ΝΕΑ

Μεγάλος νικητής ο Τσουλόφτας στο 49ο Ράλι Κύπρος
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Το πλήρωμα της Petrolina Racing Team κυριάρχησε του αγώνα

 

Η νίκη του Αλέξανδρου Τσουλόφτα και Στέλιου Ηλία, στο 49ο Διεθνές Ράλι Κύπρος, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου 2021, επιβεβαίωσε για άλλη μια χρονιά, τη δυναμική παρουσία της Petrolina Racing Team στο Διεθνές Ράλι Κύπρος.

Δυναμική παρουσία της Petrolina Racing Team στο 49ο Ράλι Κύπρος
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πέντε πληρώματα με τα χρώματα ENI και P-EnergyMax

 

Η Petrolina Racing Team θα δώσει δυναμικά το παρόν της στο 49ο Διεθνές Ράλι Κύπρος, το οποίο πραγματοποιείται το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου 2021. Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Πρωταθλήματος Ράλι Μέσης Ανατολής και τον τέταρτο και πέμπτο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι.

 

Με δύο πληρώματα στο Ράλι Ακρόπολις η Petrolina Racing Team
Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

 

Με δύο πληρώματα η Petrolina Racing Team συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο Ράλι Ακρόπολις 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 9-12 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ιστορική διοργάνωση, καθώς για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια ο αγώνας αποτελεί μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου).

Πετρολίνα: Περηφάνια για τον πρωταθλητή της ενόργανης Μάριο Γεωργίου
Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα

 

Περήφανη, για άλλη μια φορά, έκανε την Κύπρο με τα επιτεύγματά του ο Κύπριος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Μάριος Γεωργίου, ο οποίος το Σάββατο 26 Ιουνίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα. Διπλά υπερήφανη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον πρωταθλητή, αισθάνεται η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Αγορά τριών ακινήτων στο βόρειο παραλιακό μέτωπο Λάρνακας
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

 

Η Petrolina (Holdings) Public Ltd ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία ExxonMobil Cyprus Limited για την αγορά τριών ακινήτων στη Λάρνακα μέσω της νέας πλήρους θυγατρικής της εταιρείας, Petrolina Bayfront Ltd, η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό. Η συμφωνία υπογράφηκε στις 24 Ιουνίου 2021 και εντάσσεται στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου της Petrolina για ανάπτυξη διαφοροποιημένων εργασιών στον τομέα της ανάπτυξης γης.

Σημαντική Διάκριση της Πετρολίνα για τη συμβολή της στη Μάχη Ενάντια στον Covid-19
Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

 

Στους μεγάλους βραβευμένους των Cyprus Responsible Business Awards 2020, η Πετρολίνα, για τη συμβολή της στη Μάχη Ενάντια στον Covid-19.

 

Με το Silver Award στην κατηγορία Covid-19 Responsible Business Plan, βραβεύτηκε η Πετρολίνα στα Cyprus Responsible Business Awards για το 2020, για τη ‘Μάχη Ενάντια στον Covid-19’. H βράβευση έγινε από την Boussias Cyprus, την Πέμπτη 17/6/21, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και των αρμόδιων αρχών.

21η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Χρονιά ορόσημο και το 2020 με την εξαγορά της ΣΙΛΚ ΟΙΛ Α.Ε
Συνεχίζοντας τη δυναμική επενδυτική στρατηγική

 

Πραγματοποιήθηκε η 21η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του Covid19.

Προσφορά ζωής από την Πετρολίνα
Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021

Αιμοδοσία εις μνήμη Κίκη Λευκαρίτη

 

Πιστή στην ανθρωπιστική της δράση, η Πετρολίνα διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά, με επιτυχία, την καθιερωμένη αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης της Εταιρείας.

Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι:
Τετάρτη 26 Μαΐου 2021
Πρωτιά για το πλήρωμα Τσουλόφτα - Ηλία της Petrolina Racing Team

 

Την πρωτιά στον 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021, Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι, εξασφάλισε το πλήρωμα της Petrolina Racing Team με οδηγό τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία σε VOLKSWAGEN POLO GTI R5, διατηρώντας καλύτερο χρόνο από τους υπόλοιπους και επικρατώντας στις 8 από τις 9 ειδικές διαδρομές. 

 

Σε προχωρημένο στάδιο η αποξήλωση των δεξαμενών της Πετρολίνα
Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βασιλικό, σε πλήρη λειτουργία από 1/1/2020 

 

Τις εγκαταστάσεις της Πετρολίνα στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες αποξήλωσης και κατεδάφισης των δεξαμενών της,  επισκέφθηκαν σήμερα, 18 Μαρτίου 2021, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κα Νατάσα Πηλείδου και ο Δήμαρχος Λάρνακας κος Ανδρέας Βύρας, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Petrolina (Holdings) Public Ltd, διαπιστώνοντας το προχωρημένο στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία.