έλεγχο των νομιμοποιητικών στοιχείων και του οχήματος, η Bridgestone Promo Card (Fuel Card) θα ενεργοποιείται και θα πιστώνεται με το αντίστοιχο ποσό σε καύσιμα κίνησης και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το δίκτυο πρατηρίων Petrolina & Agip παγκύπρια.    
8. Η Bridgestone Promo Card (Fuel Card) δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.  
9. Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση.
10. Έκαστη Bridgestone Promo Card (Fuel Card) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 30/06/2016. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, θα ακυρώνεται αυτόματα και δεν θα εξαργυρώνεται ούτε θα νομιμοποιεί τον κάτοχό της σε οποιοδήποτε δικαίωμα.
11. Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων ως επίσης και εξουσιοδότηση προβολής του σε κάθε προωθητική ή διαφημιστική ενέργεια που τυχόν θα διοργανώσουν οι εταιρείες LBL και PHL.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.bridgestone.com.cy ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24 848200.