ΝΕΑ

Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το υπερσύγχρονο τερματικό της Πετρολίνα στο Βασιλικό
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

 

Πιστή στα χρονοδιαγράμματα αλλά και στο όραμα της, να βρίσκεται πάντα μπροστά και να αποτελεί κινητήριο δύναμη στα οικονομικά και επιχειρηματικά πράγματα του τόπου, η Πετρολίνα εγκαινίασε σήμερα Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, με μεγάλη υπερηφάνεια, τις  νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό.

Υγραέριο κίνησης, στο πρατήριο ENI, στο Παραλίμνι
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Στο Παραλίμνι λειτουργεί, από τις 14 Ιανουαρίου 2020, πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο της ΕΝΙ το οποίο προσφέρει υγραέριο κίνησης. Το πρατήριο βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου 237 στο Παραλίμνι.
Από την 1η Ιανουαρίου 2020 η Πετρολίνα θα λειτουργεί από το Βασιλικό
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Νέα εποχή, με υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

 

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων, όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί με τους δήμους Λάρνακας και Λιβαδιών, καθώς και τα αρμόδια υπουργεία, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, μετακινείται από την 1η Ιανουαρίου 2020 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο νέο της τερματικό υγρών καυσίμων στο Βασιλικό.

Πετρολίνα: Μέγα χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και των Special Olympics Cyprus

 

Η Πετρολίνα, για ακόμα μια χρονιά, ήταν Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Προσφορά ζωής, από το προσωπικό της Πετρολίνα
Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019

Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Λάκη Ιωάννου

 

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση από το προσωπικό και τη διοίκηση της Πετρολίνα και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης
Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019

 

H Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Πετρολίνα: Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα’’ και μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της προηγούμενης προωθητικής ενέργειας μαχαιριών Fontignac, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Fontignac, με έκπτωση έως και 88% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.

Η Πετρολίνα υπερήφανη για τον Μάριο Γεωργίου
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο δέκατος Κύπριος αθλητής που πάει στους Ολυμπιακούς 2020

 

Συγκίνηση και υπερηφάνεια έφερε σε όλη την Κύπρο η μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που εξασφάλισε, στις 7 Οκτωβρίου 2019, ο αθλητής Μάριος Γεωργίου. Διπλά υπερήφανη νιώθει για την επιτυχία του Κύπριου πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Η Petrolina Racing με 6 αγωνιστικά οχήματα στο Ράλι Κύπρος 2019
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεχίζεται και τον μήνα Σεπτέμβριο, όπου έξι πληρώματα της Petrolina Racing Team θα λάβουν μέρος στο Ράλι Κύπρος 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου και θα έχει ως βάση του τη Λευκωσία, με την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα να βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Στη Λεμεσό το 9ο πρατήριο Eni
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

 

Στη Λεμεσό  λειτουργεί από τα τέλη Ιουλίου το ένατο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στην οδό Αγίας Φυλάξεως 25, στη Λεμεσό υπό την διεύθυνση του κ. Βαρνάβα Ασημένου.