ΝΕΑ

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα ΤΙΤΑΝ και διαλέξτε τον προορισμό σας
Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε προϊόντα ΤΙΤΑΝ και διαλέξτε τον προορισμό σας», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα ΤΙΤΑΝ με έκπτωση έως και 80%.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Petrolina Racing Team στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι
Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Στην πρώτη θέση ο Σίμος Γαλαταριώτης

 

Δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο Tiger Rally, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Απριλίου 2018 και ήταν ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Παρέλαβε το MINI Cooper o μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προωθητική ενέργεια των λιπαντικών Eni

 

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα MINI Cooper 5θυρο αυτόματο αξίας 24,200 ευρώ παρέλαβε ο τυχερός  της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών Eni, κ. Μιχάλης Γιαννίκος (με κωδικό κουπονιού UNAO-WUUN).

ΠEΤΡΟΛΙΝΑ: Στη Λεμεσό το δεύτερο πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο με υγραέριο αυτοκινήτων
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Στη Λεμεσό λειτουργεί, από τις 12 Απριλίου 2018, το δεύτερο πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο με υγραέριο αυτοκινήτων της εταιρίας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Κληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του MINI Cooper
Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια καυσίμων κίνησης και λιπαντικών Eni

 

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού  ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο MINI Cooper 5 θυρο αυτόματο ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια για τα καύσιμα κίνησης και των λιπαντικών Eni.

Οδηγεί την κούρσα η Petrolina Racing
Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Κατέκτησε και τις δύο πρώτες θέσεις του Venus Rally

 

Τα δύο πληρώματα της Petrolina Racing που έλαβαν μέρος στο Venus Rally, στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, κατέλαβαν πανηγυρικά τις δύο πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών. Το Venus Rally (Ράλι Αφροδίτη) διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 10η χρονιά χορηγός στη «18η Διαδρομή Αγάπης»
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Διαχρονικά στο πλευρό του «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για τα παιδιά με καρκίνο

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι και φέτος χορηγός της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης», η οποία συνδράμει στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης από φορείς με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni και συμμετοχή σε κλήρωση για ένα ΜΙΝΙ Cooper πεντάθυρο αυτόματο
Τρίτη 06 Μαρτίου 2018
Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni. Παράλληλα ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα MINI Cooper 5θυρο αυτόματο!
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018
Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Πρεμιέρα με East Safari Rally

 

Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χορηγώντας την ομάδα Petrolina Racing στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018. Η ομάδα της Petrolina Racing αποτελείται φέτος από πέντε αγωνιστικά πληρώματα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη, Αλέξη Τσουλόφτα, Χρίστο Δημοσθένου, Παναγιώτη Γιάγκου και Κώστα Λαό.

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT Aviation διαχρονικά στηρίζουν το Telethon
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Χορηγοί των καυσίμων στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος συνοδοιπόροι του Telethon στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», χορηγώντας τα καύσιμα για το φιλανθρωπικό τετραήμερο στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 10 Δεκεμβρίου 2017.