ΝΕΑ

ΠETΡΟΛΙΝΑ και Eni S.p.A: Nέα Στρατηγική Συμφωνία
Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μετονομασία και νέα πρότυπα Εni σε όλα τα πρατήρια Αgip

 

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠEΤΡΟΛΙΝΑ και ο ιταλικός κολοσσός Εni S.p.A, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα δέκα χρόνια. Η νέα συμφωνία, η οποία εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2017, περιλαμβάνει την ανανέωση του δικαιώματος χρήσης των εμπορικών ονομάτων και σημάτων Εni σε πρατήρια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

 

Παρέλαβε το Audi A1 Sportback ο μεγάλος τυχερός
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη προωθητική ενέργεια

 

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα αυτοκίνητο AUDI A1 1.0TFSI SPORTBACK STRONIC  με πλούσιο εξοπλισμό συνολικής αξίας €20.460 παρέλαβε ο μεγάλος τυχερός της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας της εταιρείας, κ. Ιωάννης Γεωργίου (αρ.κουπονιού 168760), κάτοικος Λευκωσίας.

Kληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του Audi A1 Sportsback
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η κλήρωση της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας

 

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Audi A1 Sportback κορυφώθηκε  η προωθητική ενέργεια "Χριστούγεννα με Πετρολίνα”.

 

Εγκαίνια νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στη Λευκωσία
Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Νέο εκσυγχρονισμένο  πρατήριο  εγκαινίασε  η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λεμεσού 9, Αγλαντζιά και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ xορηγός του «1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου»
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η Πετρολίνα, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήταν χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 10 με 11 Δεκεμβρίου 2016, στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα.

Χριστούγεννα με Πετρολίνα
Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2016

Ξύστε και κερδίστε καύσιμα κίνησης και θέρμανσης
Μεγάλη κλήρωση για ένα Audi A1 Sportback

 

Δωρεάν καύσιμα προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ αυτά τα Χριστούγεννα σε χιλιάδες τυχερούς, με αποκορύφωμα ένα μεγάλο τυχερό που θα κερδίσει, μέσω κλήρωσης, ένα AUDI Α1 Sportback αυτόματο. 

Εγκαίνια του νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στις Κυβίδες
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Άλλο ένα αναβαθμισμένο πρατήριό της εγκαινίασε πρόσφατα η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στις Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.

Οι πέντε μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν τις συλλεκτικές Vespa PX 125 70 years
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση της νέας σειράς λιπαντικών eni

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών eni από την Πετρολίνα,  διοργανώθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016, εορταστική εκδήλωση παράδοσης των πέντε επετειακών Vespa PX 125 70 years στους πέντε μεγάλους τυχερούς, στο Residence Occhio, στη Λευκωσία.

€15.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Europa Donna
Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2016

Απολογισμός 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

 

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή συνολικού ύψους €15.000 στη Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η προσφορά του προσωπικού της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ετήσια αιμοδοσία, εις μνήμην Νίκου Λευκαρίτη

 

Αιμοδοσία, εις μνήμη Νίκου Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα.