ΝΕΑ


P-ΕnergyMax Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα από την Πετρολίνα σας δίνουν την ενέργεια να πάτε ακόμη πιο μακριά.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020


PnergyMax


Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα από την Πετρολίνα σας δίνουν την ενέργεια να πάτε ακόμη πιο μακριά.


Petrolina (Holdings) Public Ltd


Η Πετρολίνα, εδώ και 60 χρόνια, διαχρονικά και σταθερά, βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος δημιουργεί, σε κάθε νέο ξεκίνημα, σε κάθε διαδρομή. Με στρατηγικό προγραμματισμό, έρευνα και προσήλωση στην ποιότητα αλλά και στον άνθρωπο, αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Σήμερα, η Πετρολίνα παρουσιάζει τα νέα, ανώτερης ποιότητας καύσιμα κίνησης, Petrolina EnergyMax (P-EnergyMax), με πρόσθετο τελευταίας τεχνολογίας. Τα καύσιμα P-EnergyMax μπορούν να βοηθήσουν στη προστασία του κινητήρα, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και να προσφέρουν στον οδηγό περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα*.

 

Με την προσθήκη του νέου, υψηλών προδιαγραφών, πρόσθετου και με τη συνεχή χρήση του, τα νέα καύσιμα κίνησης P-EnergyMax παρέχουν:

 

·         Ποιότητα: Διατηρούν την καθαρότητα του κινητήρα και τον προστατεύουν από τη διάβρωση, εξασφαλίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

·         Απόδοση: Βοηθούν στην απομάκρυνση επιβλαβών καταλοίπων που συσσωρεύονται στον κινητήρα, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κινητήρα.

 

·         Λιγότερους Ρύπους: Βοηθούν στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

 

·         Οικονομία: με τη προστασία και διατήρηση της καθαρότητας του κινητήρα μπορούν να προσφέρουν πιο πολλά χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα. *

 

Τα καύσιμα P-EnergyMax διατίθενται σε αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων και σε πετρέλαιο κίνησης EuroDiesel, χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

 

(* Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μας καύσιμα κίνησης στο www.petrolina.com.cy)

Επιπρόσθετα, οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας της Πετρολίνα στο Βασιλικό, τής δίνουν την δυνατότητα να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα ανώτερης ποιότητας, τηρώντας παράλληλα όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία του περιβάλλοντος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Πετρολίνα είναι η πρώτη κυπριακή εταιρία που επένδυσε σ’ ένα τόσο μεγάλο και πρωτοποριακό έργο στην Κύπρο.

Το όραμα της Πετρολίνα διαχρονικά, ήταν να πρωτοπορεί και να γίνεται κινητήριος δύναμη στα οικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα της χώρας, συνεισφέροντας παράλληλα στην οικονομία της χώρας μας.  Η επένδυση σε νέα πρωτοποριακά προϊόντα, υπηρεσίες και υποδομές έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους καταναλωτές, σε ανταγωνιστικές τιμές, παραμένοντας στην κορυφή της κυπριακής αγοράς, με σεβασμό στον Κύπριο καταναλωτή και το περιβάλλον, κάνοντας το «Μαζί κινούμε την Κύπρο» όχι απλά ένα μότο, αλλά μια καθημερινή πραγματικότητα για περισσότερο από 60 χρόνια.Πίσω στη λίστα νέων