ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση με 200 + 1 τυχερούς
Download PDF
Σε χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η μεγάλη κλήρωση της προωθητικής ενέργειας της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ «Κινηθείτε με Πετρολίνα! Γεμίστε δώρα!», την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Λάρνακα, στην παρουσία διευθυντικών στελεχών και του προσωπικού.

Ο μεγάλος τυχερός κέρδισε ένα Nissan Juke 1.2 DIG-T M/T και είναι η κ. Άντρη Γεωργιάδου (αρ. κουπονιού 242292).
Οι 200 τυχεροί κέρδισαν μεγάλα δώρα όπως κινητά τηλέφωνα iPhone 6s και Samsung Galaxy S6 Edge, ipads Mini 4 και Air, Tablets Samsung Galaxy Tab A, Action Cameras GoPro Hero4 και KitVision, και τηλεοράσεις 32” (Samsung, LG, Panasonic).

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το κοινό, για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη συνεχή στήριξη και συγχαίρει τους τυχερούς.

Πατήστε στο Download PDF για να δείτε τους τυχερούς.
Εισφορά €10.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε άπορες οικογένειες
Download PDF
Μέσω του Επιτρόπου Εθελοντισμού ενόψει των γιορτών

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, παρέδωσε κουπόνια αξίας €10.000 για την στήριξη απόρων οικογενειών, στον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή €10,000 για ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού
Download PDF
Στο πλαίσιο των συναυλιών Βίσση - Χατζηγιάννη

Με επιταγή €10,000 ενίσχυσε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στο πλαίσιο των συναυλιών των αγαπημένων καλλιτεχνών Βίσση - Χατζηγιάννη στην Κύπρο.
Εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από το προσωπικό της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Με την ευκαιρία της αιμοδοσίας που διοργανώθηκε πρόσφατα στα γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, πολλά μέλη του προσωπικού της εταιρείας έδωσαν, εθελοντικά, δείγμα αίματος για την Κυπριακή Τράπεζα Μυελού των Οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χρυσός χορηγός του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Beach Volley
Download PDF
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 10ο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley Λάρνακα 2015, του οποίου η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χρυσός χορηγός. Το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα ήταν μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Beach Volley που έγιναν στη Κύπρο, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων U19 και U21 το 2012 και 2014.
15η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD
Download PDF
Οργανική ανάπτυξη δικτύου πρατηρίων

Ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του έργου ανέγερσης δεξαμενών αποθήκευσης στο Βασιλικό

Η συνέχιση της οργανικής ανάπτυξης του δικτύου των πρατηρίων, η ολοκλήρωση της ανέγερσης των νέων δεξαμενών αποθήκευσης πετρελαιοειδών στο Βασιλικό καθώς και η διατήρηση της μερισματικής πολιτικής, ήταν τα βασικότερα θέματα που προέκυψαν από την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Petrolina (Holdings) Public Ltd, που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στη Λάρνακα.
25.5.15 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green Dot
Download PDF
Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου, ήταν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.
6.5.15 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT στηρίζουν το Telethon
Download PDF
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος οι χορηγοί για το φιλανθρωπικό αεροπορικό ταξίδι που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Telethon, χορηγώντας τα καύσιμα για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»!
4.9.14 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Για 6η χρονιά χορηγός της "Διαδρομής Αγάπης"
Download PDF
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, και για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χορηγός της εκδήλωσης "Διαδρομή Αγάπης", που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο "Ένα Όνειρο μια Ευχή".
7.8.14 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT ταξίδεψαν με τα "Φτερά της Ελπίδας"
Download PDF
Συνεπείς στο ραντεβού τους με τον φιλανθρωπικό θεσμό Telethon, "Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας", ήταν για ακόμη μια χρονιά η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd. Οι δύο εταιρείες πρόσφεραν δωρεάν τα καύσιμα για το αεροπορικό ταξίδι που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στο ταξίδι διατέθηκαν στο TELETHON.
Page 8 of 10First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  Next   Last