ΝΕΑ

Πετρολίνα και PPT Aviation στηρίζουν διαχρονικά το TELETHON
Πέμπτη 04 Απριλίου 2019

Χορηγοί στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

 

Με υπέροχες αναμνήσεις και συνεισφέροντας σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του Telethon, επέστρεψαν στην Κύπρο, την 1η Απριλίου, οι συμμετέχοντες στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας».

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni
Τρίτη 02 Απριλίου 2019

Σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni

 

Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Χορηγός διαδρομής «Petrolina 10km Energy Race» του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ 2019
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ενίσχυση του έργου του «Γκολ στη Ζωή» για την ανέγερση πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου

 

Δυναμική συμβολή στη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ είχε και φέτος η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, με συμμετοχή και χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10km Εnergy Race», αποτελώντας έναν από τους πιο ενεργούς συνεργάτες της διοργάνωσης.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με διεθνή διπλωματική αποστολή και παρουσίαση της Εταιρείας

 

Πολυμελή διπλωματική αποστολή φιλοξένησε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της, στις 15 Μαρτίου 2019, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια προώθησης της Κύπρου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού.

Η Petrolina Racing Team με μεγάλα ονόματα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2019
Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Αρχή για φέτος με East Safari Rally, στις 16-17 Φεβρουαρίου

 

Για ακόμα μια φορά η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας στο  Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την Petrolina Racing Team. Η Petrolina Racing Team αποτελείται και φέτος από έξι αγωνιστικά πληρώματα, με τον πρωταθλητή για δύο συνεχόμενες χρονιές Σίμο Γαλαταριώτη, τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα, τον, Χρίστο Δημοσθένους, τους Παναγιώτη και Γιάγκο Γιάγκου και τον Κώστα Λαό.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης
Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019
 
H Πετρολίνα, η μοναδική εταιρεία Πετρελαιοειδών στην Κύπρο που συμμετέχει στο Σχέδιο ‘’ανταμοιβή’’ της Τράπεζας Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να μαζέψουν τριπλούς βαθμούς από 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Χριστουγεννιάτικη εισφορά €5.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Αντί δώρων και ευχετήριων καρτών ενόψει των γιορτών

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αντί Χριστουγεννιάτικων δώρων και ευχετήριων καρτών, παραδίδει το ποσό των €5.000 ως εισφορά προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Στην Πάφο το 6ο πρατήριο Eni
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

 

Στην Πάφο  λειτουργεί από τις 29 Noεμβρίου 2018, το έκτο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στον δρόμο Μεσόγης στην Πάφο υπό την διεύθυνση του κ. Πέτρου Διογένους.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμπαραστάτης του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά»
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Στήριξη του φιλανθρωπικού προγράμματος Let’s Hippo - «Μαγειρεύω και προσφέρω»

 

Αφού επισκέφθηκε, μαζί με τα άλλα 19 «αδελφάκια» του, το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, το Mall of Cyprus και το Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο ιπποπόταμος του Let’s Hippo, που υιοθέτησε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο ενίσχυσης του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά», θα εκτίθεται πλέον μόνιμα στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα!

Τιμητική εκδήλωση για υποστηρικτές και εθελοντές και απολογισμός του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» με €37,768

 

Με το συνολικό ποσό των €37.768 ενίσχυσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα». Το ποσό της εισφοράς ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρνακα στην οποία η Πετρολίνα παρουσίασε τον απολογισμό του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς και τίμησε τους υποστηρικτές και εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του. Το ποσό των €37.768, συγκεντρώθηκε από την εισφορά της Πετρολίνα ύψους €25,000 και από το ποσό των €12,768 που προήλθε από τις πωλήσεις φαγητών, ποτών, αναμνηστικών δώρων και εισφορών, στο 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς.