ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στήριξε και φέτος το Let’s do it Cyprus

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν και φέτος ανάμεσα στους χορηγούς της άκρως επιτυχημένης περιβαλλοντικής καμπάνιας Let’s do it Cyprus «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2017!

Ως χάλκινος χορηγός του φετινού Let’s do it Cyprus, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βοήθησε στην επιτυχία της εκστρατείας, η συμμετοχή στην οποία ξεπέρασε τους 35,500 εθελοντές. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ατόμων που συμμετείχε ποτέ στο Let’s do it Cyprus. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, το 32% των απόβλητων που μαζεύτηκαν φέτος ήταν υλικά PMD και τα οποία προωθήθηκαν για ανακύκλωση. Το εν λόγω ποσοστό αποτελεί αναλογία ρεκόρ, συγκριτικά με τα ποσοστά αποβλήτων που ανακυκλώνονταν σε προηγούμενες εκστρατείες.

Το Let’s do it Cyprus! είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World! μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στηρίζει με συνέπεια και περιβαλλοντική ευθύνη τέτοιες πρωτοβουλίες και στέκεται αρωγός σε δράσεις που εξυπηρετούν ευρύτερα κοινωνικούς σκοπούς. Γι’ αυτό τον λόγο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του Let’s do it Cyprus.

Το Let’s do it Cyprus τελούσε υπό την αιγίδα του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων