ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

  
Τιμητικό Βραβείο Life Achievement Award, κ. Κίκης Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ, Petrolina (Holdings) Public Ltd
Download PDF
Τη μεγάλη αναγνώριση της προσφοράς ενός ατόμου, όχι μόνο στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στην Κύπρο γενικότερα, καταδεικνύει μια τέτοια βράβευση. Μια διάκριση, που σύμφωνα με τον κ. Λευκαρίτη, τιμά όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την οικογένεια του, την Πετρολίνα, καθώς και ολόκληρο τον Όμιλο Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη. «Η ηθική ικανοποίηση έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από κάθε υλική. Η μεγαλύτερη χαρά είναι να αναγνωρίζει ο κόσμος το τι έχεις προσφέρει μετά από τόση σκληρή δουλειά και θυσίες, να χαίρεις εκτίμησης και να μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές με την οικογένεια σου και τους ανθρώπους που αγαπάς», σημειώνει.
Κυπριακές επιχειρήσεις με θετικό πρόσημο εν καιρώ κρίσης, κ. Ντίνος Λευκαρίτης, Petrolina (Holdings) Public Ltd
Download PDF
Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας αποτυπώνεται στις επενδύσεις εκατομμυρίων που προωθεί εν καιρώ κρίσης. Συνεχίζει να αξιολογεί και να αναδομεί το δίκτυο πρατηρίων της, παρόλο που το πρόγραμμα αυτό απαιτεί σημαντικές κεφαλαιουχικές δαπάνες. Παράλληλα προέβη πρόσφατα στην αγορά επιχειρηματικής γης με επτά δεξαμενές και συναφή εξοπλισμό, ενώ στο ίδιο τεμάχιο έχει από το πρώτο εξάμηνο του 2012 ξεκινήσει τις κατασκευαστικές εργασίες ανέγερσης επτά νέων δεξαμενών αποθήκευσης πετρελαιοειδών, σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Σύμβουλο Οικονομικών της εταιρείας, Ντίνο Λευκαρίτη. Η συνδυασμένη αυτή επένδυση, που γίνεται στο Βασιλικό, απαιτεί προϋπολογισμό πέραν των €26 εκ.
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Petrolina (Holdings) Public Ltd
Download PDF
Στόχος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι να ενισχύει διαρκώς τη δράση της, ενεργώντας ως υπεύθυνος εταίρος που σέβεται και προωθεί τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές αξίες του τόπου μας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, σύμφωνα με τη Γεωργία Λευκαρίτη, Marketing Assistant Manager και Public Relations Manager της εταιρείας.