ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Πετρολίνα: Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα
Download PDF
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε μαχαιροπήρουνα Fontignac για υπέροχα οικογενειακά γεύματα’’ και μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού της προηγούμενης προωθητικής ενέργειας μαχαιριών Fontignac, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Fontignac, με έκπτωση έως και 88% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος.
Η Πετρολίνα υπερήφανη για τον Μάριο Γεωργίου
Download PDF
Ο δέκατος Κύπριος αθλητής που πάει στους Ολυμπιακούς 2020

Συγκίνηση και υπερηφάνεια έφερε σε όλη την Κύπρο η μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που εξασφάλισε, στις 7 Οκτωβρίου 2019, ο αθλητής Μάριος Γεωργίου. Διπλά υπερήφανη νιώθει για την επιτυχία του Κύπριου πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).
Η Petrolina Racing με 6 αγωνιστικά οχήματα στο Ράλι Κύπρος 2019
Download PDF
Η δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεχίζεται και τον μήνα Σεπτέμβριο, όπου έξι πληρώματα της Petrolina Racing Team θα λάβουν μέρος στο Ράλι Κύπρος 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου και θα έχει ως βάση του τη Λευκωσία, με την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα να βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων στη Λάρνακα.
Στη Λεμεσό το 9ο πρατήριο Eni
Download PDF
Νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

Στη Λεμεσό λειτουργεί από τα τέλη Ιουλίου το ένατο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στην οδό Αγίας Φυλάξεως 25, στη Λεμεσό υπό την διεύθυνση του κ. Βαρνάβα Ασημένου.
Στην Πάφο το 8ο πρατήριο Eni
Download PDF
Nέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο

Στην Πάφο λειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου το όγδοο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni. Πρόκειται για το πρώην πρατήριο Agip στην Λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων 108, στην Πάφο, υπό την διεύθυνση του κ. Κώστα Μαρμαρά.
Προσφορά ζωής, από το προσωπικό της Πετρολίνα
Download PDF
Ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη Νάκη Λευκαρίτη

Η αιμοδοσία είναι εδώ και δεκαετίες μία καθιερωμένη ανθρωπιστική δράση ανάμεσα στο προσωπικό και τη διοίκηση της Πετρολίνα και διεξάγεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο στα γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.
19η Ετήσια Γενική Συνέλευση Πετρολίνα
Download PDF
• Στην τελική ευθεία η μετακίνηση των εγκαταστάσεων στο Βασιλικό
• Σταθερή μερισματική πολιτική

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, η 19η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν κέρδη πριν τη φορολογία ύψους €4,9εκ. έναντι €4,8εκ. την προηγούμενη χρονιά ενώ το κέρδος μετά την αφαίρεση της φορολογίας από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθε στα €4,3εκ. έναντι €4,2εκ. το 2017. Το κέρδος έτους περιλαμβανομένων των αποτελεσμάτων από μη συνεχιζόμενες δραστηριότητες ανήλθε στα €14,3εκ. έναντι €4,2εκ. και προέκυψε από την πώληση μετοχικής συμμετοχής ύψους 35% στη θυγατρική εταιρεία Lca Aviation Fueling System Limited λαμβάνοντας υπόψη τις πρόνοιες του ΔΠΧΑ 10 «Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις» και ειδικότερα τη μετάταξη της LAFS από θυγατρική σε συνδεδεμένη εταιρεία.
Η Πετρολίνα Μέγας Χορηγός του 9ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green-Dot
Download PDF
Η Πετρολίνα δήλωσε και φέτος παρούσα, για ένατη συνεχή χρονιά, στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot Κύπρου, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών συμμετέχει αδιάκοπα ως Μέγας Χορηγός στο Φεστιβάλ, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευση που έδωσε το 2011 για τη στήριξη και ανάδειξη του θεσμού.
Η Πετρολίνα πρώτη στο Βασιλικό με υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Download PDF
Εντός των χρονοδιαγραμμάτων η μετακίνηση των εγκαταστάσεων της Πετρολίνα στο νέο Τερματικό στο Βασιλικό

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, που έχουν γίνει ποτέ από κυπριακή εταιρεία, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι, στη διάρκεια ξενάγησης τους, στις νέες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Πετρολίνα στο νέο τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα RoyalVKB για ένα υγιεινό τρόπο ζωής
Download PDF
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε προϊόντα RoyalVKB για ένα υγιεινό τρόπο ζωής’’, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα φύλαξης φαγητού RoyalVKB ,με έκπτωση έως και 83% στην ενδεικτική
λιανική τιμή του προϊόντος.
Page 1 of 12First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last