ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη
Download PDF
Κορυφαίος Ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2018

Η Πετρολίνα, ως υπερήφανος επίσημος χορηγός του Παύλου Κοντίδη, συγχαίρει τον μεγάλο αθλητή της Κύπρου, για την κατάταξή του ανάμεσα στους σπουδαιότερους θρύλους της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας.
Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄για πετρέλαιο θέρμανσης
Download PDF
Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2018

H Πετρολίνα, η μοναδική εταιρεία Πετρελαιοειδών στην Κύπρο που συμμετέχει στο Σχέδιο ‘‘ανταμοιβή’’ της Τράπεζας Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να μαζέψουν τριπλούς βαθμούς από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2018.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε μαχαίρια Fontignac και απολαύστε οικογενειακά γεύματα
Download PDF
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε μαχαίρια Fontignac και απολαύστε οικογενειακά γεύματα», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα μαχαίρια FONTIGNAC με έκπτωση έως και 83%.
4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ! Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα»
Download PDF
Παράδοση επιταγής €25000 παρουσία του Προέδρου της Βουλής και χιλιάδων επισκεπτών

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας και την παρουσία επισήμων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα».
4ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Download PDF
Στις 23 Σεπτεμβρίου, με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα», ενισχύουμε τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»

Τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα για την ενίσχυση και στήριξη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα, ανακοίνωσε σε διάσκεψη τύπου η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Tο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, από τις 3:00μ.μ. -11:00μ.μ. με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα».
18η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Σταθερή μερισματική πολιτική και το 2017
Download PDF
• Επικυρώθηκε η νέα δομή του Διοικητικού Συμβουλίου
• Σε εξέλιξη η δεύτερη φάση του τερματικού πετρελαιοειδών στο Βασιλικό

Με την επικύρωση της νέας δομής του Διοικητικού της Συμβουλίου και την ανακήρυξη του, μέχρι πρότινος, Εκτελεστικού Προέδρου του ΔΣ της Εταιρείας, κ. Κίκη Λευκαρίτη, ως Δια Βίου Επίτιμου Προέδρου της, και την ανακήρυξη του κ. Κωστάκη Λευκαρίτη ως Εκτελεστικού Προέδρου, πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, στις 27 Ιουνίου 2018, η 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός του Παύλου Κοντίδη για τα επόμενα τρία χρόνια
Download PDF
Δυναμικά στηρίζει πάντοτε τα ιδεώδη του αθλητισμού

Την τριετή συνεργασία της με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοίας, Παύλο Κοντίδη ανακοίνωσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Μέγας Χορηγός στη συναυλία του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Σκέπης
Download PDF
Διαχρονικός υποστηρικτής στο σημαντικό έργο της Θεραπευτικής Κοινότητας «Αγία Σκέπη»

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν και φέτος ο μέγας χορηγός της φιλανθρωπικής συναυλίας, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Φίλων Αγίας Σκέπης Λάρνακας.
5η θέση στο Ράλι Ακρόπολις για τον Σίμο Γαλαταριώτη και την Petrolina Racing Team
Download PDF
Η Petrolina Racing Team με πέντε πληρώματα στο Ράλι Κύπρος 2018

Υπερήφανους έκαναν όλους τους Κύπριους οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου, οι οποίοι με τα χρώματα της Petrolina Racing Team, τερμάτισαν στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων και στην πέμπτη γενικής στο Διεθνές Ράλι Ακρόπολις 2018. Ο αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 1-3 Ιουνίου 2018, ήταν ο τρίτος γύρος και ίσως ο δυσκολότερος του ERC (Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι).
Εντυπωσιακό το 4o πρατήριο Eni στην Λάρνακα
Download PDF
Στη λεωφ. Γρίβα Διγενή το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

Στην Λάρνακα λειτουργεί από τις 23 Απριλίου το 4ο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Page 5 of 14First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last