ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
“Petrolina Energy Day”
Download PDF
Μια μέρα γεμάτη ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, παρουσιάζει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 την Petrolina Energy Day!
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ
Download PDF
Petrolina Energy Race & Petrolina Energy Day

Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2017. Πέρα από την Petrolina 10km Energy Race την Κυριακή (19/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρουσιάζει το Σάββατο (18/3), την Petrolina Energy Day!
Στις δύο πρώτες θέσεις του East Safari Rally η Petrolina-eni racing
Download PDF
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Πρωτάθλημα Ράλι 2017

Με τα χρώματα της Petrolina – eni racing ο πρώτος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2017, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2017
Download PDF
Πρεμιέρα με East Safari Rally

Δυναμικά συμμετέχει και φέτος η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Επισφραγίζει τη συμμετοχή της, μέσω της χορηγίας έξι αγωνιστικών πληρωμάτων των Σίμος Γαλαταριώτης, Χρίστος Δημοσθένους, Αλέξης Τσουλόφτας, Γιάγκος Γιάγκου, Παναγιώτης Γιάγκου και Κώστας Λαός.
ΠETΡΟΛΙΝΑ και Eni S.p.A: Nέα Στρατηγική Συμφωνία
Download PDF
Μετονομασία και νέα πρότυπα Εni σε όλα τα πρατήρια Αgip

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠEΤΡΟΛΙΝΑ και ο ιταλικός κολοσσός Εni S.p.A, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα δέκα χρόνια. Η νέα συμφωνία, η οποία εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2017, περιλαμβάνει την ανανέωση του δικαιώματος χρήσης των εμπορικών ονομάτων και σημάτων Εni σε πρατήρια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Παρέλαβε το Audi A1 Sportback ο μεγάλος τυχερός
Download PDF
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη προωθητική ενέργεια

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα αυτοκίνητο AUDI A1 1.0TFSI SPORTBACK STRONIC με πλούσιο εξοπλισμό συνολικής αξίας €20.460 παρέλαβε ο μεγάλος τυχερός της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας της εταιρείας, κ. Ιωάννης Γεωργίου (αρ.κουπονιού 168760), κάτοικος Λευκωσίας.
Kληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του Audi A1 Sportsback
Download PDF
Η κλήρωση της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Audi A1 Sportback κορυφώθηκε η προωθητική ενέργεια “Χριστούγεννα με Πετρολίνα”.
Εγκαίνια νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στη Λευκωσία
Download PDF
Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο εγκαινίασε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λεμεσού 9, Αγλαντζιά και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ xορηγός του «1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου»
Download PDF
Η Πετρολίνα, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήταν χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 10 με 11 Δεκεμβρίου 2016, στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα.
Εγκαίνια του νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στις Κυβίδες
Download PDF
Άλλο ένα αναβαθμισμένο πρατήριό της εγκαινίασε πρόσφατα η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στις Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.
Page 6 of 10First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last