ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ακαδημιών Ayia Napa Youth Soccer Festival
Download PDF
Πάντα κοντά στις διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό στους νέους

Χορηγός σε άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ήταν η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζοντας αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών Ayia Napa Youth Soccer Festival, για παιδιά από 6 έως 16 ετών, που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου 2018.
Κληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του MINI Cooper
Download PDF
Ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια καυσίμων κίνησης και λιπαντικών Eni

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο MINI Cooper 5 θυρο αυτόματο ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια για τα καύσιμα κίνησης και των λιπαντικών Eni.
Οδηγεί την κούρσα η Petrolina Racing
Download PDF
Κατέκτησε και τις δύο πρώτες θέσεις του Venus Rally

Τα δύο πληρώματα της Petrolina Racing που έλαβαν μέρος στο Venus Rally, στις 24 και 25 Μαρτίου 2018, κατέλαβαν πανηγυρικά τις δύο πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών. Το Venus Rally (Ράλι Αφροδίτη) διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Πάφου.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για 10η χρονιά χορηγός στη «18η Διαδρομή Αγάπης»
Download PDF
Διαχρονικά στο πλευρό του «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για τα παιδιά με καρκίνο

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι και φέτος χορηγός της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης», η οποία συνδράμει στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης από φορείς με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χορηγός Διαδρομής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018
Download PDF
Διαχρονικά κοντά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Πιστή στη διαχρονική της αρχή να στηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες προβάλλουν την Κύπρο, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετέχει και χορηγεί με ποικίλες δράσεις τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018, μέσα από τα έσοδα του οποίου ενισχύεται και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.
H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον οδικό έρανο του Συνδέσμου «Ζωή»
Download PDF
Ευαισθητοποιημένη διαχρονικά για το έργο φορέων με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγεί τα καύσιμα των μοτοσικλετιστών οι οποίοι πραγματοποιούν τον μεγάλο οδικό έρανο του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «Ζωή».
Στην κορυφή η Petrolina Racing Team
Download PDF
Κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις του East Safari Rally

Η ομάδα της Petrolina Racing κατέλαβε τις δύο πρώτες στον εναρκτήριο αγώνα East Safari Rally του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2018.
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018
Download PDF
Πρεμιέρα με East Safari Rally

Για άλλη μια χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βρίσκεται κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, χορηγώντας την ομάδα Petrolina Racing στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018. Η ομάδα της Petrolina Racing αποτελείται φέτος από πέντε αγωνιστικά πληρώματα, με τους Σίμο Γαλαταριώτη, Αλέξη Τσουλόφτα, Χρίστο Δημοσθένου, Παναγιώτη Γιάγκου και Κώστα Λαό.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT Aviation διαχρονικά στηρίζουν το Telethon
Download PDF
Χορηγοί των καυσίμων στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος συνοδοιπόροι του Telethon στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας», χορηγώντας τα καύσιμα για το φιλανθρωπικό τετραήμερο στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 10 Δεκεμβρίου 2017.
Σαρωτική η ομάδα της Petrolina Racing στο Πρωτάθλημα Ράλι 2017
Download PDF
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα

Άλλη μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος, με τίτλους και διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα της Petrolina που επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.
Page 3 of 10First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last