ΝΕΑ

Ζήσε μοναδικές περιπέτειες στην Κύπρο με την Πετρολίνα
Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020
H Πετρολίνα σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την Κύπρο και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, μέσω του #IslandAdventuresCybyPetrolina και του διαγωνισμού της στο facebook και Instagram από 230 Ιουλίου 2020.
Ετήσια Έκθεση 2019
Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020
Δημοσιεύθηκε η Ετήσια Έκθεση 2019, με κέρδη €4.1εκ.
H Πετρολίνα στηρίζει την Κύπρο στην μάχη κατά του κορωνοϊού. Χορηγία καυσίμων για επαναπατρισμό Κυπρίων πολιτών.
Δευτέρα 13 Απριλίου 2020
Η Πετρολίνα συμμετέχει στην κρίσιμη μάχη, που δίνει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία ενάντια στον κορωνοϊό, καθώς και στην προσπάθεια του κράτους για τον επαναπατρισμό συνανθρώπων μας, εφοδιάζοντας με καύσιμα αεροπορικές πτήσεις.
Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για την παγκόσμια πρωτιά
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Η Πετρολίνα, ως υπερήφανος επίσημος χορηγός του Παύλου Κοντίδη, συγχαίρει θερμά τον Κύπριο Ολυμπιονίκη, για το επίτευγμά του να αναρριχηθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser, σύμφωνα με την ανανεωμένη βαθμολογία που ανακοινώθηκε στις 23 Μαρτίου 2020.

Πετρολίνα Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, που δοκιμάζεται ολόκληρη η ανθρωπότητα, η Πετρολίνα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και απόλυτο σεβασμό απέναντι στο προσωπικό, τους συνεργάτες και τους πελάτες της, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για  τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία των εργασιών της και την επιχειρησιακή της συνέχιση.
Η Petrolina Racing Team στις δυο πρώτες θέσεις του East Safari Rally
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Γαλαταριώτης και Γιάγκου νικητές στον πρώτο αγώνα του 2020

 

Με νικητές δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team ξεκίνησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι του 2020. Συγκεκριμένα, όπως και στο περσινό East Safari Rally, έτσι και φέτος, δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team κατόρθωσαν μετά από μια σπουδαία εμφάνιση να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του πρώτου αγώνα.

Πετρολίνα: Δυναμικά και στο Πρωτάθλημα Ράλι 2020
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Αρχή για φέτος με East Safari Rally

 

Δυναμικά συμμετέχει και φέτος η Πετρολίνα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την ομάδα της Petrolina Racing Team να αποτελείται από έξι αγωνιστικά πληρώματα.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο “ανταμοιβή” για πετρέλαιο θέρμανσης
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, από 10 μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2020

 

H Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς από 10 μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το υπερσύγχρονο τερματικό της Πετρολίνα στο Βασιλικό
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

 

Πιστή στα χρονοδιαγράμματα αλλά και στο όραμα της, να βρίσκεται πάντα μπροστά και να αποτελεί κινητήριο δύναμη στα οικονομικά και επιχειρηματικά πράγματα του τόπου, η Πετρολίνα εγκαινίασε σήμερα Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, με μεγάλη υπερηφάνεια, τις  νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό.

Υγραέριο κίνησης, στο πρατήριο ENI, στο Παραλίμνι
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Στο Παραλίμνι λειτουργεί, από τις 14 Ιανουαρίου 2020, πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο της ΕΝΙ το οποίο προσφέρει υγραέριο κίνησης. Το πρατήριο βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου 237 στο Παραλίμνι.