ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
6.5.15 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT στηρίζουν το Telethon
Download PDF
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος οι χορηγοί για το φιλανθρωπικό αεροπορικό ταξίδι που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Telethon, χορηγώντας τα καύσιμα για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»!
4.9.14 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Για 6η χρονιά χορηγός της "Διαδρομής Αγάπης"
Download PDF
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, και για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χορηγός της εκδήλωσης "Διαδρομή Αγάπης", που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο "Ένα Όνειρο μια Ευχή".
7.8.14 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT ταξίδεψαν με τα "Φτερά της Ελπίδας"
Download PDF
Συνεπείς στο ραντεβού τους με τον φιλανθρωπικό θεσμό Telethon, "Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας", ήταν για ακόμη μια χρονιά η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd. Οι δύο εταιρείες πρόσφεραν δωρεάν τα καύσιμα για το αεροπορικό ταξίδι που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στο ταξίδι διατέθηκαν στο TELETHON.
7.3.14 Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας
Download PDF
Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων λειτούργησε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο του στρατηγικού προγράμματος ανάπτυξης του δικτύου πρατηρίων της εταιρείας, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας.
31.1.14 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συνεχίζει να στηρίζει την EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ
Download PDF
Καλύπτει το ενοίκιο του Σπιτιού του οργανισμού στη Λάρνακα από το πρώτο έτος της λειτουργίας του το 2009.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζει την Europa Donna Κύπρου, καλύπτοντας για 6η συνεχή χρονιά, τα έξοδα ενοικίου του Σπιτιού του οργανισμού στη Λάρνακα, το οποίο εξυπηρετεί γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού της περιοχής Λάρνακας και Αμμοχώστου.
26.9.13 - 1ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Τη διοργάνωση του «1ου Φεστιβάλ Προσφοράς», για την ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας, ανακοίνωσε, σε διάσκεψη Τύπου, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
5.6.13 €100.000 σε Κοινωνικά Παντοπωλεία θα προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Την οικονομική ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων πέντε Δήμων με το ποσό των €100.000, σε εκστρατεία διάρκειας ενός χρόνου, ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
25.5.13 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Μέγα χορηγός του 3ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green Dot
Download PDF
Μέγα χορηγός του 3ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot, ήταν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.
21.2.13 Το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina-Agip βρίσκεται στο κινητό σας
Download PDF
Μια νέα, πολύ χρήσιμη, εφαρμογή (application) για χρήστες κινητών τηλεφώνων Android και iPhone ανέπτυξε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης μπορεί εύκολα να εντοπίσει, από όποιο σημείο της Κύπρου και αν βρίσκεται, το πλησιέστερο πρατήριο Petrolina-AGIP! Το application φέρει την ονομασία «Petrolina» και προσφέρεται δωρεάν μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων Google Play Store της Android και AppStore της Apple. Να σημειώσουμε, επιπλέον, πως η εφαρμογή για τα τηλέφωνα Android, καθοδηγεί τους χρήστες -μέσω των Google Maps- προς το πρατήριο της επιλογής τους!
31.1.13 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Βραβείο Lifetime Achievement για τον κ Κίκη Λευκαρίτη
Download PDF
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Κίκης Λευκαρίτης, βραβεύθηκε στις επιχειρηματικές βραβεύσεις InBusiness Awards, στις 17 Ιανουαρίου 2013, με το τιμητικό βραβείο Life Achievement Award για τα επιχειρηματικά του επιτεύγματα και για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.
Page 8 of 10First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  Next   Last