ΝΕΑ

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός της «17ης Διαδρομής Αγάπης»
Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Διαχρονική στήριξη προς τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για ένατη συνεχή χρονιά, χορηγός της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης» του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», που πραγματοποιήθηκε από τις 16 μέχρι τις 19 Μαρτίου 2017, στα πλαίσια της διαχρονικής και σταθερής στήριξης προς το αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος. 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με έξι πληρώματα στο Tour of Cyprus Rally
Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, συνεχίζεται και αυτή τη βδομάδα με τη συμμετοχή έξι πληρωμάτων με τα χρώματα της ομάδας petrolina – eni racing στον αγώνα Tour of Cyprus Rally.

“Petrolina Energy Day”
Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μια μέρα γεμάτη ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

 

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, παρουσιάζει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 την Petrolina Energy Day!

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Petrolina Energy Race & Petrolina Energy Day

 

Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2017. Πέρα από την Petrolina 10km Energy Race την Κυριακή (19/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρουσιάζει το Σάββατο (18/3), την Petrolina Energy Day!

Στις δύο πρώτες θέσεις του East Safari Rally η Petrolina-eni racing
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Πρωτάθλημα Ράλι 2017

 

Με τα χρώματα της Petrolinaeni racing ο πρώτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2017, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

ΠETΡΟΛΙΝΑ και Eni S.p.A: Nέα Στρατηγική Συμφωνία
Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μετονομασία και νέα πρότυπα Εni σε όλα τα πρατήρια Αgip

 

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠEΤΡΟΛΙΝΑ και ο ιταλικός κολοσσός Εni S.p.A, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα δέκα χρόνια. Η νέα συμφωνία, η οποία εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2017, περιλαμβάνει την ανανέωση του δικαιώματος χρήσης των εμπορικών ονομάτων και σημάτων Εni σε πρατήρια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

 

Παρέλαβε το Audi A1 Sportback ο μεγάλος τυχερός
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη προωθητική ενέργεια

 

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα αυτοκίνητο AUDI A1 1.0TFSI SPORTBACK STRONIC  με πλούσιο εξοπλισμό συνολικής αξίας €20.460 παρέλαβε ο μεγάλος τυχερός της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας της εταιρείας, κ. Ιωάννης Γεωργίου (αρ.κουπονιού 168760), κάτοικος Λευκωσίας.

Kληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του Audi A1 Sportsback
Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η κλήρωση της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας

 

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Audi A1 Sportback κορυφώθηκε  η προωθητική ενέργεια "Χριστούγεννα με Πετρολίνα”.

 

Εγκαίνια νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στη Λευκωσία
Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Νέο εκσυγχρονισμένο  πρατήριο  εγκαινίασε  η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λεμεσού 9, Αγλαντζιά και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ xορηγός του «1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου»
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η Πετρολίνα, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήταν χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 10 με 11 Δεκεμβρίου 2016, στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα.