ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Εξαγορά της ΣΙΛΚ ΟΙΛ ΑΕ από τον Όμιλο PETROLINA
Download PDF
Η PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD («PHL»), με έδρα την Κύπρο, ανακοινώνει, ότι η νέα θυγατρική της εταιρεία P.W. BUNKERING SERVICES (EAST MED) LTD., (100%) του Ομίλου PETROLINA, προχώρησε την 31/12/2020 στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΣΙΛΚ ΟΙΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («SILK OIL»). Η Συμφωνία Εξαγοράς εντάσσεται στο πλαίσιο περαιτέρω ανάπτυξης των υφιστάμενων εργασιών του Ομίλου PETROLINA στην Ελλάδα.
«Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης» από την Πετρολίνα
Download PDF
€10000 σε εθελοντικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ

Αυτά τα ιδιαίτερα φετινά Χριστούγεννα, ευχή όλων μας είναι όπως το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων παραμείνει αναλλοίωτο μέσα από τις διαχρονικές αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης.
Πετρολίνα: Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή
Download PDF
Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Spiegelau με έκπτωση έως και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.
Πετρολίνα: Παράταση της εκστρατείας για τριπλούς βαθμούς στο Σχέδιο «Ανταμοιβή»
Download PDF
Παράταση της εκστρατείας για τριπλούς βαθμούς στο Σχεδίο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία Πετρολίνα, μετά από την μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών.
Πετρολίνα: Tριπλοί βαθμοί στο Σχέδιο «Ανταμοιβή» για πετρέλαιο θέρμανσης
Download PDF
H Πετρολίνα, μέσω του Σχεδίου ‘’Ανταμοιβή’’ της Τράπεζας Κύπρου δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2020.
P-ΕnergyMax Τα νέα, ανώτερης ποιότητας, καύσιμα από την Πετρολίνα σας δίνουν την ενέργεια να πάτε ακόμη πιο μακριά.
Download PDF
Η Πετρολίνα, εδώ και 60 χρόνια, διαχρονικά και σταθερά, βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος δημιουργεί, σε κάθε νέο ξεκίνημα, σε κάθε διαδρομή. Με στρατηγικό προγραμματισμό, έρευνα και προσήλωση στην ποιότητα αλλά και στον άνθρωπο, αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.
Η Πετρολίνα ενισχύει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο μέσω του # SupportCy
Download PDF
Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα πορεύεται ξανά
μαζί με το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy της Τράπεζα
Κύπρου, με σκοπό την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Κύπρου.
20η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Download PDF
Πραγματοποιήθηκε η 20η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής.
20η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Download PDF
Πραγματοποιήθηκε η 20η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής.
Πετρολίνα: Τα κεντρικά γραφεία λειτουργούν κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας
Download PDF
H Πετρολίνα στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών της, ενημερώνει ότι μετά από εντοπισμό θετικού κρούσματος στα γραφεία της στη Λάρνακα ενεργοποιήθηκε άμεσα το επίσημο πρωτόκολλο.
Page 1 of 15First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last