ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χρυσός χορηγός του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Beach Volley
Download PDF
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 10ο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley Λάρνακα 2015, του οποίου η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χρυσός χορηγός. Το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα ήταν μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Beach Volley που έγιναν στη Κύπρο, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων U19 και U21 το 2012 και 2014.
15η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD
Download PDF
Οργανική ανάπτυξη δικτύου πρατηρίων

Ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του έργου ανέγερσης δεξαμενών αποθήκευσης στο Βασιλικό

Η συνέχιση της οργανικής ανάπτυξης του δικτύου των πρατηρίων, η ολοκλήρωση της ανέγερσης των νέων δεξαμενών αποθήκευσης πετρελαιοειδών στο Βασιλικό καθώς και η διατήρηση της μερισματικής πολιτικής, ήταν τα βασικότερα θέματα που προέκυψαν από την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Petrolina (Holdings) Public Ltd, που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στη Λάρνακα.
25.5.15 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green Dot
Download PDF
Μέγα χορηγός του 5ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου, ήταν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.
6.5.15 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT στηρίζουν το Telethon
Download PDF
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος οι χορηγοί για το φιλανθρωπικό αεροπορικό ταξίδι που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Telethon, χορηγώντας τα καύσιμα για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»!
4.9.14 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Για 6η χρονιά χορηγός της "Διαδρομής Αγάπης"
Download PDF
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, και για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χορηγός της εκδήλωσης "Διαδρομή Αγάπης", που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο "Ένα Όνειρο μια Ευχή".
7.8.14 ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT ταξίδεψαν με τα "Φτερά της Ελπίδας"
Download PDF
Συνεπείς στο ραντεβού τους με τον φιλανθρωπικό θεσμό Telethon, "Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας", ήταν για ακόμη μια χρονιά η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd. Οι δύο εταιρείες πρόσφεραν δωρεάν τα καύσιμα για το αεροπορικό ταξίδι που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στο ταξίδι διατέθηκαν στο TELETHON.
7.3.14 Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας
Download PDF
Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων λειτούργησε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο του στρατηγικού προγράμματος ανάπτυξης του δικτύου πρατηρίων της εταιρείας, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας.
31.1.14 Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συνεχίζει να στηρίζει την EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ
Download PDF
Καλύπτει το ενοίκιο του Σπιτιού του οργανισμού στη Λάρνακα από το πρώτο έτος της λειτουργίας του το 2009.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζει την Europa Donna Κύπρου, καλύπτοντας για 6η συνεχή χρονιά, τα έξοδα ενοικίου του Σπιτιού του οργανισμού στη Λάρνακα, το οποίο εξυπηρετεί γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού της περιοχής Λάρνακας και Αμμοχώστου.
26.9.13 - 1ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Τη διοργάνωση του «1ου Φεστιβάλ Προσφοράς», για την ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας, ανακοίνωσε, σε διάσκεψη Τύπου, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
5.6.13 €100.000 σε Κοινωνικά Παντοπωλεία θα προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Την οικονομική ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων πέντε Δήμων με το ποσό των €100.000, σε εκστρατεία διάρκειας ενός χρόνου, ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Page 6 of 8First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  Next   Last