ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Δυναμική παρουσία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2017
Download PDF
Πρεμιέρα με East Safari Rally

Δυναμικά συμμετέχει και φέτος η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Επισφραγίζει τη συμμετοχή της, μέσω της χορηγίας έξι αγωνιστικών πληρωμάτων των Σίμος Γαλαταριώτης, Χρίστος Δημοσθένους, Αλέξης Τσουλόφτας, Γιάγκος Γιάγκου, Παναγιώτης Γιάγκου και Κώστας Λαός.
ΠETΡΟΛΙΝΑ και Eni S.p.A: Nέα Στρατηγική Συμφωνία
Download PDF
Μετονομασία και νέα πρότυπα Εni σε όλα τα πρατήρια Αgip

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠEΤΡΟΛΙΝΑ και ο ιταλικός κολοσσός Εni S.p.A, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμα δέκα χρόνια. Η νέα συμφωνία, η οποία εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2017, περιλαμβάνει την ανανέωση του δικαιώματος χρήσης των εμπορικών ονομάτων και σημάτων Εni σε πρατήρια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Παρέλαβε το Audi A1 Sportback ο μεγάλος τυχερός
Download PDF
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη προωθητική ενέργεια

Το μεγάλο δώρο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ένα αυτοκίνητο AUDI A1 1.0TFSI SPORTBACK STRONIC με πλούσιο εξοπλισμό συνολικής αξίας €20.460 παρέλαβε ο μεγάλος τυχερός της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας της εταιρείας, κ. Ιωάννης Γεωργίου (αρ.κουπονιού 168760), κάτοικος Λευκωσίας.
Kληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του Audi A1 Sportsback
Download PDF
Η κλήρωση της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Audi A1 Sportback κορυφώθηκε η προωθητική ενέργεια “Χριστούγεννα με Πετρολίνα”.
Εγκαίνια νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στη Λευκωσία
Download PDF
Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο εγκαινίασε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στην είσοδο της Λευκωσίας, στην Λεωφόρο Λεμεσού 9, Αγλαντζιά και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ xορηγός του «1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου»
Download PDF
Η Πετρολίνα, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήταν χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 10 με 11 Δεκεμβρίου 2016, στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα.
Εγκαίνια του νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στις Κυβίδες
Download PDF
Άλλο ένα αναβαθμισμένο πρατήριό της εγκαινίασε πρόσφατα η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στις Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.
Οι πέντε μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν τις συλλεκτικές Vespa PX 125 70 years
Download PDF
Παρουσίαση της νέας σειράς λιπαντικών eni

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προωθητικής ενέργειας των λιπαντικών eni από την Πετρολίνα, διοργανώθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016, εορταστική εκδήλωση παράδοσης των πέντε επετειακών Vespa PX 125 70 years στους πέντε μεγάλους τυχερούς, στο Residence Occhio, στη Λευκωσία.
€15.000 από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Europa Donna
Download PDF
Απολογισμός 2ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή συνολικού ύψους €15.000 στη Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το έργο της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η προσφορά του προσωπικού της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ
Download PDF
Ετήσια αιμοδοσία, εις μνήμην Νίκου Λευκαρίτη

Αιμοδοσία, εις μνήμη Νίκου Λευκαρίτη, πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λάρνακα.
Page 10 of 14First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last