ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni
Download PDF
Σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni

Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Χορηγός διαδρομής «Petrolina 10km Energy Race» του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ 2019
Download PDF
Ενίσχυση του έργου του «Γκολ στη Ζωή» για την ανέγερση πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου

Δυναμική συμβολή στη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ είχε και φέτος η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, με συμμετοχή και χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10km Εnergy Race», αποτελώντας έναν από τους πιο ενεργούς συνεργάτες της διοργάνωσης.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού
Download PDF
Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ με διεθνή διπλωματική αποστολή και παρουσίαση της Εταιρείας

Πολυμελή διπλωματική αποστολή φιλοξένησε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της, στις 15 Μαρτίου 2019, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια προώθησης της Κύπρου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού.
Η Petrolina Racing Team με μεγάλα ονόματα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2019
Download PDF
Αρχή για φέτος με East Safari Rally, στις 16-17 Φεβρουαρίου

Για ακόμα μια φορά η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την Petrolina Racing Team. Η Petrolina Racing Team αποτελείται και φέτος από έξι αγωνιστικά πληρώματα, με τον πρωταθλητή για δύο συνεχόμενες χρονιές Σίμο Γαλαταριώτη, τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα, τον, Χρίστο Δημοσθένους, τους Παναγιώτη και Γιάγκο Γιάγκου και τον Κώστα Λαό.
Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο ΄΄ανταμοιβή΄΄ για πετρέλαιο θέρμανσης
Download PDF
Mε κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2019

H Πετρολίνα, η μοναδική εταιρεία Πετρελαιοειδών στην Κύπρο που συμμετέχει στο Σχέδιο ‘’ανταμοιβή’’ της Τράπεζας Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να μαζέψουν τριπλούς βαθμούς από 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019.
Χριστουγεννιάτικη εισφορά €5.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Download PDF
Αντί δώρων και ευχετήριων καρτών ενόψει των γιορτών

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αντί Χριστουγεννιάτικων δώρων και ευχετήριων καρτών, παραδίδει το ποσό των €5.000 ως εισφορά προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.
«Χριστούγεννα στην πόλη μας» με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Χορηγός των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας

Με την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας και την κάθοδο του Άη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της πόλης, άρχισαν στις 15 Δεκεμβρίου 2018, οι εορταστικές εκδηλώσεις των οποίων χορηγός είναι η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Στην Πάφο το 6ο πρατήριο Eni
Download PDF
Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

Στην Πάφο λειτουργεί από τις 29 Noεμβρίου 2018, το έκτο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στον δρόμο Μεσόγης στην Πάφο υπό την διεύθυνση του κ. Πέτρου Διογένους.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμπαραστάτης του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά»
Download PDF
Στήριξη του φιλανθρωπικού προγράμματος Let’s Hippo - «Μαγειρεύω και προσφέρω»

Αφού επισκέφθηκε, μαζί με τα άλλα 19 «αδελφάκια» του, το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, το Mall of Cyprus και το Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο ιπποπόταμος του Let’s Hippo, που υιοθέτησε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο ενίσχυσης του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαγειρεύω και προσφέρω» του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά», θα εκτίθεται πλέον μόνιμα στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα!
Τιμητική εκδήλωση για υποστηρικτές και εθελοντές και απολογισμός του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα
Download PDF
Ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» με €37,768

Με το συνολικό ποσό των €37.768 ενίσχυσε η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα». Το ποσό της εισφοράς ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρνακα στην οποία η Πετρολίνα παρουσίασε τον απολογισμό του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς και τίμησε τους υποστηρικτές και εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του. Το ποσό των €37.768, συγκεντρώθηκε από την εισφορά της Πετρολίνα ύψους €25,000 και από το ποσό των €12,768 που προήλθε από τις πωλήσεις φαγητών, ποτών, αναμνηστικών δώρων και εισφορών, στο 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς.
Page 4 of 14First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last