ΝΕΑ

18η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Σταθερή μερισματική πολιτική και το 2017
Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

• Επικυρώθηκε η νέα δομή του Διοικητικού Συμβουλίου
• Σε εξέλιξη η δεύτερη φάση του τερματικού πετρελαιοειδών στο Βασιλικό

 

Με την επικύρωση της νέας δομής του Διοικητικού της Συμβουλίου και την ανακήρυξη του, μέχρι πρότινος, Εκτελεστικού Προέδρου του ΔΣ της Εταιρείας, κ. Κίκη Λευκαρίτη, ως Δια Βίου Επίτιμου Προέδρου της, και την ανακήρυξη του κ. Κωστάκη Λευκαρίτη ως Εκτελεστικού Προέδρου, πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, στις 27 Ιουνίου 2018, η 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd.

 

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός του Παύλου Κοντίδη για τα επόμενα τρία χρόνια
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δυναμικά στηρίζει πάντοτε τα ιδεώδη του αθλητισμού

 

Την τριετή συνεργασία της με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοίας, Παύλο Κοντίδη ανακοίνωσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Μέγας Χορηγός στη συναυλία του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Σκέπης
Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Διαχρονικός υποστηρικτής στο σημαντικό έργο της Θεραπευτικής Κοινότητας «Αγία Σκέπη»

 

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν και φέτος ο μέγας χορηγός της φιλανθρωπικής συναυλίας, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Φίλων Αγίας Σκέπης Λάρνακας.

5η θέση στο Ράλι Ακρόπολις για τον Σίμο Γαλαταριώτη και την Petrolina Racing Team
Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018

Η Petrolina Racing Team με πέντε πληρώματα στο Ράλι Κύπρος 2018

 

Υπερήφανους έκαναν όλους τους Κύπριους οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, οι οποίοι με τα χρώματα της Petrolina Racing Team, τερμάτισαν στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων και στην πέμπτη γενικής στο Διεθνές Ράλι Ακρόπολις 2018. Ο αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Ιουνίου 2018, ήταν ο τρίτος γύρος και ίσως ο δυσκολότερος του ERC (Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι).

Εντυπωσιακό το 4o πρατήριο Eni στην Λάρνακα
Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Στη λεωφ. Γρίβα Διγενή το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

 

Στην Λάρνακα λειτουργεί από τις 23 Απριλίου το 4ο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρεία  ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δείχνει τον δρόμο
Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Άρχισε στη Λάρνακα η κατεδάφιση της μεγαλύτερης δεξαμενής καυσίμων

 

Σε ειδική τελετή στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαΐου 2018, στη Λάρνακα, η κατεδάφιση της μεγαλύτερης δεξαμενής υγρών καυσίμων στην Κύπρο, η οποία ανήκε στην κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα ΤΙΤΑΝ και διαλέξτε τον προορισμό σας
Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε προϊόντα ΤΙΤΑΝ και διαλέξτε τον προορισμό σας», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα ΤΙΤΑΝ με έκπτωση έως και 80%.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Petrolina Racing Team στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι
Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Στην πρώτη θέση ο Σίμος Γαλαταριώτης

 

Δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο Tiger Rally, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Απριλίου 2018 και ήταν ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Παρέλαβε το MINI Cooper o μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προωθητική ενέργεια των λιπαντικών Eni

 

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα MINI Cooper 5θυρο αυτόματο αξίας 24,200 ευρώ παρέλαβε ο τυχερός  της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών Eni, κ. Μιχάλης Γιαννίκος (με κωδικό κουπονιού UNAO-WUUN).

ΠEΤΡΟΛΙΝΑ: Στη Λεμεσό το δεύτερο πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο με υγραέριο αυτοκινήτων
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Στη Λεμεσό λειτουργεί, από τις 12 Απριλίου 2018, το δεύτερο πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο με υγραέριο αυτοκινήτων της εταιρίας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ.