ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δείχνει τον δρόμο
Download PDF
Άρχισε στη Λάρνακα η κατεδάφιση της μεγαλύτερης δεξαμενής καυσίμων

Σε ειδική τελετή στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαΐου 2018, στη Λάρνακα, η κατεδάφιση της μεγαλύτερης δεξαμενής υγρών καυσίμων στην Κύπρο, η οποία ανήκε στην κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα ΤΙΤΑΝ και διαλέξτε τον προορισμό σας
Download PDF
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε προϊόντα ΤΙΤΑΝ και διαλέξτε τον προορισμό σας», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα ΤΙΤΑΝ με έκπτωση έως και 80%.
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Petrolina Racing Team στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι
Download PDF
Στην πρώτη θέση ο Σίμος Γαλαταριώτης

Δύο πληρώματα της Petrolina Racing Team κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο Tiger Rally, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Απριλίου 2018 και ήταν ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Παρέλαβε το MINI Cooper o μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού
Download PDF
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προωθητική ενέργεια των λιπαντικών Eni

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα MINI Cooper 5θυρο αυτόματο αξίας 24,200 ευρώ παρέλαβε ο τυχερός της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών Eni, κ. Μιχάλης Γιαννίκος (αρ. κουπονιού UNAO-WUUN).
ΠEΤΡΟΛΙΝΑ: Στη Λεμεσό το δεύτερο πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο με υγραέριο αυτοκινήτων
Download PDF
Στη Λεμεσό λειτουργεί, από τις 12 Απριλίου 2018, το δεύτερο πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο με υγραέριο αυτοκινήτων της εταιρίας ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ακαδημιών Ayia Napa Youth Soccer Festival
Download PDF
Πάντα κοντά στις διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό στους νέους

Χορηγός σε άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ήταν η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζοντας αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών Ayia Napa Youth Soccer Festival, για παιδιά από 6 έως 16 ετών, που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου 2018.
Κληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του MINI Cooper
Download PDF
Ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια καυσίμων κίνησης και λιπαντικών Eni

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο MINI Cooper 5 θυρο αυτόματο ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια για τα καύσιμα κίνησης και των λιπαντικών Eni.
Οδηγεί την κούρσα η Petrolina Racing
Download PDF
Κατέκτησε και τις δύο πρώτες θέσεις του Venus Rally

Τα δύο πληρώματα της Petrolina Racing που έλαβαν μέρος στο Venus Rally, στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, κατέλαβαν πανηγυρικά τις δύο πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών. Το Venus Rally (Ράλι Αφροδίτη) διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 10η χρονιά χορηγός στη «18η Διαδρομή Αγάπης»
Download PDF
Διαχρονικά στο πλευρό του «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για τα παιδιά με καρκίνο

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι και φέτος χορηγός της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης», η οποία συνδράμει στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης από φορείς με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χορηγός Διαδρομής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018
Download PDF
Διαχρονικά κοντά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Πιστή στη διαχρονική της αρχή να στηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες προβάλλουν την Κύπρο, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετέχει και χορηγεί με ποικίλες δράσεις τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018, μέσα από τα έσοδα του οποίου ενισχύεται και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.
Page 6 of 14First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last