ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Οι πέντε μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν τις συλλεκτικές Vespa PX 125 70 years
Download PDF
Παρουσίαση της νέας σειράς λιπαντικών eni

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών eni από την Πετρολίνα, διοργανώθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016, εορταστική εκδήλωση παράδοσης των πέντε επετειακών Vespa PX 125 70 years στους πέντε μεγάλους τυχερούς, στο Residence Occhio, στη Λευκωσία.
€15.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Europa Donna
Download PDF
Απολογισμός 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή συνολικού ύψους €15.000 στη Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η προσφορά του προσωπικού της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Ετήσια αιμοδοσία, εις μνήμην Νίκου Λευκαρίτη

Αιμοδοσία, εις μνήμη Νίκου Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Έγινε η μεγάλη κλήρωση των πέντε Vespa
Download PDF
Κληρώθηκαν οι 5 τυχεροί της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών ENI

Σε εκδήλωση η οποία ήταν ανοικτή για το κοινό, πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου, στο πρατήριο ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ της λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία, η κλήρωση των πέντε Vespa, PX 125 70 years.
H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ «Γέμισε την Κύπρο με αγάπη»! στο 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Download PDF
Μεγάλη επιτυχία με χιλιάδες επισκέπτες

Το μήνυμα «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!», αντήχησε στη Λάρνακα το απόγευμα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου μέσα από την τεράστια επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για στήριξη του Europa Donna Κύπρου και απόλαυσαν ένα υπέροχο απόγευμα, στην πλατεία Ευρώπης.
2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ - «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!»
Download PDF
Με το μήνυμα «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!», η Πετρολίνα στηρίζει την Europa Donna Κύπρου και διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα.

Μέσα από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη Κυριακή, αφού το Φεστιβάλ θα συνδυάζει και πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Στον χώρο θα εγκατασταθούν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα εμπλουτιστεί με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών σχημάτων. Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια θα είναι δωρεάν. Επίσης, περίπτερα, τα οποία θα πλαισιώνονται από ομάδες εθελοντών της Πετρολίνα (Petrolina Community), θα διαθέτουν προς πώληση φαγητά και ποτά.

Η Πετρολίνα στηρίζει το έργο της Europa Donna Κύπρου ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το ποσό των €10,000. Επιπλέον, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

«Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!» λοιπόν, με την συμμετοχή μας στο 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Πατήστε στο Download PDF για να δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Για 8η χρονιά χορηγός της «Διαδρομής Αγάπης»
Download PDF
Διαχρονική στήριξη προς τον σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, και για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η Πετρολίνα ήταν χορηγός της εκδήλωσης «Διαδρομή Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 17-20 Μαρτίου από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή».
Βραβείο Εργοδότη Προτίμησης / Best Workplace για την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Ως Εργοδότης Προτίμησης / Best Workplace 2015 βραβεύτηκε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στις επιχειρηματικές βραβεύσεις In Business Awards που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Ιανουαρίου 2016 από την IMH.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη κλήρωση με 200 + 1 τυχερούς
Download PDF
Σε χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η μεγάλη κλήρωση της προωθητικής ενέργειας της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ «Κινηθείτε με Πετρολίνα! Γεμίστε δώρα!», την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Λάρνακα, στην παρουσία διευθυντικών στελεχών και του προσωπικού.

Ο μεγάλος τυχερός κέρδισε ένα Nissan Juke 1.2 DIG-T M/T και είναι η κ. Άντρη Γεωργιάδου (αρ. κουπονιού 242292).
Οι 200 τυχεροί κέρδισαν μεγάλα δώρα όπως κινητά τηλέφωνα iPhone 6s και Samsung Galaxy S6 Edge, ipads Mini 4 και Air, Tablets Samsung Galaxy Tab A, Action Cameras GoPro Hero4 και KitVision, και τηλεοράσεις 32” (Samsung, LG, Panasonic).

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το κοινό, για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη συνεχή στήριξη και συγχαίρει τους τυχερούς.

Πατήστε στο Download PDF για να δείτε τους τυχερούς.
Εισφορά €10.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε άπορες οικογένειες
Download PDF
Μέσω του Επιτρόπου Εθελοντισμού ενόψει των γιορτών

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, παρέδωσε κουπόνια αξίας €10.000 για την στήριξη απόρων οικογενειών, στον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη.
Page 6 of 9First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  Next   Last