ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον οδικό έρανο του Συνδέσμου «Ζωή»
Download PDF
Ευαισθητοποιημένη διαχρονικά για το έργο φορέων με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγεί τα καύσιμα των μοτοσικλετιστών οι οποίοι πραγματοποιούν τον μεγάλο οδικό έρανο του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «Ζωή».
Στην κορυφή η Petrolina Racing Team
Download PDF
Κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις του East Safari Rally

Η ομάδα της Petrolina Racing κατέλαβε τις δύο πρώτες στον εναρκτήριο αγώνα East Safari Rally του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2018.
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018
Download PDF
Πρεμιέρα με East Safari Rally

Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χορηγώντας την ομάδα Petrolina Racing στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018. Η ομάδα της Petrolina Racing αποτελείται φέτος από πέντε αγωνιστικά πληρώματα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη, Αλέξη Τσουλόφτα, Χρίστο Δημοσθένου, Παναγιώτη Γιάγκου και Κώστα Λαό.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT Aviation διαχρονικά στηρίζουν το Telethon
Download PDF
Χορηγοί των καυσίμων στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος συνοδοιπόροι του Telethon στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», χορηγώντας τα καύσιμα για το φιλανθρωπικό τετραήμερο στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 10 Δεκεμβρίου 2017.
Σαρωτική η ομάδα της Petrolina Racing στο Πρωτάθλημα Ράλι 2017
Download PDF
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα

Άλλη μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος, με τίτλους και διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα της Petrolina που επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.
Το 2ο πρατήριο Eni στη Λεμεσό
Download PDF
Η Λεμεσός φιλοξενεί, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017, το δεύτερο πρατήριο παγκυπρίως που φέρει το λογότυπο και την ονομασία του ιταλικού κολοσσού Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στη Λεωφόρο Νίκου Παττίχη, στα Κάτω Πολεμίδια, στη Λεμεσό, υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Σ. Νικολαΐδη.
Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι Αντιαναιμικού με τη στήριξη της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος από τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο Λάρνακας-Αμμοχώστου το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι, του οποίου η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν Μέγας Χορηγός.
Τελέστηκαν τα εγκαίνια της LCA Aviation Fueling System LTD (LAFS)
Download PDF
Μέλος του Ομίλου Εταιρειών Πετρολίνα

Εγκαινιάστηκαν την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της LCA Aviation Fueling System LTD (LAFS) στη Λάρνακα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση κυβερνητικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι, οικονομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του τόπου και συνεργάτες της εταιρείας.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Download PDF
Η Petrolina Energy Team κατέλαβε την τρίτη θέση στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθωνίος Λάρνακας, στις 19 Νοεμβρίου 2017, με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ως ένας από τους κύριους χορηγούς. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετείχε με τη δική της ομάδα, την Petrolina Energy Team και τερμάτισε 3η από τις 39 εταιρείες που συμμετείχαν στον εταιρικό αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Παράλληλα, ως χορηγός, είχε δικό της περίπτερο στον χώρο της εκδήλωσης προσφέροντας αναμνηστικά δώρα. Μια ευχάριστη νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης πρόσθεσε και η μασκότ της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ προσφέρει €26.209 στο «Γκολ στη Ζωή»
Download PDF
Τιμητική εκδήλωση για υποστηρικτές και εθελοντές και απολογισμός του 3ου Φεστιβάλ Προσφοράς

Με το συνολικό ποσό των €26.209 ενίσχυσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Γκολ στη Ζωή». Το ποσό συγκεντρώθηκε από την εισφορά €15.000 της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ προς τον «Γκολ στη Ζωή» και από το ποσό των €11.209 που προήλθε από τις πωλήσεις φαγητών, ποτών, αναμνηστικών δώρων και εισφορών στο 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς, που διοργανώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Page 7 of 14First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last