ΚΑΥΣΙΜΑ

Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα κίνησης Petrolina-EnergyMax (P-EnergyMax), με τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετο, μπορούν να βοηθήσουν στη προστασία του κίνητηρα, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και να προσφέρουν στον οδηγό περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα.*

Με την προσθήκη του νέου, υψηλών προδιαγραφών πρόσθετου, τα νέα μας καύσιμα παρέχουν:

 

Ποιότητα  - Διατηρούν την καθαρότητα του κινητήρα και τον προστατεύουν από τη διάβρωση, εξασφαλίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Απόδοση -  Βοηθούν στην απομάκρυνση επιβλαβών καταλοίπων που συσσωρεύονται στον κινητήρα και άλλα σημαντικά σημεία όπως οι βαλβίδες, και διασφαλίζουν την ορθή λειτουργία των ψεκαστήρων καυσίμου (πέκκων) συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κινητήρα.

Λιγότερους Ρύπους - Βοηθούν στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

Οικονομία - με τη προστασία και διατήρηση της καθαρότητας του κινητήρα προσφέρουν πιο πολλά χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα. *

*Η βάση για σύγκριση προκύπτει από τη σύγκριση έναντι του καυσίμου κίνησης χωρίς πρόσθετα και με τη συνεχή χρήση του. Τα οφέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κατάσταση και τον τύπο κινητήρα, τον τρόπο οδήγησης, τα καύσιμα που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως και άλλους παράγοντες.

Τα καύσιμα P-EnergyMax διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel, χωρίς επιπρόσθετο κόστος σε όλα τα πρατήρια Πετρολίνα.

Όλα τα προιόντα ακολουθούν αυστηρά τις Ευρωπαικές και εγχώριες πρόδιαγραφές. Σαν επιπλέον μέτρο διασφαλισης της ποιότητας η Εταιρεία προχωρά σε τακτικούς ελέγχους δειγμάτων τόσο κατά την εισαγωγή όσο και κατά την αποθήκευση σε πιστοποιημένα εργαστήρια πρίν οποιεσδήποτε ποσότητες διατεθούν στην αγορά και στον τελικό καταναλωτή.