ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  
2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ - «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!»

Με το μήνυμα «Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!», η Πετρολίνα στηρίζει την Europa Donna Κύπρου και διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα.

Μέσα από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη Κυριακή, αφού το Φεστιβάλ θα συνδυάζει και πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Στον χώρο θα εγκατασταθούν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα εμπλουτιστεί με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών σχημάτων. Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια θα είναι δωρεάν. Επίσης, περίπτερα, τα οποία θα πλαισιώνονται από ομάδες εθελοντών της Πετρολίνα (Petrolina Community), θα διαθέτουν προς πώληση φαγητά και ποτά.

Η Πετρολίνα στηρίζει το έργο της Europa Donna Κύπρου ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το ποσό των €10,000. Επιπλέον, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

«Ας γεμίσουμε την Κύπρο μας αγάπη!» λοιπόν, με την συμμετοχή μας στο 2ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.


Πίσω στη λίστα εκδηλώσεων