ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγατε για McDonalds™ και Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό

Σκέφτομαι καλοκαίρι, σκέφτομαι ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

 

Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε συνεργασία με τα McDonalds™ και το Fasouri Watermania Waterpark σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα διπλό κουπόνι με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ένα cheeseburger από τα εστιατόρια McDonalds™ και έκπτωση 30% στο Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό.


Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές καυσίμων κίνησης τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα, σε επιλεγμένα πρατήρια Πετρολίνα και AGIP. Η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών.

Ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν ανά πελάτη σε κάθε επίσκεψή του στα εστιατόρια McDonalds™ είναι δύο. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-through McDonalds™ σε όλη την Κύπρο, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Για το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό, κάθε κουπόνι ισχύει για αγορά ενός εισιτηρίου από την είσοδο του υδροπάρκου και μπορεί να χρησιμοποιείται για άτομο άνω των 11 ετών. Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι 30 Ιουλίου 2015.   

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το κουπόνι στα McDonald’s

1.Η προσφορά ισχύει για αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή, τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα, από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια.

2.Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε συναλλαγή αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι και για κάθε συναλλαγή αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται δύο κουπόνια το μέγιστο.Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε συναλλαγή αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι και για αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται δύοκουπόνια το μέγιστο.

3.Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το κουπόνιθα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

4.Το κουπόνι θα νομιμοποιεί τον νόμιμο κάτοχο στην προσφορά μόνο εφόσον παρουσιαστεί πριν την παραγγελία σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-thru McDonald’s™.

5.Ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν από νόμιμο κάτοχο ανά πελάτη / ανά επίσκεψη σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-thru McDonald’s™ είναι δύο.

6.Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

7.Η προωθητική ενέργεια θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών και μπορεί να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση.

8.Η εξαργύρωση των κουπονιών θα ισχύει μέχρι 30/09/2015. Μετά την εν λόγω ημερομηνία, τα κουπόνια είναι άκυρα και δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.

9.Με την παράδοση του κουπονιού στον καταναλωτή,ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Petrolinaδεν ευθύνεται και απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ καταναλωτή και McDonald’s™.

10.Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής, οι καταναλωτές μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Petrolina, www.petrolina.com.cy


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το κουπόνι στο Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό

1.Η προσφορά ισχύει για αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή, τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα, από πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια.

2.Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε συναλλαγή αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι και για αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται δύο κουπόνια το μέγιστο. Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε συναλλαγή αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι και για αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται δύοκουπόνια το μέγιστο.

3.Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης που γίνεται από χρηματοδέκτη, το κουπόνι ή κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

4.Κάθε κουπόνι θα δίδει το δικαίωμα στο νόμιμο κάτοχό του να λαμβάνει έκπτωση σε σχέση με το τέλος εισόδου στο υδροπάρκο Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό, όπως φαίνεται στο κουπόνι.  

5.Το κάθε κουπόνι ισχύει για αγορά εισιτηρίου από την είσοδο του υδροπάρκου και μπορεί να χρησιμοποιείται για αγορά ενός εισιτηρίου για άτομο άνω των 11 ετών.  

6.Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με μετρητά και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

7.Η προωθητική ενέργεια θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών και μπορεί να να τερματιστεί ή να μεταβληθούν οι όροι της χωρίς προειδοποίηση..

8.Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι 30/07/2015.

9.Με την παράδοση του κουπονιού στον καταναλωτή,ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι η Petrolina δεν ευθύνεται και απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ καταναλωτή και των ιδιοκτητών ή διαχειριστών τουυδροπάρκου Fasouri Watermania Waterpark.

10.Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής, οι καταναλωτές μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Petrolina, www.petrolina.com.cy