ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Και αυτά τα Χριστούγεννα στην ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ… το γέμισμα φέρνει δώρα!

Την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά και πλούσια δώρα σας προσφέρει και φέτος η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε τέσσερις μεγάλες εβδομαδιαίες κληρώσεις. iPhone 5, iPhone 4s, iPad 3, iPod shuffle, τηλεοράσεις 32”, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Tab 2, Prestigio Tablets, Sony φωτογραφικές μηχανές και Panasonic cordless τηλέφωνα θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα. Και ένας σούπερ τυχερός θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο VW Polo 1.2 Trendline.

Οι κληρώσεις θα είναι εβδομαδιαίες και θα αναδεικνύουν 80 τυχερούς κάθε φορά. Τα κουπόνια που δεν θα κερδίζουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση για το VW Polo 1.2 Trendline που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2012.

Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι συμμετοχής, ενώ με κάθε αγορά αξίας €50 και άνω θα προσφέρονται δύο κουπόνια. Για αγορά καυσίμων κίνησης από τον χρηματοδέκτη, οι πελάτες της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP θα πρέπει να παρουσιάσουν την απόδειξη που θα λάβουν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ίδιου πρατηρίου, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν το σχετικό κουπόνι. Στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν και οι κάτοχοι PetrolinaCard. 

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP.