ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Πετρολίνα: Περηφάνια για τον πρωταθλητή της ενόργανης Μάριο Γεωργίου
Download PDF
Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα

Περήφανη, για άλλη μια φορά, έκανε την Κύπρο με τα επιτεύγματά του ο Κύπριος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Μάριος Γεωργίου, ο οποίος το Σάββατο 26 Ιουνίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα. Διπλά υπερήφανη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον πρωταθλητή, αισθάνεται η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).
Σημαντική Διάκριση της Πετρολίνα για τη συμβολή της στη Μάχη Ενάντια στον Covid-19
Download PDF
Στους μεγάλους βραβευμένους των Cyprus Responsible Business Awards 2020, η Πετρολίνα, για τη συμβολή της στη Μάχη Ενάντια στον Covid-19.

Με το Silver Award στην κατηγορία Covid-19 Responsible Business Plan, βραβεύτηκε η Πετρολίνα στα Cyprus Responsible Business Awards για το 2020, για τη ‘Μάχη Ενάντια στον Covid-19’. H βράβευση έγινε από την Boussias Cyprus, την Πέμπτη 17/6/21, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και των αρμόδιων αρχών.
21η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Download PDF
Χρονιά ορόσημο και το 2020 με την εξαγορά της ΣΙΛΚ ΟΙΛ Α.Ε
Συνεχίζοντας τη δυναμική επενδυτική στρατηγική

Πραγματοποιήθηκε η 21η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων και λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του Covid19.
Προσφορά ζωής από την Πετρολίνα
Download PDF
Αιμοδοσία εις μνήμη Κίκη Λευκαρίτη

Πιστή στην ανθρωπιστική της δράση, η Πετρολίνα διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά, με επιτυχία, την καθιερωμένη αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό και τα μέλη της διοίκησης της Εταιρείας.
Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι
Download PDF
Πρωτιά για το πλήρωμα Τσουλόφτα – Ηλία της Petrolina Racing Team

Tην πρωτιά στον 3ο γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2021, Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι, εξασφάλισε το πλήρωμα της Petrolina Racing Team με οδηγό τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα και συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία σε VOLKSWAGEN POLO GTI R5, διατηρώντας καλύτερο χρόνο από τους υπόλοιπους και επικρατώντας στις 8 από τις 9 ειδικές διαδρομές.
Σε προχωρημένο στάδιο η αποξήλωση των δεξαμενών της Πετρολίνα
Download PDF
ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Βασιλικό, σε πλήρη λειτουργία από 1/1/2020

Τις εγκαταστάσεις της Πετρολίνα στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες αποξήλωσης και κατεδάφισης των δεξαμενών της, επισκέφθηκαν σήμερα, 18 Μαρτίου 2021, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κα Νατάσα Πηλείδου και ο Δήμαρχος Λάρνακας κος Ανδρέας Βύρας, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Petrolina (Holdings) Public Ltd, διαπιστώνοντας το προχωρημένο στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία.
Εξαγορά της ΣΙΛΚ ΟΙΛ ΑΕ από τον Όμιλο PETROLINA
Download PDF
Η PETROLINA (HOLDINGS) PUBLIC LTD («PHL»), με έδρα την Κύπρο, ανακοινώνει, ότι η νέα θυγατρική της εταιρεία P.W. BUNKERING SERVICES (EAST MED) LTD., (100%) του Ομίλου PETROLINA, προχώρησε την 31/12/2020 στην εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΣΙΛΚ ΟΙΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («SILK OIL»). Η Συμφωνία Εξαγοράς εντάσσεται στο πλαίσιο περαιτέρω ανάπτυξης των υφιστάμενων εργασιών του Ομίλου PETROLINA στην Ελλάδα.
«Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης» από την Πετρολίνα
Download PDF
€10000 σε εθελοντικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ

Αυτά τα ιδιαίτερα φετινά Χριστούγεννα, ευχή όλων μας είναι όπως το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων παραμείνει αναλλοίωτο μέσα από τις διαχρονικές αξίες της ανιδιοτελούς αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης.
Πετρολίνα: Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή
Download PDF
Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Spiegelau με έκπτωση έως και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.
Πετρολίνα: Παράταση της εκστρατείας για τριπλούς βαθμούς στο Σχέδιο «Ανταμοιβή»
Download PDF
Παράταση της εκστρατείας για τριπλούς βαθμούς στο Σχεδίο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία Πετρολίνα, μετά από την μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών.
Page 1 of 16First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last