ΝΕΑ

Κληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του MINI Cooper
Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια καυσίμων κίνησης και λιπαντικών Eni

 

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού  ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο MINI Cooper 5 θυρο αυτόματο ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια για τα καύσιμα κίνησης και των λιπαντικών Eni.

Οδηγεί την κούρσα η Petrolina Racing
Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Κατέκτησε και τις δύο πρώτες θέσεις του Venus Rally

 

Τα δύο πληρώματα της Petrolina Racing που έλαβαν μέρος στο Venus Rally, στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, κατέλαβαν πανηγυρικά τις δύο πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών. Το Venus Rally (Ράλι Αφροδίτη) διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 10η χρονιά χορηγός στη «18η Διαδρομή Αγάπης»
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Διαχρονικά στο πλευρό του «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για τα παιδιά με καρκίνο

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι και φέτος χορηγός της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης», η οποία συνδράμει στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης από φορείς με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni και συμμετοχή σε κλήρωση για ένα ΜΙΝΙ Cooper πεντάθυρο αυτόματο
Τρίτη 06 Μαρτίου 2018
Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni. Παράλληλα ένας τυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα MINI Cooper 5θυρο αυτόματο!
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018
Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Πρεμιέρα με East Safari Rally

 

Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χορηγώντας την ομάδα Petrolina Racing στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018. Η ομάδα της Petrolina Racing αποτελείται φέτος από πέντε αγωνιστικά πληρώματα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη, Αλέξη Τσουλόφτα, Χρίστο Δημοσθένου, Παναγιώτη Γιάγκου και Κώστα Λαό.

 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT Aviation διαχρονικά στηρίζουν το Telethon
Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Χορηγοί των καυσίμων στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος συνοδοιπόροι του Telethon στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», χορηγώντας τα καύσιμα για το φιλανθρωπικό τετραήμερο στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 10 Δεκεμβρίου 2017.


 

Σαρωτική η ομάδα της Petrolina Racing στο Πρωτάθλημα Ράλι 2017
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα

 

Άλλη μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος, με τίτλους και διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα της Petrolina που επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Το 2ο πρατήριο Eni στη Λεμεσό
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

 

Η Λεμεσός φιλοξενεί, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017, το δεύτερο πρατήριο παγκυπρίως που φέρει το λογότυπο και την ονομασία του ιταλικού κολοσσού Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στη Λεωφόρο Νίκου Παττίχη, στα Κάτω Πολεμίδια, στη Λεμεσό, υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Σ. Νικολαΐδη.

Τελέστηκαν τα εγκαίνια της LCA Aviation Fueling System LTD (LAFS)
Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017

Μέλος του Ομίλου Εταιρειών Πετρολίνα

 

Εγκαινιάστηκαν την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της LCA Aviation Fueling System LTD (LAFS) στη Λάρνακα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση κυβερνητικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι, οικονομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του τόπου και συνεργάτες της εταιρείας.


Διπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης και καύσιμα κίνησης
Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 22 Δεκεμβρίου

 

H Πετρολίνα, η μοναδική εταιρεία Πετρελαιοειδών στην Κύπρο που συμμετέχει στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να μαζέψουν διπλούς βαθμούς ανταμοιβής από την 1η μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.