ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Ζήσε μοναδικές περιπέτειες στην Κύπρο με την Πετρολίνα
Download PDF
H Πετρολίνα σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την Κύπρο και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, μέσω του #IslandAdventuresCybyPetrolina και του διαγωνισμού της στο facebook και Instagram από 230 Ιουλίου 2020.
Ετήσια Έκθεση 2019
Download PDF
Δημοσιεύθηκε η Ετήσια Έκθεση 2019
H Πετρολίνα στηρίζει την Κύπρο στην μάχη κατά του κορωνοϊού. Χορηγία καυσίμων για επαναπατρισμό Κυπρίων πολιτών.
Download PDF
H Πετρολίνα στηρίζει την Κύπρο στην μάχη κατά του κορωνοϊού. Χορηγία καυσίμων για επαναπατρισμό Κυπρίων πολιτών.
Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για την παγκόσμια πρωτιά
Download PDF
Η Πετρολίνα, ως υπερήφανος επίσημος χορηγός του Παύλου Κοντίδη, συγχαίρει θερμά τον Κύπριο Ολυμπιονίκη, για το επίτευγμά του να αναρριχηθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser, σύμφωνα με την ανανεωμένη βαθμολογία που ανακοινώθηκε στις 23 Μαρτίου 2020.
Πετρολίνα Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
Download PDF
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, που δοκιμάζεται ολόκληρη η ανθρωπότητα, η Πετρολίνα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και απόλυτο σεβασμό απέναντι στο προσωπικό, τους συνεργάτες και τους πελάτες της, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη λειτουργία των εργασιών της και την επιχειρησιακή της συνέχιση.
Η Petrolina Racing Team στις δυο πρώτες θέσεις του East Safari Rally
Download PDF
Γαλαταριώτης και Γιάγκου νικητές στον πρώτο αγώνα του 2020

Με νικητές δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team ξεκίνησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι του 2020. Συγκεκριμένα, όπως και στο περσινό East Safari Rally, έτσι και φέτος, δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team κατόρθωσαν μετά από μια σπουδαία εμφάνιση να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του πρώτου αγώνα.
Πετρολίνα: Δυναμικά και στο Πρωτάθλημα Ράλι 2020
Download PDF
Αρχή για φέτος με East Safari Rally

Δυναμικά συμμετέχει και φέτος η Πετρολίνα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την ομάδα της Petrolina Racing Team να αποτελείται από έξι αγωνιστικά πληρώματα.
Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το υπερσύγχρονο τερματικό της Πετρολίνα στο Βασιλικό
Download PDF
Πιστή στα χρονοδιαγράμματα αλλά και στο όραμα της, να βρίσκεται πάντα μπροστά και να αποτελεί κινητήριο δύναμη στα οικονομικά και επιχειρηματικά πράγματα του τόπου, η Πετρολίνα εγκαινίασε σήμερα Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, με μεγάλη υπερηφάνεια, τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό.
Υγραέριο κίνησης, στο πρατήριο ENI, στο Παραλίμνι
Download PDF
Στο Παραλίμνι λειτουργεί, από τις 14 Ιανουαρίου 2020, πλήρως αδειοδοτημένο πρατήριο της ΕΝΙ το οποίο προσφέρει υγραέριο κίνησης. Το πρατήριο βρίσκεται στην οδό 1ης Απριλίου 237 στο Παραλίμνι.
Από την 1η Ιανουαρίου 2020 η Πετρολίνα θα λειτουργεί από το Βασιλικό
Download PDF
Νέα εποχή, με υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Εντός των χρονοδιαγραμμάτων, όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί με τους δήμους Λάρνακας και Λιβαδιών, καθώς και τα αρμόδια υπουργεία, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, μετακινείται από την 1η Ιανουαρίου 2020 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο νέο της τερματικό υγρών καυσίμων στο Βασιλικό.
Page 1 of 14First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last