ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ ψώνια γεμίζοντας από τα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και AGIP

«Γέμισε και Ψώνισε» ονομάζεται η νέα προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €20 να συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις, με 100 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίζουν κουπόνια αξίας €50 για ΔΩΡΕΑΝ ψώνια από επιλεγμένες υπεραγορές. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Πετρολίνα και AGIP και θα είναι διάρκειας οκτώ περίπου εβδομάδων.

Τα κουπόνια που δεν θα κερδίζουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση που προγραμματίζεται για τις 10 Ιουλίου 2012, όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν κουπόνια αξίας €500 για ΔΩΡΕΑΝ ψώνια.

Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €20 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι συμμετοχής, ενώ για καύσιμα αξίας €40 και άνω θα προσφέρονται δύο κουπόνια. Ο αριθμός κουπονιών συμμετοχής για συναλλαγές καυσίμων κίνησης €100 και άνω από οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων είναι ένα και για €200 και άνω, δύο. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν και οι κάτοχοι της Petrolina Card. Για αγορά καυσίμων κίνησης από το χρηματοδέκτη, οι οδηγοί θα πρέπει να παρουσιάσουν την απόδειξη που θα λάβουν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ίδιου πρατηρίου, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν το σχετικό κουπόνι.