ΝΕΑ

19η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

• Στην τελική ευθεία η μετακίνηση των εγκαταστάσεων στο Βασιλικό
• Σταθερή μερισματική πολιτική

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, η 19η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν κέρδη πριν τη φορολογία ύψους €4,9εκ. έναντι €4,8εκ. την προηγούμενη χρονιά ενώ το κέρδος μετά την αφαίρεση της φορολογίας από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθε στα €4,3εκ. έναντι €4,2εκ. το 2017. Το κέρδος έτους περιλαμβανομένων των αποτελεσμάτων από μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθε στα €14,3εκ. έναντι €4,2εκ. και προέκυψε από την πώληση μετοχικής συμμετοχής ύψους 35% στη θυγατρική εταιρεία Lca Aviation Fueling System Limited λαμβάνοντας υπόψη τις πρόνοιες του ΔΠΧΑ 10 «Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις» και ειδικότερα τη μετάταξη της LAFS από θυγατρική σε συνδεδεμένη εταιρεία.

Διαγωνισμός ''Το ΑΝΤ1 Radio στο ξαναγεμίζει με Πετρολίνα''
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019
Όροι και Κανονισμοί Διαγωνισμού
Η Πετρολίνα Μέγας Χορηγός του 9ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green-Dot
Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

 

Η Πετρολίνα δήλωσε και φέτος παρούσα, για ένατη συνεχή χρονιά,  στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot Κύπρου, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών συμμετέχει αδιάκοπα ως Μέγας Χορηγός στο Φεστιβάλ, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευση που έδωσε το 2011 για τη στήριξη και ανάδειξη του θεσμού.

Η Πετρολίνα πρώτη στο Βασιλικό με υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων η μετακίνηση των εγκαταστάσεων της Πετρολίνα στο νέο Τερματικό στο Βασιλικό

 

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, που έχουν γίνει ποτέ από κυπριακή εταιρεία, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι, στη διάρκεια ξενάγησης τους, στις νέες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Πετρολίνα  στο νέο τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό.

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα RoyalVKB για ένα υγιεινό τρόπο ζωής
Τετάρτη 08 Μαΐου 2019

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε προϊόντα RoyalVKB  για ένα υγιεινό τρόπο ζωής’’, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα φύλαξης φαγητού RoyalVKB, με έκπτωση έως και 83% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Petrolina Racing Team
Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Με τέσσερα πληρώματα στο Tour of Cyprus Rally

 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Petrolina Racing Team. Στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωτάθληματος Ράλι, «Tour of Cyprus Rally», η Petrolina Racing Team έκανε το «1-2» με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Παναγιώτη Γιάγκου αντίστοιχα.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη
Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Περήφανα στο πλευρό του αθλητή ως επίσημος χορηγός

 

Η Πετρολίνα συγχαίρει θερμά τον Κύπριο Oλυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, για την επίδοσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γένοβα και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

Petrolina Racing Team: Στόχος η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα Ράλι
Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Με τέσσερα πληρώματα στο Tour of Cyprus Rally

 

Τη δεύτερή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες θα επιδιώξει να πετύχει η Petrolina Racing Team στο πλαίσιο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά τα πληρώματα της ομάδας της Πετρολίνα θα λάβουν μέρος στον αγώνα Tour of Cyprus Rally, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019, στην ορεινή περιοχή της Λευκωσίας.

Η Πετρολίνα συμπαραστάτης των «Μικρών Ηρώων» του Λουκά Φουρλά
Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Χορηγός στην εκστρατεία που ενισχύει οικογένειες παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία

 

H Πετρολίνα ενισχύει την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», η οποία στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία του Παιδογκολογικού Τμήματος του Μακάριου Νοσοκομείου μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ελπίδα».

Πετρολίνα και PPT Aviation στηρίζουν διαχρονικά το TELETHON
Πέμπτη 04 Απριλίου 2019

Χορηγοί στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

 

Με υπέροχες αναμνήσεις και συνεισφέροντας σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του Telethon, επέστρεψαν στην Κύπρο, την 1η Απριλίου, οι συμμετέχοντες στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας».