ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

  
Η Πετρολίνα Μέγας Χορηγός του 9ου Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Green-Dot
Download PDF
Η Πετρολίνα δήλωσε και φέτος παρούσα, για ένατη συνεχή χρονιά, στο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green-Dot Κύπρου, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών συμμετέχει αδιάκοπα ως Μέγας Χορηγός στο Φεστιβάλ, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευση που έδωσε το 2011 για τη στήριξη και ανάδειξη του θεσμού.
Η Πετρολίνα πρώτη στο Βασιλικό με υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Download PDF
Εντός των χρονοδιαγραμμάτων η μετακίνηση των εγκαταστάσεων της Πετρολίνα στο νέο Τερματικό στο Βασιλικό

Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, που έχουν γίνει ποτέ από κυπριακή εταιρεία, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι δημοσιογράφοι, στη διάρκεια ξενάγησης τους, στις νέες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών Πετρολίνα στο νέο τερματικό καυσίμων στο Βασιλικό.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αποκτήστε προϊόντα RoyalVKB για ένα υγιεινό τρόπο ζωής
Download PDF
Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, με τη νέα της προωθητική ενέργεια ‘’Αποκτήστε προϊόντα RoyalVKB για ένα υγιεινό τρόπο ζωής’’, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα φύλαξης φαγητού RoyalVKB ,με έκπτωση έως και 83% στην ενδεικτική
λιανική τιμή του προϊόντος.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Petrolina Racing Team
Download PDF
Με τέσσερα πληρώματα στο Tour of Cyprus Rally

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Petrolina Racing Team. Στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωτάθληματος Ράλι, «Tour of Cyprus Rally», η Petrolina Racing Team έκανε το «1-2» με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Παναγιώτη Γιάγκου αντίστοιχα.
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη
Download PDF
Περήφανα στο πλευρό του αθλητή ως επίσημος χορηγός

Η Πετρολίνα συγχαίρει θερμά τον Κύπριο Oλυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, για την επίδοσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γένοβα και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.
Petrolina Racing Team: Στόχος η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα Ράλι
Download PDF
Με τέσσερα πληρώματα στο Tour of Cyprus Rally

Τη δεύτερή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες θα επιδιώξει να πετύχει η Petrolina Racing Team στο πλαίσιο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά τα πληρώματα της ομάδας της Πετρολίνα θα λάβουν μέρος στον αγώνα Tour of Cyprus Rally, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019, στην ορεινή περιοχή της Λευκωσίας.
Η Πετρολίνα συμπαραστάτης των «Μικρών Ηρώων» του Λουκά Φουρλά
Download PDF
Χορηγός στην εκστρατεία που ενισχύει οικογένειες παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία

H Πετρολίνα ενισχύει την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», η οποία στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία του Παιδογκολογικού Τμήματος του Μακάριου Νοσοκομείου μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ελπίδα».
Πετρολίνα και PPT Aviation στηρίζουν διαχρονικά το TELETHON
Download PDF
Χορηγοί στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

Με υπέροχες αναμνήσεις και συνεισφέροντας σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του Telethon, επέστρεψαν στην Κύπρο, την 1η Απριλίου, οι συμμετέχοντες στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας».
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά Eni
Download PDF
Σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni

Ειδικές τιμές για τα ανώτερης ποιότητας λιπαντικά Εni, προσφέρει η Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό Εni.
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Χορηγός διαδρομής «Petrolina 10km Energy Race» του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ 2019
Download PDF
Ενίσχυση του έργου του «Γκολ στη Ζωή» για την ανέγερση πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου

Δυναμική συμβολή στη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ είχε και φέτος η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, με συμμετοχή και χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10km Εnergy Race», αποτελώντας έναν από τους πιο ενεργούς συνεργάτες της διοργάνωσης.
Page 1 of 12First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last