ΝΕΑ

Οι πέντε μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν τις συλλεκτικές Vespa PX 125 70 years
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση της νέας σειράς λιπαντικών eni

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών eni από την Πετρολίνα,  διοργανώθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016, εορταστική εκδήλωση παράδοσης των πέντε επετειακών Vespa PX 125 70 years στους πέντε μεγάλους τυχερούς, στο Residence Occhio, στη Λευκωσία.

€15.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Europa Donna
Τετάρτη 09 Νοεμβρίου 2016

Απολογισμός 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

 

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή συνολικού ύψους €15.000 στη Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η προσφορά του προσωπικού της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ετήσια αιμοδοσία, εις μνήμην Νίκου Λευκαρίτη

 

Αιμοδοσία, εις μνήμη Νίκου Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα.

Έγινε η μεγάλη κλήρωση των πέντε Vespa
Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Κληρώθηκαν οι πέντε τυχεροί της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών eni

 

Σε εκδήλωση η οποία ήταν ανοικτή για το κοινό, πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, στο πρατήριο ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ της λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία, η κλήρωση των πέντε Vespa, PX 125 70 years. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε live link από τον ραδιοσταθμό Super FM!

“Mε ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στα Marks & Spencer Λευκωσίας”
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Φθινόπωρο με προσφορές ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

 

Νέα προσφορά της Πετρολίνα στη Λευκωσία. Φέτος το φθινόπωρο αποκτήστε δωροκουπόνια για ψώνια από τα καταστήματα Marks & Spencer Λευκωσίας, στο Marks & Spencer HΟΜΕ και εκπτωτικά κουπόνια από τα Café la Mode.

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ «Γέμισε την Κύπρο με αγάπη»! στο 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία με χιλιάδες επισκέπτες

 

Το μήνυμα «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!», αντήχησε στη Λάρνακα το απόγευμα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου μέσα από την τεράστια επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για στήριξη του Europa Donna Κύπρου και απόλαυσαν ένα υπέροχο απόγευμα, στην πλατεία Ευρώπης.

Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά eni από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και συμμετέχετε στην κλήρωση για πέντε Vespa PX 125 70 years
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία πέντε τυχεροί να κερδίσουν από μία επετειακή Vespa PX 125 70 years!

2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ - «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!»
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Με το μήνυμα «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!»,  η Πετρολίνα στηρίζει την Europa Donna Κύπρου και διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα.

Κληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός της καλοκαιρινής προσφοράς της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ!

 

Μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα έγινε η κλήρωση της καλοκαιρινής προωθητικής ενέργειας της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ «Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ!», τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα, στην παρουσία διευθυντικών στελεχών και του προσωπικού. Η κλήρωση έδωσε τον τυχερό που κέρδισε ταξίδι, για δύο άτομα, για τους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016!

Πάμε Ρίο! Πάμε Ολυμπιακούς με Πετρολίνα!
Πέμπτη 09 Ιουνίου 2016

 

Η καλοκαιρινή προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα, μέσω επιλεγμένων πρατηρίων Πετρολίνα και Agip, σε συνεργασία με τα McDonald’s™, Αθλοκίνηση και Νατιώτης, σας δίνει την ευκαιρία, με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, να εξασφαλίσετε ένα (1) σετ με τέσσερα κουπόνια.