ΝΕΑ

Η Petrolina Racing Team στις δυο πρώτες θέσεις του East Safari Rally
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Γαλαταριώτης και Γιάγκου νικητές στον πρώτο αγώνα του 2020

 

Με νικητές δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team ξεκίνησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι του 2020. Συγκεκριμένα, όπως και στο περσινό East Safari Rally, έτσι και φέτος, δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team κατόρθωσαν μετά από μια σπουδαία εμφάνιση να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του πρώτου αγώνα.

Πετρολίνα: Δυναμικά και στο Πρωτάθλημα Ράλι 2020
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αρχή για φέτος με East Safari Rally

 

Δυναμικά συμμετέχει και φέτος η Πετρολίνα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την ομάδα της Petrolina Racing Team να αποτελείται από έξι αγωνιστικά πληρώματα.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο “ανταμοιβή” για πετρέλαιο θέρμανσης
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, από 10 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2020

 

H Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς από 10 μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το υπερσύγχρονο τερματικό της Πετρολίνα στο Βασιλικό
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

 

Πιστή στα χρονοδιαγράμματα αλλά και στο όραμα της, να βρίσκεται πάντα μπροστά και να αποτελεί κινητήριο δύναμη στα οικονομικά και επιχειρηματικά πράγματα του τόπου, η Πετρολίνα εγκαινίασε σήμερα Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, με μεγάλη υπερηφάνεια, τις  νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό.

Υγραέριο κίνησης, στο πρατήριο ENI, στο Παραλίμνι
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Στο Παραλίμνι λειτουργεί, από τις 14 Ιανουαρίου 2020, πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο της ΕΝΙ το οποίο προσφέρει υγραέριο κίνησης. Το πρατήριο βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου 237 στο Παραλίμνι.
Από την 1η Ιανουαρίου 2020 η Πετρολίνα θα λειτουργεί από το Βασιλικό
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Νέα εποχή, με υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

 

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων, όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί με τους δήμους Λάρνακας και Λιβαδιών, καθώς και τα αρμόδια υπουργεία, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, μετακινείται από την 1η Ιανουαρίου 2020 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο νέο της τερματικό υγρών καυσίμων στο Βασιλικό.

Πετρολίνα: Μέγα χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και των Special Olympics Cyprus

 

Η Πετρολίνα, για ακόμα μια χρονιά, ήταν Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Προσφορά ζωής, από το προσωπικό της Πετρολίνα
Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019

Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Λάκη Ιωάννου

 

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση από το προσωπικό και τη διοίκηση της Πετρολίνα και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης
Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019

 

H Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Πετρολίνα: Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα’’ και μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της προηγούμενης προωθητικής ενέργειας μαχαιριών Fontignac, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Fontignac, με έκπτωση έως και 88% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.