ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  
Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγαμε για ΔΩΡΕΑΝ burger στα McDonalds™

Η νέα προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα σε συνεργασία με τα McDonalds™ σας δίνει την ευκαιρία με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €30 και άνω να εξασφαλίσετε κουπόνι με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ένα δωρεάν double cheeseburger ή chicken burger από τα εστιατόρια McDonalds™.  Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Πετρολίνα και AGIP.

 

Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €60 και άνω θα σας προσφέρονται δύο κουπόνια το μέγιστο, ενώ όσο αφορά συναλλαγές φορτηγών και λεωφορείων άνω των €100, θα προσφέρεται ένα κουπόνι και άνω των €200 δύο κουπόνια το μέγιστο. Για αγορά καυσίμων κίνησης από το χρηματοδέκτη, θα πρέπει να παρουσιάσετε την απόδειξή που θα λάβετε κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ίδιου πρατηρίου, ούτως ώστε να εξασφαλίσετε το κουπόνι.

 

Η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών, ενώ ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορούν να εξαργυρωθούν ανά πελάτη σε κάθε επίσκεψή του στα εστιατόρια McDonalds είναι δύο. Τα κουπόνια εξαργυρώνονται σε οποιοδήποτε εστιατόριο ή drive-through McDonalds™, σε όλη την Κύπρο, μέχρι τις 31/10/2011.

 

Γεμίστε από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και φύγαμε για McDonald’s!