ΝΕΑ

Πετρολίνα: Μέγα χορηγός του 3ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και των Special Olympics Cyprus

 

Η Πετρολίνα, για ακόμα μια χρονιά, ήταν Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Προσφορά ζωής, από το προσωπικό της Πετρολίνα
Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019

Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Λάκη Ιωάννου

 

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση από το προσωπικό και τη διοίκηση της Πετρολίνα και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης
Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019

Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019

 

H Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου “Ανταμοιβή” της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Πετρολίνα: Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

 

Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα’’ και μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της προηγούμενης προωθητικής ενέργειας μαχαιριών Fontignac, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Fontignac, με έκπτωση έως και 88% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.

Η Πετρολίνα υπερήφανη για τον Μάριο Γεωργίου
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο δέκατος Κύπριος αθλητής που πάει στους Ολυμπιακούς 2020

 

Συγκίνηση και υπερηφάνεια έφερε σε όλη την Κύπρο η μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που εξασφάλισε, στις 7 Οκτωβρίου 2019, ο αθλητής Μάριος Γεωργίου. Διπλά υπερήφανη νιώθει για την επιτυχία του Κύπριου πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Η Petrolina Racing με 6 αγωνιστικά οχήματα στο Ράλι Κύπρος 2019
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

 

Η δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεχίζεται και τον μήνα Σεπτέμβριο, όπου έξι πληρώματα της Petrolina Racing Team θα λάβουν μέρος στο Ράλι Κύπρος 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου και θα έχει ως βάση του τη Λευκωσία, με την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα να βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Στη Λεμεσό το 9ο πρατήριο Eni
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

 

Στη Λεμεσό  λειτουργεί από τα τέλη Ιουλίου το ένατο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στην οδό Αγίας Φυλάξεως 25, στη Λεμεσό υπό την διεύθυνση του κ. Βαρνάβα Ασημένου.

Στην Πάφο το 8ο πρατήριο Eni
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Nέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

 

Στην Πάφο  λειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου το όγδοο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στην Λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων 108, στην Πάφο, υπό την διεύθυνση του κ. Κώστα Μαρμαρά.

Προσφορά ζωής, από το προσωπικό της Πετρολίνα
Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019

Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Νάκη Λευκαρίτη

 

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση ανάμεσα στο προσωπικό και τη διοίκηση της Πετρολίνα και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

19η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

• Στην τελική ευθεία η μετακίνηση των εγκαταστάσεων στο Βασιλικό
• Σταθερή μερισματική πολιτική

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, η 19η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν κέρδη πριν τη φορολογία ύψους €4,9εκ. έναντι €4,8εκ. την προηγούμενη χρονιά ενώ το κέρδος μετά την αφαίρεση της φορολογίας από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθε στα €4,3εκ. έναντι €4,2εκ. το 2017. Το κέρδος έτους περιλαμβανομένων των αποτελεσμάτων από μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθε στα €14,3εκ. έναντι €4,2εκ. και προέκυψε από την πώληση μετοχικής συμμετοχής ύψους 35% στη θυγατρική εταιρεία Lca Aviation Fueling System Limited λαμβάνοντας υπόψη τις πρόνοιες του ΔΠΧΑ 10 «Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις» και ειδικότερα τη μετάταξη της LAFS από θυγατρική σε συνδεδεμένη εταιρεία.