ΝΕΑ

Εξαγορά της ΣΙΛΚ ΟΙΛ ΑΕ από τον Όμιλο PETROLINA
Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021

Η PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTDPHL»), με έδρα την Κύπρο, ανακοινώνει, ότι η νέα θυγατρική της εταιρεία P.W. BUNKERING SERVICES (EAST MED) LTD., (100%) του Ομίλου PETROLINA, προχώρησε την 31/12/2020 στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΣΙΛΚ ΟΙΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («SILK OIL»). Η Συμφωνία Εξαγοράς εντάσσεται στο πλαίσιο περαιτέρω ανάπτυξης των υφιστάμενων εργασιών του Ομίλου PETROLINA στην Ελλάδα.

«Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης» από την Πετρολίνα
Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021
€10000 σε εθελοντικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ

Αυτά τα ιδιαίτερα φετινά Χριστούγεννα, ευχή όλων μας είναι όπως το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων παραμείνει αναλλοίωτο μέσα από τις διαχρονικές αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης.

Πετρολίνα: Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Spiegelau με έκπτωση έως και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.

Πετρολίνα: Παράταση της εκστρατείας για τριπλούς βαθμούς στο Σχέδιο «Ανταμοιβή»
Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020

Παράταση της εκστρατείας για τριπλούς βαθμούς στο Σχεδίο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία Πετρολίνα, μετά από την μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο “ανταμοιβή” για πετρέλαιο θέρμανσης
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2020.

 

P-ΕnergyMax Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα από την Πετρολίνα σας δίνουν την ενέργεια να πάτε ακόμη πιο μακριά.
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Η Πετρολίνα, εδώ και 60 χρόνια, διαχρονικά και σταθερά, βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος δημιουργεί, σε κάθε νέο ξεκίνημα, σε κάθε διαδρομή. Με στρατηγικό προγραμματισμό, έρευνα και προσήλωση στην ποιότητα αλλά και στον άνθρωπο, αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι ο πιο κάτω διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία μας, ούτε έχει δοθεί οποιαδήποτε αδειοδότηση για τη χρήση της εμπορικής μας επωνυμίας.
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
ΠΡΟΣΟΧΗ 
Ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι ο πιο κάτω διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία μας, ούτε έχει δοθεί οποιαδήποτε αδειοδότηση για τη χρήση της εμπορικής μας επωνυμίας.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020
Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni.

Με αγορά καυσίμων κίνησης Petrolina αξίας €20 και άνω σε μια συναλλαγή, σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni,θα προσφέρεται ένα κουπόνι συμμετοχής, το οποίο παρέχει τα ακόλουθα:
Ειδικές τιμές για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού στα τέσσερα ακόλουθα λιπαντικά και στις συσκευασίες 1 λίτρου ή/και 4 λίτρων: α) eni i-Base 15W-40 / €3,30 ανά λίτρο, β) eni i-Sint 10W-40 / €3,50 ανά λίτρο, γ) eni i-Sint 5W-30 / €6,20 ανά λίτρο και δ) eni i-Ride Scooter 2T / €5,50 ανά λίτρο.
Η Πετρολίνα ενισχύει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο μέσω του # SupportCy
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα πορεύεται ξανά

μαζί με το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy της Τράπεζα
Κύπρου, με σκοπό την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Κύπρου.

20η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020
Πραγματοποιήθηκε η 20η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής.