ΝΕΑ

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο “ανταμοιβή” για πετρέλαιο θέρμανσης
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2020.

 

P-ΕnergyMax Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα από την Πετρολίνα σας δίνουν την ενέργεια να πάτε ακόμη πιο μακριά.
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Η Πετρολίνα, εδώ και 60 χρόνια, διαχρονικά και σταθερά, βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος δημιουργεί, σε κάθε νέο ξεκίνημα, σε κάθε διαδρομή. Με στρατηγικό προγραμματισμό, έρευνα και προσήλωση στην ποιότητα αλλά και στον άνθρωπο, αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι ο πιο κάτω διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία μας, ούτε έχει δοθεί οποιαδήποτε αδειοδότηση για τη χρήση της εμπορικής μας επωνυμίας.
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
ΠΡΟΣΟΧΗ 
Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι ο πιο κάτω διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία μας, ούτε έχει δοθεί οποιαδήποτε αδειοδότηση για τη χρήση της εμπορικής μας επωνυμίας.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020
Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni.

Με αγορά καυσίμων κίνησης Petrolina αξίας €20 και άνω σε μια συναλλαγή, σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni,θα προσφέρεται ένα κουπόνι συμμετοχής, το οποίο παρέχει τα ακόλουθα:
Ειδικές τιμές για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού στα τέσσερα ακόλουθα λιπαντικά και στις συσκευασίες 1 λίτρου ή/και 4 λίτρων: α) eni i-Base 15W-40 / €3,30 ανά λίτρο, β) eni i-Sint 10W-40 / €3,50 ανά λίτρο, γ) eni i-Sint 5W-30 / €6,20 ανά λίτρο και δ) eni i-Ride Scooter 2T / €5,50 ανά λίτρο.
Η Πετρολίνα ενισχύει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο μέσω του # SupportCy
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα πορεύεται ξανά

μαζί με το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy της Τράπεζα
Κύπρου, με σκοπό την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Κύπρου.

20η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020
Πραγματοποιήθηκε η 20η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής.
Πετρολίνα: Τα κεντρικά γραφεία λειτουργούν κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας
Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020
H Πετρολίνα στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της, ενημερώνει ότι μετά από εντοπισμό θετικού κρούσματος στα γραφεία της στη Λάρνακα ενεργοποιήθηκε άμεσα το επίσημο πρωτόκολλο
Άμεση κινητοποίηση της Πετρολίνα για στήριξη του Λιβάνου
Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020
Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες του λαού του Λιβάνου μετά την τραγική έκρηξη της περασμένης Τρίτης, 3 Αυγούστου 2020, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα στηρίζει έμπρακτα την εκστρατεία του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη, για τη συλλογή τροφίμων για να δοθεί στους χιλιάδες άστεγους.

Αναδείχθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού #IslandAdventuresCy by Petrolina
Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020
Έτοιμοι για μοναδικές περιπέτειες και εξορμήσεις στην Κύπρο, είναι οι οκτώ νικητές του διαγωνισμού IslandAdventuresCy by Petrolina, που διήρκησε από τις 2-30 Ιουλίου.
Η Petrolina Racing Team στις 4 πρώτες θέσεις του Palm Trees Rally
Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020
Επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της στον εγχώριο μηχανοκίνητο αθλητισμό και βάζοντας γερές βάσεις στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος Ράλι 2020, η Petrolina Racing Team επικράτησε στον δεύτερο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2020. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 -19 Ιουλίου τα αγωνιστικά πληρώματα της Petrolina Racing Team, κατάφεραν να κατακτήσουν τις 4 πρώτες θέσεις.