ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
31.10.12 Στον τελικό των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων 2012/2013 προκρίθηκε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, μαζί με τρεις άλλες κυπριακές εταιρείες. Οι τέσσερις κυπριακές επιχειρήσεις ανταγωνίζονται πλέον για το βραβείο Ruban d'Honneur, αντιμέτωπες με τις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη.
23.10.12 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει το Ραδιομαραθώνιο 2012
Download PDF
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το φιλανθρωπικό θεσμό του Ραδιομαραθωνίου, τη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς, που προσφέρει χαρά και χαμόγελο στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
9.10.12 Τιμητική διάκριση στον κ. Κίκη Λευκαρίτη
Download PDF
Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Πρέσβη της Ιταλίας, κ. Alfredo Bastianelli, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κ. Κίκης Λευκαρίτης, παρασημοφορήθηκε με τον τίτλο του Ανώτατου Αξιωματούχου της Ιταλικής Κυβέρνησης. Πρόκειται για ύψιστη τιμητική διάκριση η οποία απονεμήθηκε μετά από απόφαση του Προέδρου της Ιταλίας, κ. Giorgio Napolitano.
15.9.12 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 4η χρονιά μέγας χορηγός στη Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς
Download PDF
Η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν για τέταρτη συνεχή χρονιά μέγας χορηγός της εκδήλωσης «Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2012», που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Χριστίνας Α. Αποστόλου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας, με τη συμμετοχή χορωδιών, μουσικών και χορευτικών συνόλων, κλόουνς και θεάτρου σκιών. Η ανταπόκριση του κοινού φέτος ήταν ακόμη μεγαλύτερη, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ευχάριστης και ζωντανής ατμόσφαιρας.
14.7.12 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley
Download PDF
Επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley Νέων και Νεανίδων κάτω των 19 χρόνων ήταν η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, μεταξύ 11-14 Ιουλίου 2012, στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.
9.6.12 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χορηγός του 2ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green Dot
Download PDF
Χορηγός του 2ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot, ήταν και φέτος η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, στο πάρκο Ακρόπολης στο Στρόβολο.
12.1.12 Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Η εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βραβεύθηκε στις επιχειρηματικές βραβεύσεις InBusiness Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 12 Ιανουαρίου, ως η εταιρεία με την πιο έντονη κοινωνική ευθύνη στην κατηγορία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2011.
25.10.11 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει το Ραδιομαραθώνιο 2011
Download PDF
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το φιλανθρωπικό θεσμό του Ραδιομαραθωνίου, τη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς, που προσφέρει χαρά και χαμόγελο στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
17.9.11 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός της εκδήλωσης Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς
Download PDF
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης «Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2011», που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Χριστίνας Α. Αποστόλου».
4.6.11 H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green Dot
Download PDF
Χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot, ήταν η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, στο πάρκο της Ακρόπολης στο Στρόβολο, στη Λευκωσία.
Page 8 of 9First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  Next   Last