ΝΕΑ

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης
Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019
 
H Πετρολίνα, η μοναδική εταιρεία Πετρελαιοειδών στην Κύπρο που συμμετέχει στο Σχέδιο ‘’ανταμοιβή’’ της Τράπεζας Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να μαζέψουν τριπλούς βαθμούς από 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Χριστουγεννιάτικη εισφορά €5.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Αντί δώρων και ευχετήριων καρτών ενόψει των γιορτών

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αντί Χριστουγεννιάτικων δώρων και ευχετήριων καρτών, παραδίδει το ποσό των €5.000 ως εισφορά προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Στην Πάφο το 6ο πρατήριο Eni
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

 

Στην Πάφο  λειτουργεί από τις 29 Noεμβρίου 2018, το έκτο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στον δρόμο Μεσόγης στην Πάφο υπό την διεύθυνση του κ. Πέτρου Διογένους.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμπαραστάτης του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά»
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Στήριξη του φιλανθρωπικού προγράμματος Let’s Hippo - «Μαγειρεύω και προσφέρω»

 

Αφού επισκέφθηκε, μαζί με τα άλλα 19 «αδελφάκια» του, το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, το Mall of Cyprus και το Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο ιπποπόταμος του Let’s Hippo, που υιοθέτησε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο ενίσχυσης του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά», θα εκτίθεται πλέον μόνιμα στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα!

Τιμητική εκδήλωση για υποστηρικτές και εθελοντές και απολογισμός του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» με €37,768

 

Με το συνολικό ποσό των €37.768 ενίσχυσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα». Το ποσό της εισφοράς ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρνακα στην οποία η Πετρολίνα παρουσίασε τον απολογισμό του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς και τίμησε τους υποστηρικτές και εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του. Το ποσό των €37.768, συγκεντρώθηκε από την εισφορά της Πετρολίνα ύψους €25,000 και από το ποσό των €12,768 που προήλθε από τις πωλήσεις φαγητών, ποτών, αναμνηστικών δώρων και εισφορών, στο 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη
Παρασκευή 02 Νοεμβρίου 2018

Κορυφαίος Ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2018

 

Η Πετρολίνα, ως υπερήφανος επίσημος χορηγός του Παύλου Κοντίδη, συγχαίρει τον μεγάλο αθλητή της Κύπρου, για την κατάταξή του ανάμεσα στους σπουδαιότερους θρύλους της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄για πετρέλαιο θέρμανσης
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2018

 

H Πετρολίνα, η μοναδική εταιρεία Πετρελαιοειδών στην Κύπρο που συμμετέχει στο Σχέδιο ‘‘ανταμοιβή’’ της Τράπεζας Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να μαζέψουν τριπλούς βαθμούς από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2018. 

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε μαχαίρια Fontignac και απολαύστε οικογενειακά γεύματα
Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε μαχαίρια Fontignac και απολαύστε οικογενειακά γεύματα», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα μαχαίρια FONTIGNAC με έκπτωση έως και 83%.

4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ! Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα»
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

 

Παράδοση επιταγής €25000 παρουσία του Προέδρου της Βουλής και χιλιάδων επισκεπτών

 

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας και την παρουσία επισήμων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα».

4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

 

Στις 23 Σεπτεμβρίου, με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα», ενισχύουμε τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»
 
Τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα για την ενίσχυση και στήριξη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, ανακοίνωσε σε διάσκεψη τύπου η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Tο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, από τις 3:00μ.μ. -11:00μ.μ. με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα».