ΚΑΥΣΙΜΑ

Η εταιρεία εισάγει έτοιμα διυλισμένα προιόντα από διυλιστήρια που βρίσκονται στην περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. Για την μεταφορά των εν λόγω προιόντων η Εταιρεία χρονοναυλώνει συγκεκριμένο σύγχρονο δεξαμενόπλοιο το οποίο τηρεί όλα τα διεθνή, ευρωπαικά και εγχώρια πρότυπα ασφάλειας, μεταφοράς και ναυσιπλοίας. Όλα τα προιόντα ακολουθούν αυστηρά τις Ευρωπαικές και εγχώριες πρόδιαγραφές. Σαν επιπλέον μέτρο διασφαλισης της ποιότητας η Εταιρεία προχωρά σε τακτικούς ελέγχους δειγμάτων τόσο κατά την εισαγωγή όσο και κατά την αποθήκευση σε πιστοποιημένα εργαστήρια πρίν οποιεσδήποτε ποσότητες διατεθούν στην αγορά και στον τελικό καταναλωτή.

Η Πετρολίνα από το 2008, διαθέτει στην αγορά τα πρωτοποριακά καύσιμα κίνησης Platinum+, με τον υγρό καταλύτη Green Plus, μειώνοντας σημαντικά το κόστος κατανάλωσης των καυσίμων κίνησης. 

Σήμερα τα Petrolina Platinum+ συνεχίζουν να σας προσφέρουν εξοικονόμηση με την ίδια αποδεδειγμένα πετυχημένη φόρμουλα, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την αμερικάνικη εταιρεία Biofriendly Corporation. 

Τι είναι τα καύσιμα Petrolina Platinum+;
Eίναι ανώτερης τεχνολογίας καύσιμα κίνησης υψηλών αποδόσεων που περιέχουν
τον υγρό καταλύτη Green Plus, ο οποίος βελτιώνει σημαντικά την καύση στον
κινητήρα, λόγω καλύτερης οξυγόνωσης του καυσίμου, με αποτέλεσμα να έχουμε
σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου, αύξηση της ιπποδύναμης και μείωση των ρύπων.

Τι προσφέρουν τα Petrolina Platinum+;
Τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ λόγω καλύτερης καύσης προσφέρουν:
•  εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου 
•  αύξηση της ιπποδύναμης του κινητήρα μέχρι και 7%*
•  μείωση της εκπομπής ρύπων μέχρι και 40%*


Τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel χαμηλού θείου, χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

* Τα ποσοστά καταγράφονται σε εργαστηριακές δοκιμές που έγιναν σε χώρες του εξωτερικού – σε Αμερική και Ευρώπη. Η σύγκριση των ποσοστών αφορά συνήθη καύσιμα κίνησης πριν και μετά την προσθήκη του καταλύτη Green Plus. Τα ποσοστά ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ως αποτέλεσμα σειράς παραγόντων, όπως ηλικία και τύπος οχήματος, τύπος καυσίμου, τεχνολογία κινητήρα, βαθμός συντήρησης, συνθήκες, τρόπος οδήγησης κλπ.


1. Το Green Plus είναι πρόσθετο (additive) ή καταλύτης; 
Το Green Plus δεν είναι πρόσθετο. Είναι υγρός καταλύτης, ο οποίος δημιουργήθηκε για να βελτιώνει την καύση στον κινητήρα, χωρίς όμως να αλλάζει τη χημική σύνθεση του καυσίμου.


2. Μπορεί η χρήση του Platinum+ να δημιουργήσει πρόβλημα στη μηχανή του οχήματός μου;
Καμία. Η Biofriendly Corporation επένδυσε πάνω από 15 χρόνια σε έρευνα και μελέτη για τη δημιουργία του υγρού καταλύτη Green Plus. Το Green Plus έχει εξασφαλίσει θετικότατα αποτελέσματα από μια μεγάλη σειρά δοκιμών και αναλύσεων σε διακεκριμένα εργαστήρια και ερευνητικά κέντρατης Αμερικής και της Ευρώπης, χωρίς να διαπιστωθεί αρνητική επίδραση σε μηχανή ή όχημα.Το Green Plus είναι βασικό συστατικό των καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+.


3. Τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ επηρεάζουν το λιπαντικό της μηχανής;
Ναι, επηρεάζουν θετικά. Ο υγρός καταλύτης Green Plus που περιέχεται στα Petrolina Platinum+ μειώνει τα κατάλοιπα μετάλλων, τα οποία είναι και η κύρια αιτία φθοράς του κινητήρα. Τα καύσιμα Petrolina Platinum+ προσφέρουν καλύτερη απόδοση του κινητήρα μεταξύ των αλλαγών λαδιού, περιορίζουν τα έξοδα συντήρησής του και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του.


4. Σε πόσο χρόνο θα δω αποτελέσματα στο αυτοκίνητό μου;
Με τα πρώτα κιόλας γεμίσματα του αυτοκινήτου σας, θα διαπιστώσετε τη διαφορά. Καθώς όμως θα γίνεται τακτική χρήση των καυσίμων Petrolina Platinum+, τα αποτελέσματα και οφέλη θα γίνονται πιο εμφανή, μέχρι την απόλυτη βελτίωση στην απόδοση και καθαρότητα του κινητήρα, λόγω καλύτερης καύσης.

5. Πόσο κοστίζουν τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ στον καταναλωτή;
Δεν υπάρχει καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση.


6. Ποια οχήματα μπορούν να χρησιμοποιούν τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+;
Όλα τα οχήματα. Καινούρια, παλιά, σαλούν, φορτηγά, μοτοσικλέτες, μέχρι και σκάφη αναψυχής μπορούν να χρησιμοποιούν τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+ και να έχουν βελτιωμένες αποδόσεις.


7. Πού μπορώ να βρω τα καύσιμα κίνησης Petrolina Platinum+;
Τα καύσιμα Petrolina Platinum+ διατίθενται αποκλειστικά σε όλα τα πρατήρια Petrolina και Agip.