ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni

Μόνο €3,50 ανά λίτρο το ανώτερης ποιότητας λιπαντικό eni i-Base 15W-40

Ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, δύναμη και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Συμπληρώνοντας fφέτος 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την eni, η Πετρολίνα προσφέρει στην ειδική τιμή των €3,50 ανά λίτρο το λιπαντικό eni i-Base 15W-40.

Η προσφορά αφορά την αγορά ή/και αλλαγή λαδιού για το λιπαντικό eni i-Base 15W-40 σε συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων και ισχύει με καύσιμα κίνησης €20 και άνω, σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip. Ειδικές τιμές ισχύουν για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού και για τα λιπαντικά eni i-Sint 10W-40 και eni i-Sint 5W-30, €3,95 και €5,25 ανά λίτρο αντίστοιχα, σε συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €20 και άνω σε μια συναλλαγή. Για τα αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε αγορά αξίας €20 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι ενώ για  λεωφορεία και φορτηγά θα προσφέρεται ένα κουπόνι για κάθε αγορά αξίας €100 και άνω. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης από χρηματοδέκτη, το κουπόνι θα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού μέχρι 6 λίτρα για επιβατικά/βαν και μέχρι 12 λίτρα για φορτηγά/ημιφορτηγά. Οι καταναλωτές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους μέχρι τις 31/01/2016.

Η Πετρολίνα είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των λιπαντικών ΕΝΙ στην Κύπρο εδώ και 40 χρόνια.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
(1) Η προωθητική ενέργεια οργανώνεται και διεξάγεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd (η «Εταιρεία»).

(2) Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €20 και άνω σε μια συναλλαγή, από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια.

(3) Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε αγορά αξίας €20 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι.  Αναφορικά με λεωφορεία και φορτηγά, για κάθε αγορά αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι.  Σε περιπτώσεις πολλαπλών αγορών από το ίδιο πρατήριο την ίδια ημέρα, η Εταιρεία δύναται να θεωρήσει κατά την κρίση της ότι πρόκειται για μια αγορά.     

(4) Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το κουπόνι θα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

(5) Kάθε κουπόνι που χρησιμοποιείται και παραδίδεται νόμιμα και σύμφωνα με τους όρους της προωθητικής ενέργειας προσφέρει τις ακόλουθες ειδικές τιμές για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού μόνο στα τρία ακόλουθα λιπαντικά και στις συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων, στα πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια:
(i)    eni i-Base 15W-40 / €3,50 ανά λίτρο
(ii)   eni i-Sint 10W-40 / €3,95 ανά λίτρο
(iii)  eni i-Sint 5W-30 / €5,25 ανά λίτρο

(6) Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού χωρίς επιπρόσθετη χρέωση μέχρι 6 λίτρα για επιβατικά/βαν και μέχρι 12 λίτρα για φορτηγά/ημιφορτηγά.

(7) Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

(8) Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση.

(9) Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι 31/01/2016. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, τα κουπόνια είναι άκυρα, δεν εξαργυρώνονται και δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.

(10) Η συμμετοχή προσώπου στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων ως επίσης και προβολής του σε κάθε προωθητική ενέργεια που τυχόν θα διοργανώσει η Εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.petrolina.com.cy ή στο τηλ. 24 848 000.