ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Γέμισε στη Petrolina… και έφυγες για τα Ocean Basket!

Την ευκαιρία να απολαύσετε sushi, θαλασσινά και ότι άλλο λαχταρά η ψυχή σας, σας προσφέρει η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα εστιατόρια Ocean Basket, προσφέροντας εκπτωτικά κουπόνια.

Με αγορά καυσίμων κίνησης, €25 και άνω, θα προσφέρεται ένα κουπόνι για €5έκπτωση για κάθε παραγγελία αξίας €25 μέχρι €49.99 στα εστιατόρια Ocean Basket, ενώ με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης €50 και άνω, θα προσφέρονται δύο κουπόνια το μέγιστο για €10 έκπτωση για κάθε παραγγελία αξίας €50 και άνω.

Παράλληλα, με κάθε απόδειξη πληρωμής από τα εστιατόρια Ocean Basket θα προσφέρεται στους πελάτες ένα κουπόνι για πλύσιμο αυτοκινήτου σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip, που διαθέτουν πλυντήριο οχημάτων, στην τιμή των €5 για εσωτερικό - εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων κοινού τύπου (saloon)ή €7 για εσωτερικό - εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων τύπου 4x4, Jeep, διπλοκάμπινα και οχήματα πολυτελείας. Προϋπόθεση εξαργύρωσης του κουπονιού είναι η αγορά καυσίμων κίνησης, αξίας €20 και άνω, από το ίδιο πρατήριο.

 

 

 

Όροι συμμετοχής για κουπόνια που δίνονται από επιλεγμένα πρατήρια Petrolina & Agip:

 

 1. Η προωθητική ενέργεια διοργανώνεται από την Petrolina (Holdings) Public Ltd (“Petrolina”) και την Ocean Basket.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €25 και άνω σε μια συναλλαγή από τα πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια (Αγορά Συμμετοχής).
 3. Κάθε πρόσωπο που έχει προβεί σε μια ή περισσότερες Αγορές Συμμετοχής, θα λαμβάνει αριθμό κουπονιών, όπως προσδιορίζεται πιο κάτω:
  1. Αναφορικά με αυτοκίνητα κοινού τύπου (saloon), για κάθε Αγορά Συμμετοχής  αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται 1 κουπόνι και για κάθε Αγορά Συμμετοχής  αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται 2 κουπόνια το μέγιστο.
  2. Αναφορικά με φορτηγά και λεωφορεία, για κάθε Αγορά Συμμετοχής  αξίας €100 και άνω θα προσφέρεται 1 κουπόνι και για κάθε Αγορά Συμμετοχής  αξίας €200 και άνω θα προσφέρονται 2 κουπόνια το μέγιστο.
 4. Σε περίπτωση Αγοράς Συμμετοχής που γίνεται από χρηματοδέκτη, το κουπόνι ή κουπόνια θα παραλαμβάνονται κατά τις εργάσιμες ώρες λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.
 5. Κάθε κουπόνι προσφέρει τις ακόλουθες εκπτώσεις στα εστιατόρια Ocean Basket:
  • €5 έκπτωση για κάθε παραγγελία αξίας €25 μέχρι €49.99 ή 
  • €10 έκπτωση για κάθε παραγγελία αξίας €50 και άνω
 6. Μόνο ένα κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ανά επίσκεψη στα εστιατόρια  Ocean Basket, με ελάχιστη παραγγελία αξίας €25. 
 7. Η προσφορά ισχύει μόνο για dine in και δεν ισχύει για παραγγελίες take away.
 8. Τα κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με μετρητά και ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλη προσφορά, κουπόνι, έκπτωση, δωροκάρτα ή προωθητική ενέργεια.
 9. Με την παράδοση του κουπονιού στον καταναλωτή, η Petrolina απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ συμμετέχοντα και Ocean Basket.
 10. Κάθε κουπόνι θα συλλέγεται από το προσωπικό των Ocean Basket και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από μια φορά.
 11. Η προωθητική ενέργεια μπορεί να αλλάξει ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση.
 12. Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι 8/6/2014.
 13. Συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.petrolina.com.cy

 

 Όροι συμμετοχής για κουπόνια που δίνονται από εστιατόρια Ocean Basket:

 

 1. Η προωθητική ενέργεια διοργανώνεται από την Petrolina (HoldingsPublic Ltd (“Petrolina”) και την Ocean Basket.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι προβαίνουν σε οποιαδήποτε πληρωμή σε σχέση με παραγγελία που γίνεται στα εστιατόρια Ocean Basket.
 3. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν μόνο όσα πρατήρια Petrolina και Agip διαθέτουν πλυντήριο οχημάτων.
 4. Kατά τη διάρκεια ισχύος της προωθητικής ενέργειας, με κάθε απόδειξη πληρωμής σε σχέση με παραγγελία που γίνεται στα εστιατόρια Ocean Basket, θα προσφέρεται ένα κουπόνι.
 5. Κάθε κουπόνι προσφέρει τις ακόλουθες ειδικές τιμές στα πρατήρια Petrolina και Agip που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια και διαθέτουν πλυντήριο οχημάτων:
  • €5 για εσωτερικό - εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων κοινού τύπου (saloon), ή
  • €7 για εσωτερικό - εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων τύπου 4x4, Jeep, διπλοκάμπινα και οχήματα πολυτελείας
 6. Προϋπόθεση εξαργύρωσης του κουπονιού είναι να προηγηθεί αγορά καυσίμων κίνησης Platinum+, τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα, αξίας €20 και άνω, από το ίδιο πρατήριο.
 7. Το κουπόνι θα πρέπει να παραδοθεί σε αρμόδιο υπάλληλο της Petrolina πριν το πλύσιμο του αυτοκινήτου.
 8. Τα κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με μετρητά και ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.
 9. Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι 5/6/2014.
 10. Με την παράδοση του κουπονιού στον πελάτη, η Ocean Basket απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης και δεν αποτελεί μέρος της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ συμμετέχοντα και Petrolina.
 11. Η προσφορά μπορεί να αλλάξει ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση.
 12. Συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.petrolina.com.cy