ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

  
Το μυστικό του Platinum+ της Πετρολίνα

Μέχρι 12% εξοικονόμηση καυσίμων προσφέρει στον καταναλωτή το πρωτοποριακό καύσιμο κίνησης Platinum+, το οποίο προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα στην κυπριακή αγορά η  εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, σε συνεργασία με την αμερικανική Biofriendly Corporation.

Το Platinum+ περιέχει τον υγρό καταλύτη Green Plus, ο οποίος βελτιώνει σημαντικά την καύση στον κινητήρα λόγω καλύτερης οξυγόνωσης, με αποτέλεσμα εκτός από την εξοικονόμηση στην κατανάλωση καυσίμου, να προσφέρει αύξηση στην ιπποδύναμη του κινητήρα μέχρι 7% καθώς και μείωση στην εκπομπή ρύπων κατά 40%. Το Green Plus δεν είναι πρόσθετο που αναμιγνύεται με το καύσιμο αλλά υγρός καταλύτης ο οποίος δεν αλλάζει τη χημική σύνθεση του καυσίμου.

Η Biofriendly Corporation έχει επενδύσει τα τελευταία 15 χρόνια γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία του συγκεκριμένου καταλύτη, ο οποίος έχει εξασφαλίσει θετικότατα σχόλια σε αναλύσεις από διακεκριμένα ερευνητικά κέντρα ανά το παγκόσμιο. Έχει επίσης περάσει με επιτυχία δοκιμές που κάλυψαν τα 4 δις. μίλια στο δρόμο, χωρίς καμιά αρνητική επίδραση σε οποιοδήποτε όχημα.

Το Platinum+ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως τύπου και ηλικίας και διατίθεται στην αμόλυβδη βενζίνη 95 και 98 οκτανίων καθώς και στο πετρέλαιο κίνησης Euro diesel αποκλειστικά από όλα τα πρατήρια Petrolina και Agip, χωρίς οποιαδήποτε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στον καταναλωτή.